Venduli´s log

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Venduli´s log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Venduli´s log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Venduli

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 12:21 pm    Předmět: Venduli´s log Odpovědět s citátem

13.2. 2015 PÁTEK

Ahoj děcka, zakládám si nový log. Ti, kteří mě neznáte, najdou o mě vše ve starém logu Venduli - příprava bodyfitness a Ti kteří mě znáte, tak čuuuus :-)

Po soutěži jsem se vytratila na nějakou dobu z ronnie, chvíli jsem si vedla log dál ale nějak nic nemělo pro mě hlavu a patu a cítila jsem, že se musím dát po těch všech dietách dát dohromady, hlavně psychicky, protože se to dost odrazilo na abnormálním přežírání, nechutí ke cvičení, odporu ke všemu, sobě samé apod. Asi tři týdny přes vánoce a silvestra jsem měla dovolenou, od cvičení a jídla. Dopadlo to tak že jsem se vyšplahala o 12 kg těžší no prase, co Vám budu povídat Cítila jsem se fakt mizerně, všechno oblečení malé, byla jsem jak sud, tak jsem si řekla, 3 týdny a stačilo, Vendy jako takhle to dál nejde

Od nového roku jsem začala s objemovou přípravou, teda objemovkou každý tomu, říkáme jinak, někdy zapomínám, že nejsem chlap a že jako chlap také nemůžu jíst a cvičit (abych se pořád vlezla do figure kategorie ), takže řekněme čistý "lehký" objem. Se sacharidama nejdu přes 200 na den, bílkoviny se snažím držet 120-140, což taky často lehce přetáhnu a tuky nepočítám, používám oliváč na smažení, občas jím avokádo ale žádné ořechy nic, samozřejmě nějaké skryté tuky mám v mase, bílkovinách, vajíčkách atd, ale jsem v objemu tak to se nepočítá ne

Moje momentální váha je 69-70kg, o 9kg těžší než na závodech. Přiznám se, že mě to docela štve, přes 70 jsem měla jednou v životě a to když jsem měla v 19 buřt formu ale můj poměr svalu a tuku byl naprosto opačný, než teď :)). Takže se to snažím momentálně neřešit, i když hlava je blbec...

Můj cíl jsou závody v srpnu/září. Musím zkvalitnit nohy a být mnohem vysekanější než minulý rok, což byl feedback od většiny rozhodčích. Už se nechci připravovat o 8kg těžší 2 měsíce před závodama, a už nechci zažít to co jsem zažila po závodech, takže opravdu čistý objem, ne více sacharidů, než opravdu potřebuji, soutežní období začne mnohem dříve, pořád stabilní sacharidy, žádné extremy, vlny až úplně v nouzy, nuly už doufám ne

Pro dnešek to je asi vše, zítra slavíme Valentýna v gymu tréninkem prsou, tak zítra se podělím o dojmech a bolesti*a12*
Zatím čou!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!! <3 jsi zpatky, zpáátkyyy ZPÁÁÁTKÝÝÝÝÝÝ !!!!

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Venduli

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2015 5:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ČTVRTEK 19.2.

Tak jak to dobře začalo tak to hned skončilo To je trapaas Ne-ek nevykašlala jsem se na to V sobotu trénink byl, jeli jsme prsa s tricepsem a jediné co si pamatuju bylo, že jsem dala 26ky na nakloněné na 8 opáček extra bez dopomoci no tak možná na ty poslední dvě úplně ždibíček ALE den na to mě skolila střevní chřipka nebo nějaká infekce z které jsem se probrala až dneska. Jako ne-e, nebudu a ani nechci popisovat průběh ale dalo mě to docela zabrat, takže můj cíl shodit ty nadbytečná kila splněn , obavám se, že ale ne na dlouho..... No co mám vykládat, tři dny bez bílkovin a člověk se cítí fakt jako kdyby v životě necvičil Ale dobrý dneska jsem šla konečně na první trénink, SLA-BO-TA to byla, myslím, že kdejaká bikina by mě trumfla na všem Nevadí, je odcvičeno, žaludek říká oukej tak jsem připravená to zítra rozbíííít

Co se týče mého Tréninkového rozpisu vypadá momentálně takto:

PONDĚLÍ: NOHY (Těžké cviky, dřepy, MT,...), RAMENA (Tlakové cviky)

ÚTERÝ: PRSA (Na napumpování), ZÁDA (Kladkové stroje, větší poč. opakování)

STŘEDA: CARDIO CLASS - Dost jsem si oblíbila vedené kardio lekce, BŘICHO, LÝTKA

ČTVRTEK : ZÁDA (Těžké cviky, shyby, volná činka,..), ZADEK a HAMSTRINGY

PÁTEK: PRSA (Tlakové cviky), RAMENA (Pumpovací cviky, zaměření na zadek)

SOBOTA: NOHY (plyometrické cviky, vlastní váha), RUCE, BŘICHO, LÝTKA

NEDĚLE: VOLNO

Kostru tréninku jsem si sestavila sama se zaměřením na zaostávající partie, což jsou především nohy, zadky ramen a záda...no nebo nevím vlastně všechno haha. Cviky napsané nemám, v den si vždy vymyslím co pojedu.
Ještě nevím jak to budu zvádat s regenerací ale dost jsem zredukovala kardio, takže by to neměl být takový problém. Kardio pojedu pouze po tréninku max 30min.

Stravu si chci zapisovat také, protože bude dost odlišná než v přípravě především co se skladby týče. Po celém roce soutěžení mám veliký problém s rozmanitostí a pestrostí jídla, udělala jsem si obrovský blok v hlavě co se týče sacharidů a tuků. Spojením s tréninků, jaké vedu, hromadu kardia, tělo se začalo neskutečně bránit zadržováním vody, tuku, problémy se zažíváním a únavou, přejídáním...Takže po konzultaci s jednou úžasnou osobou, která mi momentálně pomáhá s výživou jsem si řekla dost, když to nefungovalo doteď tak asi něco pořád dělám špatně. Sama nevím jak na to budu reagovat, jak se budu cítit ale v jídelničku se bude vyskytovat spoustu dobrého tuku, dost kvalitních sacharidů, zeleniny, ovoce a mnohem méně bílkovin. Už se moc těším dneska si jedu nakoupit a od zítřka se jde na to!

Jinak pro Zlatu, ty babo jedna! já chci s tebou trénink noh
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2015 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Největší kočka je zpět, super...budu sledovat.
Zlata

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2015 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tjuuuuu zlatíčko já někdy přijedu na víkend jooo? :D :D nebo až budeš zpatky tak se zničime, bože ja se tak tesim na tebe...

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Venduli

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PATEK 20.2. PRSA+RAMENA

Ahooooj decka mojeeee Dekuju za krasne privitani Zlatusko prijed za mnou na dovolenou do tepla, na slunicko, plaz, more a posilovna

TLAKY JC NA ROVNE small warm up
1X20X10KG
1X15X14KG
1X15X16KG

BENCH PRESS NA ROVNE
5X7X50KG

Nepocitam asi 5 serii zahrivacich, protoze me posledni dobou zase dost zlobi rameno, no moc nadsena jsem z toho vykonu nebyla ale jsem po zakerene nemoci, to me omlouva..

TLAKY NA MP HLAVOU NAHORU
5X10X30KG

Trosku lehci vaha, muj problem je ze hrozne pretezuju u benche ramena, kdyz mam tezkou vahu, takze radsi min a poradne to napumpovat. Kozy asi tak dvakrat vetsi

Superserie:
STAHOVANI PROTISMERNYCH KLADEK ZA SEBE (ZADNI DELTY)
STAHOVANI PROTISMERNYCH KLADEK NA PRSA

5X20

S vahou jsem si dost hrala, hodne shazovaci serie a v co nejvetsim rozsahu pohybu, rozbit a roztrhat :-). Momentalne nejoblibenejsi izolovany cvik na zadni delty.

