|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 7:50 pm Předmět: |
|
|
Lyzovanie rakusko..vydatne _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 10:18 pm Předmět: |
|
|
Drep na box:
5x40
5x60
5x80
5x100
5x5x115
Bench:
8x40
8x60
3x80
3x90
3x100
8x80 stopky
Pritahy v predklone podhmatom:
8x60
8x80
8x100
Predkopy:
3 serie
Zakopy:
3 serie
Pritahy k tyci s vlastnou vahou..Patami sa opieram o zem. Netusim jak sa ten cvik vola ale dalo by sa povedat ze na "aktivaciu medzilopatkovych svalov":
3 serie
Biceps scotovka:
2 serie
Bradla:
20xbw
20xbw
Medzi seriami kubanske tlaky asi 5 serii
Citim sa vcelku dodrbane, na dosadoch nebola sila, myslim ze ten pokazeny zaludok mi trochu rozhodil progres. Navyse ma boli palec na pravej nohe, asi vynecham fotbal. Bench tazsi jak minule. Celkovo fajn trening v tempe. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
jednorucky na sikmej:
5x12
5x20
5x30
5x38
5x45
8x38
mrtvola:
5x60
5x100
2x130
2x150
2x170
2x190
1x200
rozpazky (na prsa:
4 serie ~8x20
zhyby nadhmat:
3xbw
3xbw+20
3xbw+30
3xbw+40
2xbw+50 (3 fail)
Dnes aircraft opat. Jednorucky potesili, 5x45 na sikmej neni zle vzhladom na moju benchovu maximalku 3x100. Jednoznacne hajlajt dnesneho snazenia.
Na mrtvole som si po dlhociznej dobe osahal 200 ktora mala sice rozumnu rychlost ale cor uz som neudrzal taky rigidny jak by som chcel. Raz za cas sa da ale pracovne do 170 su myslim rozumna vaha.
Rozpazky..uhmm bude svalovka. Na nejake rekordy na zhyboch uz nebola stava.
Vyskoky na bednu ani muscle upy nic kedze mam rozbite zapestia, kotnik aj palec na nohe s ktorym sa chystam uz mesiac na rontgen..squeleee _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so únor 28, 2015 2:22 pm Předmět: |
|
|
Behanie 45min. Dlho som vahal ci ist do fitka na pas alebo von, nakoniec som siel von a statocne ma prefukalo z kazdej strany uhm..icovina _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 9:06 pm Předmět: |
|
|
Ladove korcule 1.5h s deckami _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 02, 2015 10:06 pm Předmět: |
|
|
Military:
Xx
Xx
Xx
3x60
3x70
3x75
Drep box:
5x60
5x80
5x100
6x6x115
Bradla:
5xbw
5xbw+20
10xbw+30
10xbw+30
Predkopy:
3 serie
Zakopy:
3 serie
Zapazky:
3 serie
Uff dnes krv pot a slzy a este raz drina drina a znova drina. Pri odkladani 115 do stojanu som si pricvikol kozu na ruke..velmi autenticky zazitok ozaj. Poslednych par dni po prvom otepleni ma svrbia oci tak dnes som sa odhodlal k drastickemu opatreniu a supol som rano tabletku antihistaminik. Vysledky na seba nenchali dlho cakat a v spojeni so stresom v robote na mna poobede padla taka unava ze som sa ledva domotkal do posilky.
Este sa postazujem, bradla dobre sadnu len ked ich idem po benchi alebo po jednoruckach. Vtedy je vsetko paradne premazane a super. Dnes aj ked logicky silovo to slo bez benchu lepsie ale pocitovo o dost horsie...
Posilkovy zazitok: chalan chcel aby som dal nanho pozor pri benchi, pytam sa ho ze ci chce aj dopomoc. Vraj nie a ze takych 6 opakovani by chcel dat. Dobre, vravim si. Potom predviedol 4 sialene vytrapene opakovania v tretinovom!!! rozsahu..chcel som mu nieco povedat ale kusol som si do jazyka.
