|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheCory
|
Zaslal: st červenec 16, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
A kde kupujete čaje? Vynechám-li Oxalis, který je v každém nákupním centru... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlwanhov

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
u gresika - min rok jsem tam nabral 2kg za 700kc a furt mam co pit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jaq
|
Zaslal: st červenec 16, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
Dřív v Dobrých čajovnách... nicméně na můj vkus příliš zdrahli, takže teď čaj objednávám z Amany.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| jaq napsal: | | Dřív v Dobrých čajovnách... nicméně na můj vkus příliš zdrahli, takže teď čaj objednávám z Amany. |
Tyhle čaje z čajoven za cenu koňaku jsem nikdy moc nepochopil, pořád je to jenom listí vylouhované v teplé vodě Nechapu lidi co chodí do čajovn a dají za trochu teplé vody kilo čaj z pytlíku za 2Kč mě chutná úplně stejně
|
|
| nahoru |
|
 |
jaq
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | jaq napsal: | | Dřív v Dobrých čajovnách... nicméně na můj vkus příliš zdrahli, takže teď čaj objednávám z Amany. |
Tyhle čaje z čajoven za cenu koňaku jsem nikdy moc nepochopil, pořád je to jenom listí vylouhované v teplé vodě Nechapu lidi co chodí do čajovn a dají za trochu teplé vody kilo čaj z pytlíku za 2Kč mě chutná úplně stejně |
1) po několika zkušenostech, kdy v čajovně dobrý/drahý čaj podělali tvrdou vodou, už tam dneska chodím jen občas čaj kupovat... ne ho pít
2) holt se musí umět udělat, ale uznávám, že každý na to není
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út únor 17, 2015 10:26 am Předmět: |
|
|
neodebira nekdo nahodou dtest? ted tam byl test zelenych caju, jen by me zajmalo, kolik vyslo u gresika kofeinu na davku _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 17, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | neodebira nekdo nahodou dtest? ted tam byl test zelenych caju, jen by me zajmalo, kolik vyslo u gresika kofeinu na davku |
Grešík Waldemar Gunpowder ( sáčky )
43,9 mg na šálek _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rage_cz18
|
Zaslal: út únor 17, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | neodebira nekdo nahodou dtest? ted tam byl test zelenych caju, jen by me zajmalo, kolik vyslo u gresika kofeinu na davku |
Najdi si na streamu pořad A DOST! Recenzují tam několik druhů zelených čajů v sáčcích, především podle množsví pesticidů. Gunpowder moc nechválili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bobin
|
Zaslal: st únor 25, 2015 7:12 am Předmět: Negativní účinky zeleného čaje |
|
|
| Meti napsal: | Máte někdo zkušenosti se zeleným čajem? Kromě toho, že po něm běhám docela dost na malou, tak nejde nic poznat. Kdysi jsem ho pil ráno a vůbec jsem nekutil nad tím, kdy by to mělo být nejlepší atd. Takže nějaký typ, jaké to má na vás učinky, kdy si to dáváte atd.
Prostě volná debata o zeleném čaji |
Na mě má zelený čaj taky silné močopudné účinky, běhám po něm třikrát za hodinu na záchod. Navíc prý zelený čaj blokuje trávicí enzymy a špatně se po něm tráví bílkoviny. Tahle negativní vlastnost zeleného čaje se u mě taky projevuje, takže se mu vyhýbám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st únor 25, 2015 7:42 am Předmět: Re: Negativní účinky zeleného čaje |
|
|
| Bobin napsal: | | Na mě má zelený čaj taky silné močopudné účinky, běhám po něm třikrát za hodinu na záchod. Navíc prý zelený čaj blokuje trávicí enzymy a špatně se po něm tráví bílkoviny. Tahle negativní vlastnost zeleného čaje se u mě taky projevuje, takže se mu vyhýbám. |
Můžeš uvést zdroj ze kterých si tyto vlastnosti vyčetl?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:04 am Předmět: |
|
|
To by mě taky zajímalo, měl jsem za to, že se má pít teplý při jídle, jenže třeba Poliquin a jeho články s Meadowsem zase tvrdí, že by člověk neměl před a po jídle 20 minut nějak extra pít, ale to bude zřejmě zase něco jiného... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:48 am Předmět: |
|
|
Zmysel v obmedzenom prijme tekutin kratko pred jedlom vidim, ale nerozumiem dovodom, preco nepit 20 min po jedle.
Ja mam obrovsku spotrebu zeleneho caju, kupujem a zvykol som si tamer vylucne na japonske druhy. Okrem toho, spotrebujem kazdorocne mozno viac ako 2kg ochuteneho mate. Zeby to malo nejaky vplyv na travenie bielkovin...? Nemyslim. Urcite sa najdu minimalne 2 studie, kde jedna to potvrdi a druha vyvrati.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:20 am Předmět: |
|
|
Po jídle bys neměl pít jen studené pití, protože tim prerušíš trávení a bude muset začít znovu... Asi jako kdybys do rozpálených kamen nalil kýbel vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:21 am Předmět: |
|
|
tu sa dnes pisu mudrosti...tebe v zaludku hori ohen? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:24 am Předmět: |
|
|
To bylo jen přirovnání...žaludek se při trávení zahřívá a studenou vodou ho schladíš, takže bude muset začít znovu. Až najdeš rozum, tak napiš znovu...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Green Tea | Reflex NutritionPomáhá podporovat metabolismus a odbourávání tuků, čímž přispívá k udržení správné hmotnosti. 299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|