|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: čt únor 19, 2015 3:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | 120 kg pro ženu o hmotnost cca. 60 kg je jenom dvojnásobek své vlastní váhy, je to jako 100 kg chlap, co by udělal dřep s 200 kg, taková sranda, pár měsíců poctivého tréninku a je to... |
Zlatka je o krapitek tezsi
a podle kalkulacky mi aktualni maxko vychazi cca metrak
20 kilo za 10 mesicu se natrenovat da
navic, Harleen je dric, je to magor a je to holka
(dric ze se toho neboji, magor ze do toho pujde a holkam jde spodek tela snaz)
takze ok cipinku, pokud to beres, Zlatka nas pak rozsoudi v povanocnim videu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 4:02 pm Předmět: |
|
|
19.2. Ramena, biceps
Dnešní trenink byl spíš tak jakože odpočinkový, Sensei se vrátil :)) tak jsme zkoukávali mou formu... (a mam z toho depku, prej mam macaty stehna, zadek neni tak tvrdý jak si představoval, lýtka moc velký a dlouhý sval, ramena že nejsou kulatý, horní prsa malý..jediny co je pecka tak muj uzkej pas aspon neco :D..tak dneska mi ta rozjuchanost klesla z pinkie pie na Fluttershy) o to vic musim maknout, a casu je malo. achjo. ale to dam...nejsem slaboch  nejak se s tim poperu.
byli jsme i pro me v uplne neznamym fitku, takova stara činkarna :) neoznačene kotouce :D ani cihličky na strojich, tak vahy pisu odhadem :D
Deltdeck
12x 10kg
15x 15kg vynucena opacka ke konci
15x 15kg to same
12x 15kg
stroj na upazovani
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg
15x 10kg
předpažování na spodní kladce s provazy
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
Tlaky na ramena v sedě na multipressu před hlavu
10x 20kg
7x 30kg dolu pomaličku, nahoru rychleji (snaha o rychle :D :D bylo to tezky jako krava)
7x 30kg naopak dolu klasicky rychleji a nahoru co nejpomaleji (kdyby u me Sensei nebyl tak brečim nahlas :D ale nemohla jsem pred nim ztratit tvar)
6x 20kg kalsicky
 fuha
Upažování ve stoje
těžký
6x 10kg
4x 12kg
5x 10kg
5x 10kg
Scottowka
15x 20kg
15x 20kg
10x 25kg
10x 25kg
Kladiva
20x 10kg
18x 12kg
18x 12kg
16x 12kg
bicepsovy zdvih nadhmatem s ez
15x 20kg
15x 20kg
15x 20kg
pozovani...strasny...byla jsem trosku nervozni..trosku vic nervozni..je neco jinyho pozovat pred slecnou, nez pred chlapem...pred Senseiem. Ale na zavodech bude mnohem vic lidi :D :D musim si zvyknout _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 4:04 pm Předmět: |
|
|
do Vanoc? :D :D ja to mam v planu do měsíce :D alespon jednou...ale uvidim jak to pujde :) nechci se zranit zrovna ted..
a Peterku....dekuji Ti za sverenou duveru.. udelam maximum abych nezklamala _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 4:12 pm Předmět: |
|
|
ja to bral z hlediska zraneni, neco jineho je to dat veceneme na pohodu s rezervou a neco jineho je z toho udelat maximum, kde hrozi natazeni, natrzeni nebo aspon uskripnuti
ale jinak jsme se trefil, ses magor _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 4:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 4:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | a podle kalkulacky mi aktualni maxko vychazi cca metrak | Ty kalkulačky nefungují pro ženský. Ewitch dá 1xX a s vahou X-10kg dá 20. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 5:09 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | a podle kalkulacky mi aktualni maxko vychazi cca metrak | Ty kalkulačky nefungují pro ženský. Ewitch dá 1xX a s vahou X-10kg dá 20. |
tak to mluvi pro Harleen pozitivne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 5:26 pm Předmět: |
|
|
To je další plus pro tebe. Je to jednoznačný znak, že jdeš správným směrem. Těmto věcem totiž většinou rozumějí jen ti, kteří v tomto sportu nic nedokážou.
P,S.: pro stahovačné, myslel jsem třeba sebe _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
Ja nechapu, jak ty treninky davas pri tom, jak malo spis? Sice vim, ze potreby spanku jsou individualni a treba zrovna ja uz mam, toufam si rict, duchodcovskou nespavost :D , ale rano pak vetsinou spim tvrde a nejak tech cca 7 hodin, i kdyz dost trhanejch, dam a to mi staci, ale u tebe kolikrat ctu , ze spis 4 hodiny a pak odcvicis takovy brutalni treninky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|