Vaha sa uz skrabe niekam k 83 ..skoro _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
Par hodin lyzovanie zlahka s malym. Celkom pobavilo ze so mnou zliezol jednu ciernu bez vacsieho stresu. Vyskusal som si par modelov elanu vratanie slalomky. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
Korculovanie na lade 2h _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 09, 2015 7:35 pm Předmět: |
|
|
Drep dosady:
Up to 3x2x130
Military:
2x70
0x80
Zhyby pomale dotyk hrudniku:
3x5
Drepy (polo) na jednej nohe na bose:
3x3
Bajseps jc v sede:
2x8x17
Hyperextenzia:
1 seria
Rozpazky na ramena:
3 serie
Vyklus:
10 min
Military dnes neslo ale dost to ojebavam s frekvenciou pricom strava, doplnky tiez nula bodov, cudovat sa nemusim. Dosady fajn, vzdy rezerva cca jedno opacko, slimacim tempom vperjoood!
Ostatne jedine co stalo za zmienku je bosa pre nacvicenie stability, malo by to pomoct pri lyzovani hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po březen 09, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
já se dneska těšil na nějaké masakry, dvoukila na mrtvoly, shyby na jedné ruce, muscle upy se zátěží a ty to takhle odflákneš
mimochodem lyžuješ/lyžoval jsi nějak závodně, že řešíš doplnky k lyžování? _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 09, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
hehe no tak dakujem pekne za prijemne prehnanu doveru ale zajtra mam fotbal
Kazdopadne co sa lyzovania tyka tak ZIAL ziadne zavodenie. Lyzovat som sa naucil neskoro ale cim som starsi tym viac mi z toho drbe. Totalne som sa v tom sporte nasiel. S tym prichadza ruka v ruke snaha o zlepsenie. Balancne cviky s bosou vyzeraju v tomto ohlade celkom k veci. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út březen 10, 2015 10:23 pm Předmět: |
|
|
Fotbal 1.5h palec na pravej nohe je ko. Uz vazne musim ist k tomu doktorovi nech to zrontgenuje. Pozitivne je ze to nieje opuchnute. Zatial ladovanie, octanova mast a fixacia. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 11, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
Vyskoky na bednu:
Upto 10xnajvyssia
Muscle ups:
2x3
2+1
Zhyb na jednej ruke:
2x1 na kazdu
L sits na hrazde par serii
Bench:
Up to 5x5x80 niektore serie so stopkami prva seria bola 5x90
Mrtvola:
Up to 5x5x140
Dips kruhy:
6x3xbw
Prowler:
2x "tam a nazad" s konstrukciou + 40kg
Ufffff! jeden z najtazsich treningov co som kedy dal (hlavne zasluhou prowleru), zaroven vsak velmi variabilny a zaujimavy. Po pondelkovych drepoch a utorkovom fotbale bol moj core a nohy beznadejne rozbity aj bez dalsieho zneuzivania co sa prejavilo vo vsetkych cvikoch kde sa tieto partie zapajaju.
Muscle upy tretia seria fail na poslednom opacku. Skusam teraz uplne bez pohupovania a nejak som sa k tomu uz nezrovnal, inak fajn.
Dnesny hajlajt boli pokusy o zhyb na jednej ruke. Prvy pokus by som hodnotil na 75% (strictu ako si to predstavujem) kazdou rukou a druhy pokus cca 60% cim som chcel vyjadrit relativnu spokojnost, v podstate som to ani necakal. Takze good
Bench ok, vsetko relativne na uzko a cca polovica serii odstopkovana.
Pri mrtvole nohy mleli z posledneho a 5x5 je pre mna hodne velky objem teraz takze spokojnost ze som to dal.
Zlaty klinec programu bol prowler. Ten by sa mohol predavat s mottom "chces sa pogrcat? Daj si prowler!" ufff myslel som ze udrela moja posledna hodina tak zle mi bolo. Silne mi to pripomenulo moje sprintove sesny s trenerom z predvlani.
Fajn!! _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 9:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
dik, tuto tazku metu som mal v hlave uz dlho, ale ziadny specificky trening som nerobil. Pointa je v tom ze natrenovat to len cez zhyby so zavazim je skoro nemozne. Anyway, na uplne cisty pokus si este pockam. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|