|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PetkaB

|
Zaslal: út únor 24, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
24.2.2015 - tr. č.29
shyb s dopomocí 7x1
Rozcvička a příprava pohybu
Preclík, páka, zlomená páka, kobra, pes, strečink flexorů kyčle, viklající dřep, svatozář, TGU, DL, kliky
Viklací goblet dřep+ žába
Double drily:
dřep (12+12) 5x5
clean + press (16+16) 3x1,2,3
Oproti minulému tréninku dřep o dost lepší, i pocitově, i z pohledu trenérky. Pořád si to musím hlídat, ale už se nepředkláním, takže spokojenost. Tenhle týden ještě pojedu jednou takhle (nácvik), od příštího týdne bych už měla začít program na double drily.
Lehký snatch (8) - 10 minut bez položení s libovolným počtem výměn rukou _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetkaB

|
Zaslal: út únor 24, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
A jedno potréninkové foto...v gymu máme totiž i kavárnu - kromě pití výborné kávy se tam klábosí, pracuje, tejpujou se tam záda..no prostě co je potřeba a na co je nálada :-)
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: út únor 24, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
večerná návšteva v Kuřimi :)
- resety + mobilita (goblet drepy, mosty, páka a zlomená páka, flexory, praclík)
- tgu na pohyb a ladenie techniky
- deadlift s kb na techniku
- planky + hollow position na hrazde _________________ Jozef Vanko | KB5 Slovensko
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:15 am Předmět: |
|
|
takže asi takhle - gym KB5 Kuřim
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
Dnešný ranný tréning - Total tension - drepovací deň
rozcvička
- resety
- mobilita - goblety, halo, kobra/pes
double KB komplexy (2x24kg)
1 x clean, 1 x press, 1 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 2 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 3 x fsq, 1+1 row
...
1 x clean, 1 x press, 6 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 5 x fsq, 1+1 row
...
1 x clean, 1 x press, 1 x fsq, 1+1 row
5 minut snatch (24kg) 5 x 6+6
docvička/strečing
- taktická žaba, praclík, most,... _________________ Jozef Vanko | KB5 Slovensko
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st únor 25, 2015 10:28 am Předmět: |
|
|
Dnes:
- Super-Joints s klukama na ranním trenále, ať mají nějakou změnu a alternativu na doma
- rozveselování neslušnýma vtipama, a následně mučení nebohých obětí (metoda cukr a bič)
Pak samotný trénink
- Deadlift, 5x5
- v dlouhých pauzách Resety, dekomprese páteře na hrazdě
Odpo ještě intenzivní strečink, a další (m)učení :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
Dnes opět lehká asistence na tréninku lifterů - takže něco málo nakládání kotoučů, párkrát podaná činka na benč a mnoho serií vtipkování.
Ale zvládla jsem ještě nějaké protahování, pár goblet dřepů, několik singlů double pressů (jenom abych se ujistila, že jsem to nezapomněla :-D ) a lehké swingy.
A tady důkaz, že chlapci jsou pořádní..a že mezi seriemi musí být dostatečný odpočinek:
|
|
| nahoru |
|
 |
MFKB5

