My tu mame ale silny holky. Krasny. Jestli das 130kg, tak padnu na zadek.
I ty pritahy jednorucek 10x30kg pekny
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
-Asi 8 serií, první tři série stejná zátěž na 20 opakování, posledních 5 sérií shazované do 20 opakování (vždy po 5 opak ubrat váhu)
DŘEPY NA ŠIROKO, ŠPIČKY VEN
1X20X20KG
1X20X30KG
1X15X40KG
1X10X50KG
1X10X60KG
1X8X70KG
2X6X75KG
-Tohle je moc zajímavý cvik a strašně izolovaný a účinný pokud se jede správně. Nejdůležitější je se předem pořádně zahřát a roztáhnout a uvolnit kyčle. Při pohybu dolů držet vrch těla v co největší vzpřímené poloze a zadek netlačit ven ale držet ho ve vodorovné poloze a nejít pod paralel, kolena ven. Jeden z nej cviků na zadek co znám
DŘEPY NA ÚZKO
10X10X40KG (30 sec pauza)
- Sem si zase něco vymyslela pohrávala jsem si s myšlenkou si naložit víc ale protože jsem to chtěla jet hodně pomalu s procítěním zadku, tak jsem dala nižší váhu. Ve finále bych zvládla klidně i víc ale můj dech měl trošku problémy :)
VÝPADY 5KG JČ VZAD
4X30X5KG
-Po dřepech jsem si vzala 10kg jednoručky a pak si říkám, haha to asi nepůjde, tak jsem si vzala 5ky :-D Snažím se to jet technicky 100% na konci tréninku mi to už přebírají předky, tak radši menší a pořádně tu prdel rozbíít
BŘICHO VE VISU
5X20opak
SEDY LEHY S MEDICINBALEM
3X20X3KG
SPUŠTĚNÍ NOHOU, PODSAZOVÁNÍ PÁNVE ATD
3X20opak
Výborný trénink Vůbec nevadí, že jsem se sotva plazila po 4, miluju ten pocit totálního sebezničení
-První tři série čistě, tahem s podržením, pak to už tak čistý nebylo ale všechno ve velkým rozsahu pohybu (spouštění činky až pod kolena skoro na zem)
ZÁDA VE STROJI NA ŠIROKO
5X12-15opak
-Hodně technicky s maximálním protažením a podržením
PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY PODHMAT
5X15opak
STAHOVÁNÍ HORNÍ KLADKY S NATAŽENÝMA RUKAMA
4X15opak
Odpoledne: KARDIO
1hod kolo
Naposledy upravil Venduli dne čt březen 19, 2015 10:02 pm, celkově upraveno 2 krát
Včera jsme šli na sushi a bylo z toho sushi jako předkrm, 300g steak ze svíčkové s hranolkama a asi litr čokoládové zmrzliny s drcenou čokoládou strašný a pak nemám být takový hroch
TLAKY V MP
2x20x10kg
1x15x20kg
1x10x30kg
5x10x40kg
2x12x30kg
-Dlouho jsem pořád jela jednoručky nebo bench, tak jsem dnes šla na mp, dobrá změna. Ale trošku jsem se trápila, předchozí tři dny v gymu byly na síle dost znát..
TLAKY NA PRSA V HAMERU VODOROVNĚ
4X12X30KG
-Nevím proč ale ty hamry na záda a na prsa mě moc neberou, strašně dlouho mě trvá než se tam poskládám a najdu tu správnou polohu a rozsah provedení, ale jinak dobré, abych si pořád nestěžovala:)
Superserie: KLIKY + ROZPAŽKY VE STROJI
3x15opak + 3x10-15opak
TLAKY JČ ZA HLAVOU
1X20X10KG
1X15X14KG
1X10X16KG
3X10X18KG + 3X10X10KG
Petre a ja bych zase chtela mit prasecaky se Zlatkou co ta holka do sebe dokaze nahazet... Jako ja jsem taky prase ale myslim, ze v tomhle bych ju nestihala
Dneska dvoufaz :-)
-Kazdou serii jsem navysila o dve cihle nahoru a jela jsem to naprosto do maxima, kdyz jsem nezvladla 20opakovani, ubrala jsem dve cihle a dojela to. Masakr jela jsem uplne na krev, malem me u toho explodovala hlava, borci vedle me asi o pulku min jak ja
-Puvodne jsem nechtela jet tak tezce ale stalo se:-) jedina zmena byla asi ta ze jsem se to snazila jet fakt s co nejpreciznejsi technikou protoze jakmile se prehoupnu pres 80kg citim, ze nezapojuju uz do toho tolik nohy a zadek a naopak to taham vic zadama. Nevim proc, jestli zadek a nohy zaostavaji a nebo je to jen proste tim ze jsem cely rok nezvedala mrtvolu a chce se do toho jen dostat...Kazdopadne 100kg 4x docela easy 130kg jdu si pro tebeee
GlUTE DREPY + DREPY NA SIROKO ve STROJI
4X20opak + 4x10opak
-Nevim jak popsat tyhle stroje tak nize prikladam foto prvniho, uplne totalne smrtici stroj na prdel a hamstry, druhej stroj jsem nemohla najit ale je to neco jako leg press ale netlaci se plosina nohama nahoru ale pohyb je stejny jen tlacim svoje telo nahoru. Prvni cvik na silu na 10opak co nejvic do hloubky se zatnutim zadku a druhy pumpovacky do paleni.
PREDKOPAVANI + ZAKOPAVANI
3X10opak+10opak + 3x10opak+10opak
-Prvnich 10opakovani superpomalu s trisekundovou kontrakci nahore, pak jsem trosku shodila a dojela to do 20opacek rychle
DREPY S VYSKOKEM, PODREPY,..
3X20opak
-Tohle uz bylo fakt vareni z vody, sem sotva lezla, prvni serie, 20 drepu s vyskokem, druha serie to stejne ale v podrepu jsem udelala minidrepy a treti serie byl jen nejakej pokus a spojeni prvnich dvou serii a nejaka imitace drepu, no komedie
KOLO 10 MIN
-trosku jsem to prepalila dneska ale dobry, jak rika Marek, furt jen zeru a zeru tak musim makat
Petre a ja bych zase chtela mit prasecaky se Zlatkou co ta holka do sebe dokaze nahazet... Jako ja jsem taky prase ale myslim, ze v tomhle bych ju nestihala
*
tak to je taky jedina cast jeji dietky, ktewrou bych dal
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Děkují, abyste mi veřili :) já vím, čisté to není ale zvedla jsem to :-D
Dneska jsem udělala blbost všech blbostí a spojila jsem prsa a záda do jednoho tréninku po ramenech a už nikdy Zvykla jsem si (zlenivěla jsem :-)))) teď cvičit jednu velkou partii plus max malou a dneska jak jsem odjela obě velké navíc po ramenech tak cítím, že jsem těm partiím nedala 100%
- NE, neudělám sama 10 shybů . Jezdím to v multipresu tak, že si pomáhám od země trošku nohama (pořád všechno tahem, neskáču do toho) a soustředím se na negativní fázi dolů. Bench byl slabší, naliskat si :-´)
SHYBY NA ŠIROKO PARALEL ÚCHOP S DOPOMOCÍ
6x10op
1xshazované
-20sec pauza mezi seriema, začla jsem od lehké zátěže a ubírala cihly po 2 aby to bylo těžší a těžší
ROZPAŽKY VE STROJI + PŘÍTAHY V SEDĚ NA ÚZKO PARAREL
5X15op + 5X15op
STAHOVÁNÍ HORNÍ KLADKY S NATAŽENÝMA RUKAMA NA ŠÍŘKU RAMEN
Vsak to je v pohode technika a jak by rekl Grznar: "Tezky vahy se zvedaj, ty se necvici" .
Ses spravna hardkorarka
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne čt březen 19, 2015 10:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Ty přítahy v předklonu jsou hodně slušný ! Tak to má být - holky by se těžkých vah neměly bát .
U nás ve fitku, když vidíš Karolínu Borkovcovou, jak jede shyby bez dopomoci, 300 kg na legpress, 6-8x30 kg na tlaky v leže, tak mě to vždy brutálně vyhecuje a vezmu hned těžší činky. Nic tě nevyhecuje víc, jak silná holka !
děkuji kluci, přesně tak malý váhy mě prostě nebaví
VÝPADY V CHŮZI
2X50opak
DŘEPY S DOSEDEM NA BEDNU
1X20X20KG
1X15X30KG
1X15X40KG
1X12X50KG
1X10X60KG
1X10X70KG
1X8X80KG
1X6X90KG
1X6X100KG (2 poslední s dopo) 1x1x110kg (2. opak fail :-D)
-Dřepy jsem jela s dosedem, těsně pod paralel, zvolila jsem si takovu výšku abych našla ten nejslabší mrtvý bod, cca 3-4 sec negativně dolů a co nejrychleji nahoru i když s těma 100kg to už fakt moc rychle nešlo udělala jsem si PR 110, čekala jsem, že dám aspoň dvě opakování ale uplně total fail, všechno mě vyplo
DŘEPY
10X10X50KG
-Moje nejoblíbenější sadomaso část tréninku, minule jsem jela se 40kg, dnes 50kg. Původní plán byl, že bude jen 30sec pauza mezi sériema, který jsem první 4 série udržela, od 5. série se to prodlužovalo na 45 sec a cca od 8. už to byla skoro minuta, fakt málem infarkt, tepovka tak 300, po 10.sérii, jsem to rozdýchávala skoro v komatu 5 minut
PŘEDKOPY + ZÁKOPY
4X20opak + 4x20 opak
-Nohy uplně na sra..ku , začala jsem vždy u docela vysoké váhy, dala do 10 opak a pak jsem shazovala dokud jsem neskončila na 20.
VÝPADY V CHŮZI
100výpadů
Trénink masakr, jeden z nejlepších, co jsem za poslední dobu jela, všechno úplně na krev totální sebedestrukce
- Čekala jsem, že po včerejších nohách to bude o dost slabší ale nakonec z toho bylo PR v uvozovkách, Marek mi pomáhal asi od druhýho opakování. Říká, že jen trošku ale já mu nevěřím
UPAŽOVÁNÍ V PŘEDKLONU S JČ, ČELO OPŘENÉ LAVIČKU + UPAŽOVÁNÍ S JČ
Uz od rana se mi navalovalo jen pri te predstave ze me odpoledne ceka JEN kardio . Uz z toho duvodu se mi vubec nechtelo do gymu, protoze by to zase skoncilo u cviceni a byt jen na rotopedu a divat jak vsichni cvici, to fakt ne Takze jsem se asi po dvouhodinovem premlouvani a vypiti asi trech kav doma odhodlala ven behat. Kdo me zna vi, ze beh uplne strasne miluju
45MIN OF:
30X SPRINTY (12-15sec na 80%) + VYKLUS (30sec)
5X SPRINTY DO SCHODU (cca 40schodu)
5x50xkacenky
-Nakonec to tak strasne nebylo, da se rict, ze me to dokonce i bavilo, akorat me dost boli pri behu kolena, coz se driv nikdy nestavalo (ale driv jsem taky nevazila skoro 70kg ) Takze vime kde jsme, od dubna zacina dieta
Naposledy upravil Venduli dne út březen 24, 2015 5:41 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru