Ano, podle naší metodiky se všichni nejdřív učí sumo, kvůli zvládnutí techniky, otevření kyčlí...pokročilí tahají buď sumo nebo klasiku, podle toho, co komu víc vyhovuje..
Dneska jsem dělala na tréninku společnost tomu zmutovanému monstru, co si říká Koroze :-) Pojala jsem to opravdu lehce, takže tohle ani nepíšu jako trénink. Bylo spousta protahování, cviků na mobilitu kyčlí, dala jsem si páku, svatozář a pár lehkých TGU. Nakonec lehké swingy, jednoruč i obouruč se 16 KTB.
Na fotkách hlavní aktér dnešního tréninku, na Valentýna samozřejmě laděný do růžova :-D
Nejsem si jistá, jestli mě za tyhle fotky nezbije, takže kdyby log neměl pokračování......
Tak včera 1,5 hodiny výuka Get-Upu a Bent Pressu, 1,5 hodiny cvičení Snatche a Jerku (na foto pod dohledem Saši, StrongFirst Team Leadera z Chorvatska), dnes je mi fajn :-)
V pondělí opět zlehoučka najedu na PTTP, tj. Deadlift a Bench.
Myslím, že bude fajn vidět, jak u nás trénujou pánové, kdyby ten můj trénink připadal někomu moc dámský.
Jako je mi jasný, že Marťas (MFKB5) toho moc nenavičí, ale zase na druhou stranu si z něj aspoň můžeme utahovat a já bych ho jmenovala šéfredatorem rubriky: "Odposlechnuto v gymu" :-D
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Jinak co se týká mojí stravy - nevím, jestli by to bylo pro někoho zajímavý, jím pár věcí pořád dokola. Kdybych tomu měla dát nějakou nálepku, je to paleo primal.
Pepa má zvláštní odnož palea, praktikuje tzv paleo pepal, což znamená, že je povolena konzumace želatinových medvídků :-D
Takže celkem chápu, Martine a Pavle, že jste si nás v první chvíli mohli splést...
Dnes zase jenom nějaké lezení po zemi, strečink a mobilita...ani při nakládání činky jsem se nijak nenadřela. Ale docela mě už svrbí dlaně, těším se na zítřejší trénink.
Posilovna byla dneska plná divných lidí...k vidění byl třeba tento technicky velmi podařený benchpress, pro jistotu ještě molitany v rukách
Paní Petro:-)). Myslím, že raději nebudu reagovat na Vaše "vtipné" komentáře ohledně mé osoby. Určitě by z toho vzniklo dlouhé vlákno a to si můžeme nechat na FB:-)
Měl jsem zdravotní problémy a nemohl jsem 8 měsíců vůbec cvičit. Celou tu dobu jsem neměl železeo v ruce (pokud nepočítám, když někdo náhodou chce ukázat třeba svatozář, páku a další přípravné drily:-).
Zítra se konečně dostanu k zjištění své pracovní váhy pro DL a začnu se pomalu rozkoukávat. Napíši, jak to dopadlo.
_________________ Martin Folwarczny, KB5 Gym Kuřim
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru