|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: po únor 23, 2015 4:06 pm Předmět: |
|
|
Cíle pro 2015 jsou jasný
- DL 2,5x vlastní váhy (2,3 už tam je), samozřejmě raw.
- provaz, rozštěp (provazy tam jsou, vlastně ani ne za 2 týdny, rozštěp ještě potrvá)
- a samozřejmě cíle primární, pracovat dále na precizní technice všech liftů i "liftů" (kettlebell, velká činka, vlastní váha), zachovat si zdraví a pohyb, a učit se učit se učit se od těch nejlepších :-)
Ad Viktor - ten dřepoval v rámci mobility max asi se 16 kg :-) já bych na MMA trenálech prostě heel hooks, knee bars, ankle locks atd. zakázal :-/ ty se plácaj, ještě než jsou nasazený. Tahle knee ba byla prej naskočená, takže se s tím nic moc nedalo co dělat
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetkaB

|
Zaslal: po únor 23, 2015 9:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem opět dělala společnost jednomu stárnoucímu lifterovi...ehmm, chci říct lifterovi v nejlepších letech :-) nejel nic zajímavýho, žádný velký váhy, takže jsem se ani moc nenadřela při nakládání.
Dala jsem si dvě kolečka svojí obvyklé "rozcvičky" z tréninku na FuTru a protože v posilovně byla pekelná zima, pokračovala jsem zase nějakými viklacími goblet dřepy, pak jsem si jen tak zlehýnka zaswingovala s dvackou - střídala jsem všechny možné varianty swingů....pořádný trénink až zítra. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
MFKB5

|
Zaslal: po únor 23, 2015 10:46 pm Předmět: |
|
|
Peti jsi fakt poctivec a nadšenec:-)
Můj dnešní 3. treninkový den:
Určitě každý trénink :
Pár cviků z balíčku resetů
Nahé TGU
A u toho koukám na blázny, kteří se zahřívají na rotopedu:-)
V pauzách mezi sety
Mobilita kyčlí alá Ido Portal
Střeč flexorů, hamstringů a bretzel (alá KB5) - vynikající streče od Gray Cook
Stabilizace lopatek a různé pro mě potřebné "blbůstky":-)
Sumo DeadLift
Rozcvičovací sety: 5 x 55kg, 3 x 62kg a 1x 70kg
Pracovní sety: 2 x 5op s 77,5kg
Front Squat
Rozcvičovací sety: 5 x 40kg, 3 x 46kg a 1 x 50kg
Pracovní sety: 2 x 5op s 57,5kg _________________ Martin Folwarczny, KB5 Gym Kuřim
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 24, 2015 6:17 am Předmět: |
|
|
MFKB5, tohle je velmi zajímavý trénink. Mohl bys, prosím tě, trochu rozvést jak často ho cvičíš, jaké jsou pauzy mezi sériemi, jak se ten trénink vyvíjí v čase a na jak dlouho je trénink plánován, zda například na 3 měsíce, nebo nějaký daný počet tréninků? Vidím tam fragmenty Caculinova Easy strength, snad se nepletu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út únor 24, 2015 6:30 am Předmět: |
|
|
| MFKB5 napsal: | Peti jsi fakt poctivec a nadšenec:-)
|
Já vím, poctivě sem zapisuju každou ptákovinu :-)
Ale je to zajímavý, když se na to pak koukáš, úplně jiný než 2-3 dlouhé tréninky týdně, ale trénink ve stylu "každý den něco malého" _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 24, 2015 6:45 am Předmět: |
|
|
Petko, ten tvůj trénink trvá jak dlouho? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út únor 24, 2015 6:54 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Petko, ten tvůj trénink trvá jak dlouho? |
Pokud se ptáš na tréninkovou jednotku - tak ty vedené tréninky hodinu plus když jsem tam dřív, tak se předtím třeba 15 min válím, protahuju a tak. Když cvičím sama, tak většinou o trochu déle, ale spíš proto, že ten čas nijak nehlídám. Třeba včera jsem to měla odcvičené, než se sparing dostal do cca půlky pracovních sériií na dřepy.
A jak dlouho trvá ten konkrétní tréninkový cyklus - upřímně, nestarám se o to. Užívám si to, že to někdo (instruktorky) naplánuje za mě. Ale často je spíš metou nějaké splnění - třeba snatch test, vypressovat 20kg, dát TGU s 24 kg...než termín. I to mě na tom baví, žádný stres s termínem závodu, kdyžmi něco nejde nebo jsem po nemoci, v klidu se vrátím zpět a za chvíli jsem zpátky.. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út únor 24, 2015 10:27 am Předmět: |
|
|
- Resety
- SFL drily na extenzi hrudní páteře + laterální oblouk
- Bench Press 5x5
Odpo bude ještě pár Swingů a Get-Upů, lehčí mobilita (dřep - varianta na mobilitu, kozáček do 4 směrů, taktická žába - 4 progrese, flexory), večer trénink MMA a Practical Hung Kyun! _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út únor 24, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | ...Vidím tam fragmenty Caculinova Easy strength, snad se nepletu. |
PTTP, což je vlastně z možností, jak cvičit dle ES metody Pavla Tsatsoulina. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: út únor 24, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
Zdavím kolegov :)
pokúsim sa prispieť mojimi nudnými tréningovými zápiskami..
Včera som rozbehol druhý cyklus programu Total tension, dnes teda klídek:
- resety
- strečing
- plank v spodnej pozícii kliku na jednej ruke
večer bude ešte lahučké rozhýbanie u MFKB5 v gyme :) _________________ Jozef Vanko | KB5 Slovensko
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 24, 2015 5:08 pm Předmět: |
|
|
Co to jsou, prosím, ty resety? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út únor 24, 2015 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út únor 24, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Co to jsou, prosím, ty resety? |
Takový úplně jednoduchý, ale hodně promakaný vopičinky :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|