Superserie:
PRITAHY VC K BRADE, SIROKY UCHOP
PRITAHY JC V LEZE NA KLONENE LAVICCE

4x10x30kg VC a 6kg JC

Prvni cvik nemam fakt rada, obcas cvicim ale jen z duvodu, ze se to proste jednou musim naucit. Nedokazu u toho izolovat ramena, boli me u toho zapesti, lupe me v ramenech novzdycky skoncim set ne ze bych nemohla ale ze proste citim vsechno jen ne ramena
Druhy cvik miluju

Triserie:
TLAKY VC ZA HLAVOU S POLOZENIM NA KRK, 20KG
UPAZOVANI JC, 5KG
UPAZOVANI JC, 2KG

4X15opakx10opakx10opak

Nemam k tomu co dodat, bikiny vahy ale jela jsem to vsechno rychlosti zelvy v co nejvetsim rozsahu pohybu, napumpovana ze jsem ani nemohla vratit ty dvojky do stojanu

KARDIO 20MIN NA PASE 130-135 TEP

Strava:

Snidane: 50g pohankovych vlocek, 1 bluma, par hroznu, skorice, trava z jecmene
Svacina: 150ml bilku, 1 vejce, 20g vlocek
Obed: 50g pohanky (zelenina, morske rasy, klicky), 100g kureci prsa, hrst dynovych seminek
Pred treninkem: 1/2 avokada, 5g glutamin, 5g BCAA, 5g Betaalanin, kava
Po treninku: 5g glutamin, 5g BCAA, kreatin, 1/2 bananu
Svacina: 30g ryze, 80g masa, brokolice
Vecere: 100g tunak, zelene fazolky, rajcata, 1/2 avokada
2.Vecere: misticka melounu
Pred spanim: 5g Glutamin, 5g BCAA, ZMA, 15g protein

Co se tyce stravy, zacali jsme vychazet podle stravovani krevnich skupin. prvni krok lepek free. Tzn vzdat se mojich milovanych vlocek ale dobre pohanka neni zas tak hrozna a zredukovat prijem masa a proteinu. Dneska se mi to myslim povedlo az na protein po treninku, ktery se mi podarilo vysypat spolu s pulkilovym betalaninem do batohu tak bych ho mohla leda tak vylizovat...
Venduli

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SOBOTA 21.2. NOHY + RUCE + BRICHO

DREPY S VYSKOKEM
25min plyometricke cviceni, ruzne variace drepu s vyskokem a preskoku pres bednu.
Dohromady 450 drepu s vyskokem
- asi 25 nejhorsich minut meho zivota zlita jak z konve. Nevim jak to mate vy ale ja si vzdycky vymyslim predem co pojedu aniz bych to predem zkusila a po prvni serii se za to mlatim do hlavy

ZAKOPAVANI

2X20 opak
4x12 opak

Superserie:
BICEPSOVE ZDVIHY VC + TRICEPSOVY TLAK ZA HLAVOU JC

1x20x15kg + 1x20x10kg
1x15x20kg + 1x15x14kg
3x10x25kg + 3x12x16kg

IZOLOVANY BICEPS V SEDE + STAHOVANI LANA
3x12 + 3x12

BICEPSOVY ZDVIH V LEZE NA BRICHU NA KLONENE LAVICCE
3X15X7KG

BRICHO NA SKLONENE LAVICCE HLAVOU DOLU
3X20

BRICHO NA BOSU, NOHy OPRENE O LAVICCKU
3X20
-Tenhle cvik jsem si dost oblibila, polozenim noh na lavicku kompletne izoluju bricho, hodne si hraju s rychlosti a pohybem, uplne opakovani, polo apod...

Strava:
Snidane: 50g pohankovych vlocek, 1/2 bananu, 1/2 odmerky proteinu, trava z jecmene
Svacina: 100g syroveho lososa/tunaka, trosku hnede ryze
Pred treninkem : 50g pohanky, boruvky, hrst orisku
5g glutamin, 5g BCAA, 5g Betaalanin, kava
Po treninku : 5g glutamin, 5g BCAA, kreatin, 1/2 bananu
Pozdni obed: 50g pohanka, 100g tempeh, dusena zelenina, klicky, hrst dynovych seminek
Vecere: 100g hovezi na grillu, fazolky na pare, brokolice na pare, houby, rajcata
2.Vecere: misticka melounu
Pred spanim : 5g Glutamin, 5g BCAA, ZMA, 15g protein

Dneska jsem mela strasnou chut na normalni vlocky, zatim nedokazu prijit te pohance na chut, na slano se zeleninou to je vyborny ale rano na sladko BEZ CELEHO PROTEINU to neni zas takova hitparada ale musim uznat ze me to nenadyma jako vlocky, jako alternativa kdo s tim ma problem vazne doporucuju!
Venduli