|
Zaslal: st únor 25, 2015 10:25 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | daymoon napsal: | | ...Vidím tam fragmenty Caculinova Easy strength, snad se nepletu. |
PTTP, což je vlastně z možností, jak cvičit dle ES metody Pavla Tsatsoulina. |
Děkuji Sifu za rychlou reakci na dotaz.
Peti: takže i tady budu snášet Tvoje urážky? Mažu si Tě :-)))) Jistě, že bells musí být poskládané na svém místě!
4.. treninkový den:
Určitě každý trénink :
Pár cviků z balíčku resetů
V pauzách mezi sety
Mobilita kotníků, kyčlí, hrudní páteře a ramenl
Strečink
Front Squat
Rozcvičovací sety: 5 x 42kg, 3 x 48kg a 1 x 54kg
Pracovní sety: 2 x 5op s 60kg
Sumo DeadLift
Rozcvičovací sety: 5 x 56kg, 3 x 64kg a 1x 72kg
Pracovní sety: 2 x 5op s 80kg
Jelikož jsem opravdu 3/4 roku neměl železo v ruce, tak mě to docela zbilo. Program je rozvržený tak, že jsou 4 tréninky za týden. Je možné snížit i na 3x.
Dnes jsem měl rest day = pro radost "nahé" pistole, nějaký dřep u zdi, hardstyle breathing....prostě co mě napadlo:-) _________________ Martin Folwarczny, KB5 Gym Kuřim
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 5:30 am Předmět: |
|
|
| MFKB5 napsal: | | Děkuji Sifu za rychlou reakci na dotaz. | Mohl byses, prosím, podívat i na ty otázky? Moje poznámka o Easy strength by se klidně obešla bez reakce, ty odpovědi mě zajímají víc. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
26.2.2015 - tr. č.30
Mobilita hrudník, kyčle, ramena
Rozcvička a příprava pohybu (stejné jako minule)
DL
3x60kg
5x70kg (Justys mě zkoukla a povolila zvednout váhu, takže tato serie byla ještě prohlášena za rozcvičovací  )
5x5x75kg
v pauzách kyčle, kyčle, kyčle...
Docvička - strečink, resety
DL pořád ladím techniku, ale už si v tomhle pro mě nezvyklém stylu začínám připadat trochu komfortněji než na začátku (teda kdybych řekla, že nemám chuť si to chytit na klasiku, přidřepnout k tomu a škubnout za to odzdola, tak to by kecala  , ale fakt mě to baví..) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 1:18 pm Předmět: |
|
|
Zdvihat teď méně = zdvihat později o hodně více, a hlavně déle :-) i zde na fóru jsou občas k vidění deadlifty s odstrašující, odstrašující technikou, a to i (anebo právě proto?!) od soutěžících powerlifterů. Taky "na prasáka" urvu víc, ale hodně jsem ubral na váze, a též ladím techniku - nejenže by mi jinak můj učitel Michael Hartle nafackoval, ale vím, že za pár měsíců zvednu o hodně, o hodně více než "na prasáka" :-)
OK, trenál, stručně:
- včera lehký Zercher, 5x4
- dnes lehký Benchpress, 5x4
- a spousta hejbání se
Zítra povedu seminář Original Strength Resetů, no a jinak ležím před compem a finishuju asi 3 projekty - jeden větší libovka než druhá :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
MFKB5

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | MFKB5, tohle je velmi zajímavý trénink. Mohl bys, prosím tě, trochu rozvést jak často ho cvičíš, jaké jsou pauzy mezi sériemi, jak se ten trénink vyvíjí v čase a na jak dlouho je trénink plánován, zda například na 3 měsíce, nebo nějaký daný počet tréninků? Vidím tam fragmenty Caculinova Easy strength, snad se nepletu. |
Cvici se 4x-5x tydne. Kazdy trenink se zvysuje vaha (i v rozcvicovacich seriich). Jak se narazi vahove na strop (tesne pred selhanim! Tzn. ze uz tech 5 opakovani v pracovni serii skoro nedam) tak se "restartuje" s nizsi vahou a jede se dal....tudiz to neni program na urcitou casovou osu, ale na kontinualni zlepsovani. Je tam pak jeste dalsi postup, ktery popisu tady v treninkovem logu:-). Momentalne jsem opet nemocnej, takze vse stoji hned na zacatku na mrtvem bode:- (. _________________ Martin Folwarczny, KB5 Gym Kuřim
|
|
| nahoru |
|
 |
MFKB5

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | MFKB5, tohle je velmi zajímavý trénink. Mohl bys, prosím tě, trochu rozvést jak často ho cvičíš, jaké jsou pauzy mezi sériemi, jak se ten trénink vyvíjí v čase a na jak dlouho je trénink plánován, zda například na 3 měsíce, nebo nějaký daný počet tréninků? Vidím tam fragmenty Caculinova Easy strength, snad se nepletu. |
Cvici se 4x-5x tydne. Kazdy trenink se zvysuje vaha (i v rozcvicovacich seriich). Jak se narazi vahove na strop (tesne pred selhanim! Tzn. ze uz tech 5 opakovani v pracovni serii skoro nedam) tak se "restartuje" s nizsi vahou a jede se dal....tudiz to neni program na urcitou casovou osu, ale na kontinualni zlepsovani. Je tam pak jeste dalsi postup, ktery popisu tady v treninkovem logu:-). Momentalne jsem opet nemocnej, takze vse stoji hned na zacatku na mrtvem bode:- (. _________________ Martin Folwarczny, KB5 Gym Kuřim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|