|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 7:26 am Předmět: |
|
|
Tak byl jsem včera u sportovního lékaře pro rehabilitace, ten mi řekl snad nejvíc a opravdu se hodně zajímal o problém a dělal i nákresy. Nejlepší doktor je ten, který má sám problém, protože vtedy to má nastudované opravdu do detailu.
Říkal, že mi zřejmě rehabilitace na můj problém nepomůžou, že buď je to méně vyživená chrupavka, ale že je to dosti nepravděpodobné, spíše to vypadá na výrustky, o které dře češka.
Každopádně jsem dostal magnet a vířivku na měsíc +-, tak uvidíme, výživa pro koně dojde dnes, tak začnu léčení. Ještě mi mluvil o artroskopii, jestli je to výrustek, a tak. Jinak začal jsem ten tréninkový split, bo nemá cenu jet v jiném fitku silovku, když zvedám jinačí váhy, ale zvykám si.
Jedu těžko-lehký, prsa, záda a lýtka 2x týdně - v těžký trénink jen základní cviky - žádné kladky skoro. V lehký jezdím supersérky, lehčí váhy a trénink jsou o dost rychlejší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 11:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 11:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st únor 25, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
Zdravím, tak chodím na magnet a vířivku (rehabilitace) a jím koně, uvidíme co to udělá  . Začal jsem dnes trochu režim, už si hlídám těch 350g sacharidů a tak pojedu tak minimálně měsíc a sem tam nějaké sladké, klasika. Jakmile dostanu výplatu, tak snížím sacharidy na těch 170+- a přidám těch 70g tuků, ať mám stovku tuků a 170g sacharidů, a tak pak pojedu až do léta, pomaličku, kvalitně  . Silově jsem na tom teď dost dobře, takže super. Split jedu 2+1, snad se to zas někam pohne, protože mi přijde, že od zranění kolena stojím furt na místě
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: so březen 07, 2015 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem zkusil trénink takový netypický pro mě, chtěl jsem to mít rychle za sebou, ale bylo to celkem hard, když na to člověk není zvyklý.
Celé tělo odjeté základními cviky v 6 kolech.
Shyby 10xjá
Benchpress 8x90 kg
Tlaky za hlavou bez opory 8x60 kg (poprvé bez opory a po dlouhé době, nebylo to těžké, ba naopak)
Bicepsové zdvihy s rovnou tyčí 8x40 kg
Bradla 8xjá+10 kg
Sedy-lehy 20xjá
Lýtka v sedě 8x70 kg +-
pak pauza 3 min a dalších 5 kol
Doplněk roznožování 4x20xvšechno
zdvihy jednoruč + kladivové zdvihy 16x10 kg
zapažování 12x10 kg (všechny tyhle doplňky po 4 sériích)
Musím říct, že se mi motalo v hlavě, bylo mi dost na zvracení, vyčerpal jsem všechen glykogen... Zahřátí kloubů 20 min, trénink samotný 40 min, super, mám nedostatek cukru, zatmívá se mi před očima, tak si jdu rychle dát jídlo, teď jsem dojel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ten alavis máš prvních 14 dnů dvě odměrky a pak pořád donekonečna 1 odměrku? Přidáváš kolagen a céčko?
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út březen 10, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
Collagen jsem dával 5 měsíců, už to nemůžu ani cítit, prodal jsem jedno balení. Jinak C dávám samozřejmě, asi 5-10g, dle potřeby, ale teď mi došla pixlička, tak musím zajít koupit. Ano, dával jsem dvě odměrky dva týdny a teď dávám jednu a cítím změnu, na celém těle, ale v tom koleni je něco mechanického... takže výživa to nevyřeší, ale cítím značnou úlevu, jak šlacha na levé ruce a koleno - jsem trhnul jednoručkou na bicák ze země s 32 kg, tak jsem ji přetížil
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út březen 17, 2015 6:51 pm Předmět: |
|
|
Zapomněl jsem shrnutí tréninku Freimen Fest . Dost podstatně jsem zlepšil prsa kompletně, ruce šly dolů, záda trošku nahoru, ramena nahoru, lýtka nahoru dost. První fotka je právě měsíc a půl zpět, po kortem zhruba. Teď jsem ruce vrátil zpět, jde to zas dost nahoru, takže super, s kolenem jdu k dalšímu doktorovi, tentokrát už pudu na magnetickou rezonanci zřejmě, tak už definitivně zjistím, co tam je.
Hustota se zlepšila i vuskularita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|