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDELE 22.3. VOLNO

Dneska jsme si naplanovali uplne volno....no Vendulka se pak rozhodla ze chce do lesa na prochazku vysel z toho 3hodinovy vylet a ujitych asi 17km, kdy 2 hod jen do schodu a do kopcu DOBRY DEN VOLNY DEN, JSEM KO

Strava:
Snidane: 50g pohankovych vlocek, 1/2 bananu, 1/2 odmerky proteinu, 1 lzicka chia seminek, trava z jecmene
Obed: cca 35g jahel, dusena zelenina, klicky, morske rasy, dynove seminka, 100g kureci prsa
Svacina : meloun, 1 jablko
Vecere: cca 35g jahel, dusena zelenina, klicky, morske rasy, dynove seminka, 100g tempeh
Vecere2: 4 ryzove krekry s avokadem posypane susenyma morskyma rasama, 1 svestka
Pred spanim: 10g Glutamin, 10g BCAA, ZMA, odmerka proteinu
Venduli

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ 23.2. ZÁDA + RAMENA

SHYBY S DOPO
1x20
1x10
5x5+5 (prvních 5 opakování na nejmenší cihlu, 5 na 4 cihle)
-Tohle me pekne se*e od doby co mam asi o 10kg vic tak se sotva pritahnu dvakrat na shyb

PŘÍTAHY V PŘEDKLONU S VC + MRTVÉ TAHY
1X15X20KG + 1X15X20KG
1X10X30KG + 1X10X30KG
1X8X40KG + 1X10X40KG
1X8X50KG + 1X10X50KG
1X6X60KG + 1X10X60KG
1X3X70KG + 1X10X70KG
1X1X75KG + 1X8X75KG
MT: 1X5X80KG
MT: 1X1X90KG
-Puvodne jsem mrtvoly vubec nechtela jezdit a chtela je odjet az zitra s nohama ale dneska jsem se citila fakt dobre a navic zadna bolest v hamstringovych uponech, takze plno radosti. Na to, ze jsem jela mrtvoly z duvodu zraneni podruhe za uplynuly rok a pul, tak jsem spokojena, max 90 s obrovskou rezervou.

TLAKY JC NA RAMENA V SEDE
1X15X10KG
1X10X14KG
1X8X16KG
3X6X18KG

STAHOVANI KLADKY NA SIROKO PRED HLAVU + STAHOVANI KLADKY NA UZKO NADHMAT
4X10opak + 4x10opak

-Vahy fakt nevim ale prvni cvik jsem jela hodne na siroko s trhackama docela tezce a na uzko jsem shodila vahu na polovinu a dojela zada

UPAZOVANI JC V PREDKLONU JEDNORUC
4X12X6KG

STAHOVANI PROTISMERNYCH KLADEK NA DELTY + PRITAHY JC V PREDKLONU
4X12opak + 4x15opak

-Prvni cvik zase docela na tezko a pritahy uz jen na dopumpovani

KARDIO 15MIN NA KOLE, TEP 125

Strava:

Snidane: 50g pohankovych vlocek, 1 jablko, skorice, chia seminka
Svacina: 150ml bilku, 1 vejce, jahly, zelenina, morske rasy (oprazene na sesamovem oleji)
Svacina2: 1 oriskova tycinka 80g
Pred treninkem: 50g pohankovych vlocek, 1/2 proteinu, 5g glutamin, 5g BCAA, 5g Betaalanin, kava
Po treninku: 1 protein, 20g maltodextrin, 5g glutamin, 5g BCAA, kreatin
Vecere: 100g kureci prsa, jahly, zelenina, dynove seminka
Vecere: 100g losos, zelene fazolky, mrkev, rajcata
Pred spanim: 5g Glutamin, 5g BCAA, ZMA
Venduli

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

UTERY 24.2 . NOHY + PRSA

Dneska jsem si vsimla ze jsem nejak nevychytala muj puvodni plan rozpisu nevadi od priste. Po vcerejsku jsem byla fakt rozbita a citila jsem, ze dneska na tezke nohy uz moc sily nebude. Odjela jsem to a dorazila se uplne, amen zitra asi volno.

DREPY NA SIROKO SPICKY VEN (PODLE KAIE GREENA)
1X20X20KG
1X15X30KG
1X12X40KG
1X10X50KG
3X8X60KG

- Snazila jsem si najit vhodnou polohu kde izoluju fakt jen ten zadek, ale posledni dobou mam dost zatuhle pritahovace a tak nejak jsem u toho bojovala, jako dobre ale uz jsem to odejla lip.

PREDNI DREPY
1X10X30KG
1X10X40KG
1X10X50KG
1X8X60KG
1X5X65KG

-Hlava chtela ale nohy ne

VYPADY VZAD V MULTIPRESU NA STEPPERU
4X20X20KG

- nedavno jsem tenhle cvik zhlidla u Adel na videu, nikdy jsem to nejela na stepperu, tak jsem to zkusila, bylo to mnohem tezsi ale nedokazala jsem u toho izolovat tolik zadek jako normalane na zemi, dost mi praci prebiraji hamstry...

TLAKY VE STROJI
1X20X20KG
1X20X30KG
1X15X40KG
3X10X50KG

HIP TRUSTERS
4X15X25KG

-tenhle cvik jezdim obvykle jako jeden z hlavnich cviku ale tentokrat jsem ho dala na konci s lehkou vahou na prociteni. Nebudeme si tady nic nalhavat ale citila jsem porad nohy po sobote:-)))

TLAKY JC V LEZE
1X20X12KG
1X18X14KG
1X15X16KG
1X12X18KG

-Uplne zlehka, citila jsem ze dneska ty prsa jsou aji zbytecny, protoze uz nebyla moc sila ani napumpovani ale chtela jsem to docvicit

PROTISMERKY
3X15

KICK BACK AND KICKS SIDES
2X20opak+2x20opak

30MIN KOLO (10min do gymu, 20min zpatky:-)))

Strava:
Snidane : 50g pohankovych vlocek, 1 odmerka proteinu, carob, 1 lzicka chia seminek, trava z jecmene
Pred treninkem: kava, 5g Glutamin, 5g BCAA, 5g Betaalanin
Po treninku: 1 protein, 20g Maltodextrin, 10g BCAA, 10g Glutamin
Obed: cca 35g jahel, dusena zelenina, klicky, morske rasy, dynove seminka, 100g hovezi
Svacina: 50g pohankovych vlocek, 1/2 odm. proteinu, 1 lzicka chia, 1 svestka
Vecere: cca 35g jahel, dusena zelenina, klicky, morske rasy, dynove seminka, 100g hovezi
2.Vecere : 150g bile ryby, fazolky, dusena cuketa, dusena rajcata, 1 pecena houba s balzamikem, 1/3 avokada
Vecere2: 50g boruvek, misticka melounu

Vaha: 68,5 yes yes yes jestli to takhle pujde dal tak treba i jednoho dne zverejnim formu
Venduli

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

STŘEDA 26.2. VOLNO

Dneska jsem to fakt po. Už od rána jsem žrala a žrala a žrala. Nedokázala jsem to zastavit, snědla jsem dopoledne veškeré své jídlo co jsem měla nachystané až do 5 hodin odpoledne:-D No a večer se to ještě rozjelo, měla jsem takovou obrovskou chuť na čoko, že jsem ty chutě zajídala vším možným, melounem, borůvkama, jahodama, vločkama, proteinem, krekrama, avokádem, a na konci jsem to dorazila 100g proteinovou tyčinkou. No nevím, myslím, že bych udělala líp, kdybych si ji prostě dala:) Já vím pro většiny z vás normálka:) Pro mě ostatně taky ale svým novým stravováním jsem se těmato nečekanýma stavama chtěla vyvarovat...Chápu to buď jako nedostatek sacharidů a nebo nedostatek sacharidů a bílkovin, přece jenom jsem jich dost ubrala..od zítřka zkouším decentně zvýšit sacharidy..

ČTVRTEK 27.2. PRSA + RAMENA + BŘICHO

TLAKY VČ ZA HLAVOU

2x10x20kg
1x8x25kg
4x8x30kg

Tlaky jsem jela v co největšímu rozsahu pohybu dolů s dotknutím trapézů. V poslední sérii, dvě poslední opakování už tlakem nešly, tak tam byl trošku výraz. Jinak jsem se snažila fakt čistě technicky a kontrolovaně

TLAKY JČ NA PRSA V LEŽE NA LAVIČCE

1x10x14kg
1x10x18kg
1x8x20kg
4x8x22kg

těžký ale tak akorát, krásně procítěný

UPAŽOVÁNÍ JČ V SEDĚ

1x15x6kg
1x15x8kg
4x14x10kg

BENCH PRESS V MP NA KLONĚNÉ LAVIČČCE

4x12x20kg

Krátké pauzy jen na napumpování, vždy co nejníž dolů a vytáhnout to do 3/4 bez pauzy

PROTISMĚRNÉ KLADKY NA PRSA + ZAPAŽOVÁNÍ PROTISMěRNÝCH KLADEK NA RAMENA

4X15opak + 4x15opak

Ctyřsérie v sedě:
ZAPAŽOVÁNÍ + UPAŽOVÁNÍ + PŘEDPAŽOVÁNÍ + TLAKY
3serie, každý cvik po 10 opakování
Na první tři cviky 3kg JČ, na Tlaky kg JČ

Když slyším troj nebo dokonce čtyřserii chce se mi ale byl to dobrý zakončený trénink, malinké váhy, nějaký vzlyk tam byl ale nebylo to tak hrozné:)

BŘICHO

8Sérií po 20 opak různé variace co si vždycky vymyslím na lavičce

KARDIO

chůze 20 min, tep 130

Strava:
Snidane: 60g pohankových vloček, 1/2 odměrky proteinu, carob, 1 lžička chia semínek, borůvky, tráva z ječmene
Svačina: 40g pohanka, dušená zelenina, 100 tempeh, 50g avokádo
Pred treninkem: káva, 5g Glutamin, 5g BCAA, 5g Betaalanin
Po treninku: 1 protein, 30g Maltodextrin, 5g BCAA, 10g Glutamin, kreatin
Obed: 100g basmati rýže, 100g hovězí, dušená zelenina (rajčata, cuketa, houby)adzuki klíčky
Svacina: 150g jahod
Vecere: dušená zelenina, 100g hovězí, 50g tempeh, 1/2 avokádo
Na noc: 1/2 protein, ZMA, 5g Glutamin, 5g BCAA
Venduli

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SOBOTA 28.2. NOHY + RUCE

PLYOMETRIE:
VÝPADY S PŘESKOKEM + DŘEP NA STEPERU, VÝSKOK, DŘEP OBKROČMO

5X15opak + 15opak

VÝSKOKY NA 40CM BEDNU + DŘEPY S VÝSKOKEM

5X10opak + 10opak

Tohle cvičení fakt nenávidím člověk si uvědomí jaká je hrozná sračka zvýšila jsem z minulého týdnu z 10 na 15 opakování, takže úspěch a Marek mi řekl, že jde už trošku vidět, že se z té země i odlepuju :-D děkuju pěkně. Ale zadek potom cítím víc jak po těžkých dřepech:) Né hrozný, nesnáším to ale vím, že to potřebuju...

BICEPSOVÝ ZDVIH JČ

1X20X6KG
1X15X8KG
4X8-10X10KG

TRICEPSOVÝ TLAK+ PULLOVER + TLAK s EZ

1X15X15KG
1X12X20KG
1X10X25KG
1X8X30KG

- Tenhle cvik jsem viděla u Karolíny Borkovcové na videu, EZ spustíš dolů, kolem obličeje do pulLoveru, zpět na hrudník a tlak nahoru jako jedno opakování. Nejlepší a můj nejoblíbenější cvik na triceps co znám!

Superserie:
FRANCOUZSKÉ TLAKY V LEŽE NA ZEMI + BICEPS S EZ SCOTTOVKA

4X12X25KG + 4X12X15-20KG

Superserie:
TRICEPSOVÉ STAHOVÁNÍ LANA + BICEPSOVÝ ZDVIH S LANEM

4X15opak

-Pomaličku, kontrolovaným pohybem s kontrakcí nahore, ke konci zkracované

CARDIO 15 MIN STEPPER

Jídlo jsem si tenhle víkend nezapisovala, ale musím říct, že kromě jedné proteinové tyčinky a naprosto nejlepší snídaně od Marocha, kterou jsem kdy v životě měla (škoda, že jsem neudělala fotku) tak jsem byla hodná a jedla jak mám. Od pondělí začnu zapisovat do telefonu abych pak zpětně netápala v paměti.
Jinak ty palačinky byly z mleté pohanky, banánů, vajec. Vím, nuda, známe :-D ale CO následovalo potom, potom jsme vzali asi 100g mandlového másla a rozmixovali jsme ho spolu s proteinem a mandlovým mlékem a děcka, myslím, že NUTELA SE MŮŽE ZAHRABAT
Venduli

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE 1.3. ZÁDA

Dnes mám mít podle plánu volno ale jelikož se cítím docela fresh tak jsem šla na trénink s Markem a dneska jsme jeli naprosto brutální monster záda!

