|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ondřej

|
Zaslal: st únor 18, 2015 1:59 pm Předmět: Vzorky Perskindol |
|
|
Naposledy upravil Ondřej dne pá únor 20, 2015 8:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondřej

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 10:37 am Předmět: Akce stále platí |
|
|
Akce stále platí , takže pokud si někdo chce vyzkoušet Perskindol, dejte vědět. Já osobně ho doporučuji, sám jsem ho zkoušel a je velmi příjemný. Podle mě je dobrý na veškeré tréninkové bolístky pro každého, kdo pravidelně cvičí.
Posílám celkem 10-20 vzorků, takže budete mít docela příležitost ho otestovat a chvíli pravidelně používat.
Akce ukončena.
Naposledy upravil Ondřej dne pá únor 20, 2015 8:48 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt únor 19, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 12:14 pm Předmět: |
|
|
precitat si prispevok vyssie je ocividne uloha pre studovanych _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 12:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 12:18 pm Předmět: Re: Akce stále platí |
|
|
| Ondřej napsal: | Akce stále platí, takže pokud si někdo chce vyzkoušet Perskindol, dejte vědět. Já osobně ho doporučuji, sám jsem ho zkoušel a je velmi příjemný. Podle mě je dobrý na veškeré tréninkové bolístky pro každého, kdo pravidelně cvičí.
Posílám celkem 10-20 vzorků, takže budete mít docela příležitost ho otestovat a chvíli pravidelně používat. |
Já zkusím, budou se mě hodit v tomto tréninkovém období. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 1:45 pm Předmět: Vzorky Perskindol |
|
|
Ahoj chlapi a slečny,
dneska odešlu várku Perskindol vzorků. Vždycky mi to chvíli trvá, dát to všechno dohromady :)
Jinak tentokrát jsem díky povaze výrobku opravdu zvědavý na vaše pocity, tak budu rád, když mě informujete o svých zkušenostech. Sám toho totiž o tom nevím tolik jako o suplementech...
Případné recenze asi do topicu " Vitamíny, minerály a kloubní výživa".
Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 12:17 pm Předmět: Nové vzorky Deluxe Whey od Nutrendu |
|
|
Nový protein od Nutrendu konečně dostupný v e-shopu Ronnie.cz! Určitě jste si toho už všimli ze všudypřítomných bannerů :) A určitě vás potěší, že k němu máme hromadu vzorků na rozdání. Protein má celkem 7 příchutí, takže by si každý mohl najít svoji oblíbenou.
UKONČENO. UŽ NEPIŠTE, DĚKUJI.
Nutrend Deluxe 100% Whey
https://obchod.ronnie.cz/s-5784-deluxe-100-whey.html
Příchutě:
čokoláda-mandle
čokoláda-lískový ořech
čokoládové brownies
vanilkový pudink
citrónový cheesecake
jahodový cheesecake
skořicový šnek
Každému zašleme jeden vzorek od každé příchutě (celkem tedy 7 vzorků).
Kdo má o vzorky zdarma zájem, ať mi pošle zprávu s adresou VE SPRÁVNÉM FORMÁTU s předmětem "VZORKY" .
Formát adresy:
Jméno Příjmení
Ulice č.p.
PSČ Město
UKONČENO. UŽ NEPIŠTE, DĚKUJI.
Naposledy upravil Ondřej dne ne duben 19, 2015 2:34 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MadHouse
|
Zaslal: ne duben 19, 2015 12:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
je to poprvé co přispívám na toto fórum a taky jsem poprvé použila možnost PM tak jsem se jen chtěla ujistit jestli moje zpráva přišla. Předem dík za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 2:33 pm Předmět: |
|
|
| MadHouse napsal: | Ahoj,
je to poprvé co přispívám na toto fórum a taky jsem poprvé použila možnost PM tak jsem se jen chtěla ujistit jestli moje zpráva přišla. Předem dík za odpověď. |
Ano, přišla, ale ještě jsem ji ani neotevřel (ty ji máš tedy v nedoručených).
Dneska to byl fakt nával, bude mi trvat, než se tím vším prokoušu, takže prosím strpení s odpovědí i obdržením vzorků :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
To je v prdeli, clovek si ani nemuze jit zacvicit, aby to neprosvihl :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
Ja ti pak napisu jaky byly, chces?
teda jestli jsem to taky nepropas _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
Ode dneška nově v e-shopu vzorky celkem 10 variant různých příchutí od těchto čtyř produktů:
Jinak ale samozřejmě uděláme i tady ve fóru rozesílání na ochutnání zdarma (zatím ale, prosím, nepište, počkejte až se tu objeví příspěvek).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|