|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: st únor 04, 2015 3:55 pm Předmět: |
|
|
Předávkování z 2,2g C? To se mi nějak nepozdává. Už mi párkrát ujela ruka a dal jsem třeba 7 a v pohodě :)
Chápu, že jsme každý jiný, ale 2g jsou fakt nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dejvinho
|
Zaslal: st únor 04, 2015 4:09 pm Předmět: |
|
|
no prave, vzdyt tady nekdo psal, ze nasadil sve sestre 15g a nic, coz je docela brutal davka si myslim, ale zase ona mela anginu, tak to telo to asi dokazalo vstrebat. ja jen cejtim ze na me neco jde lehka ryma a totalni slabost a nechut k jidlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st únor 04, 2015 4:11 pm Předmět: |
|
|
Já myslel jednorázovou dávku. Jinak v nemoci klidně 15g na den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: st únor 04, 2015 4:16 pm Předmět: |
|
|
jenom jsem zapomel dodat, ze jsem si vymackal stavu z pomerancou a vypil to s tim, ale to by naopak melo byt jeste lepsi nez s vodou.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st únor 04, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
No to možná bude taky ten důvod, protože fruktóza je dost osmoticky aktivní (snadno se z ní člověk pos...), takže když tam vrazíš ještě přes 2 g Céčka, tak to střeva asi zrovna samou radostí netleskala... :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: st únor 04, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: so únor 14, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
Esko: Není potřeba kupovat drahy postupne uvolňující se céčko ale u konkurence jde koupit céčko 900g za 160kč a ten problém s tím postupným uvolňováním jde řešit tak, že céčko konzumuješ s ovocem nebo zeleninou s bioflavonoidy např mrkev, rajče nebo červená jablka. I když jak říkáš pokud o tom ví člověk ho*no tak to postupně uvolňující z lékárny je jistota. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so únor 14, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | no prave, vzdyt tady nekdo psal, ze nasadil sve sestre 15g a nic, coz je docela brutal davka si myslim, ale zase ona mela anginu, tak to telo to asi dokazalo vstrebat. ja jen cejtim ze na me neco jde lehka ryma a totalni slabost a nechut k jidlu. |
Ja se posral az z 28g cecka za ten den, co pul hodky 5g jsem daval. Neco na me lezlo, tak jsem chtel zkusit tuto prasarnicku
Bohuzel jsem to zkusil pozde, takze jsem z toho mel jen brutalni sracku celej den _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: so únor 14, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
Jo to jsem psal ja :D tak to uz je brutalni davka 28g ale znam borca co mel mononukleozu a daval 50g... _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so únor 14, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nekde jsem cetl i lecbu rakoviny ceckem, ale teda tam uz byly megadavky a samozrejme ne oralne. Tehle problematice nerozumim, ale jako laikovy mi to prijde super.
Jinak to co jsem psal muze cloveka dostat z horecek a nachlazeni, ale musi se to udelat zavcas. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|