SHYBY

1X20opak
1x15opak
1x12opak
1x10opak
5x4-5 sama + 5 s dopo

-Jeli jsme to všemožně, negativní, negativní se zátěží, zkracované, prostě jsme to pořádně na začátku roz-bi-li :-) Ale ty moje shyby, dřív jsem neměla problém ale teď jak jsem vepř tak to jde stráášně těžko : (

PŘÍTAHY JČ V PŘEDKLONU

1X10X15KG
1X10X20KG
1X10X24KG
1X10X28KG
1X10X30KG

-Takhle na těžko jsem to nikdy nejela, 30ka těžká ale dobré dala bych asi víc jen už by to nebylo 100% technicky

VESLOVÁNÍ NA DVOJKLADCE V SEDĚ

5X10-15opak

-Různé váhy, hodně shazované a zkracované. Záda braly úplně nádherně, pot, krev, všude, miluju tréninky s mojim

STAHOVÁNÍ KLADKY NA ŠIROKO ZA HLAVOU

5X10-15

-Stejným stylem jako veslování v sedě, každou serii shazovanou s podržením a co největším protažením

PULLOVER NA KLADCE

4X15opak

KARDIO 20MIN CROSSTRAINER

Od zítřka zase zapisuju jídlo a konečně jsem sehnala adzuki a mungo fazole a pytel sušených mořských řas asi za 3 dolary, nom nom nom
Venduli

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 2:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CT 12.3. RAMENA

Tak jsem zase tady, posledni dobou to zapisovani fakt nezvladam, posledni tyden jsem nevedela kam driv a v zapisovani jidla jsem se tak ztracela, ze jsem se rozhodla ze zadne jidlo sem cpat zatim nebudu.
ALE v cem se musim pochlubit je, ze jsem minuly tyden dala svoje PB na MRTVY TAH 110KG a predtim tam padla stovka trikrat. Skakala jsem primo radosti, jednak to byl muj asi treti trenink mrtvol za posledni rok a pul ale hlavne jsem necitila zadnou bolest v hamstrech, jupii, takze deti, jde se bombit a do zacatku diety tam 130 pujde, musi

UPAZOVANI JC
1X20X3KG
1X20X5KG
1X15X7KG
1X12X9KG
1X10X10KG
4X8-10X12KG

-asi bych dala i 14ky ale chtela jsem to jet s co nejmensim cheatem ale tezce

PRITAHY JC V PREDKLONU NA ZADNI DELTY
1X10X10KG
1X10X12KG
4X8-10X14KG

-posledni serie fakt na krev

UPAZOVANI JC V LEZE NA LAVICI NA ZADNI DELTY
5X14X5KG + 10 opakovani bez cinek pomalym pohym s maximalnim zatnutim nahore

TLAKY JC V SEDE
1X10X10KG
1X10X12KG
1X10X14KG
3X8X16KG

-vsechny serie jsem sla az dolu s dotknuti ramen, casto jsem to jezdila jen pod pravy uhel ale toto je smrt

VYRAZY JC VE STOJE JEDNORUC
1X10X14KG
1X8X16KG
1X6X18KG
1X5X20KG

-Pravy rameno zlobilo, tak jsem toho nechala zavcasu..jeden cinanek (asi tak polovicni jako ja) na me furt udivene koukal a pak ke me prisel a rika "you, soo heaaavyyy" brala jsem to jako lichotku:-)))

STAHOVANI PROTISMERNYCH KLADEK V KLECE NA ZADKY + PREPAZOVANI S 10KG KOTOUCEM
3X20op + 3X20op

KARDIO
20MIN PAS, 10MIN KOLO
-Kardio, nejvetsi utrpeni treninku
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 4:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
[
ALE v cem se musim pochlubit je, ze jsem minuly tyden dala svoje PB na MRTVY TAH 110KG ado zacatku diety tam 130 pujde, musi

Vitej v klubu holek, co zvedaji vic nez ja

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Venduli´s log Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: