|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alisi
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 9:29 am Předmět: Prosím ODBORNÍKY o radu - mám 55 dní na změnu ;-) |
|
|
Dobrý den,
potřebovala bych poradit, jak během 55 dní dosáhnout co nejlepšího úbytku tuku, a zároveň ještě získání svalů. Vyhrála jsem účast v "proměně těla" a chtěla být co nejúspěšnější :-) Občas zajdu za fitka, chci opět s příchodem pěkného počasí začít běhat a občas zajdu na lekci posilovaní do studia. Představuji si, že bych měla cca 4x týdně 1h běhat + 4x týdně posilování ve fitku (cca 55 min i s pauzami mi to vychází) a 2x týdně posilovací lekce ve studiu.
Co se týká jídla, asi nejlepší pro mne budou sacharidové vlny, ač vím, že to nebude vůbec lehké, jaké dávky sacharidů bych si měla stanovit?
Teď něco málo o mně: mám 175 cm, 67kg, 24 let a dle posledního měření In body 24,5 % tuku, 56,2 % vody a svaly 48,5 (asi %).
Velice vám děkuji za zodpovězení mého dotazu. Je to pro mne velice důležité, protože nejen na těchto stránkách sem objevila tolik lidí, co to dokázali! :-)
Přeji příjemný den.
Alisi ;-)
Naposledy upravil Alisi dne pá únor 27, 2015 10:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 9:35 am Předmět: |
|
|
s behem neni treba cekat na pekne pocasi, to uz clovek muze rovnou cekat az naprsi a uschne :)
K tomu treninku, 4x1h behu tydne je pro tebe strasne moc (jestli jsem pochopil, ze nebehas od podzimu) ...respektive taky zalezi o jakem behu se bavime :) 4x1h behu a do toho jeste makacka v posilce je dle me tak na tejden a potom odpadnes :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 9:52 am Předmět: |
|
|
hm sach. vlny a nabirani svalu to moc nejde dohromady
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
jestli to chces vzit hopem tak paleo + se dostat do ketózy + bych zkusil ruzny věci ne jenom beh třeba i plavani,box,kolo ale jestli to fakt chces vyhrat tak zacni hned a na nic necekej pekny počasí nemusi prijit jestli nechces riskovat nachladnuti behej v posilovne na pasu nebo plavej v bazenu
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
- silový trénink 3x-4x týdně (s velkou činkou nebo kettlebell)
- kettlebell swing
- hodně chodit
- hodně spát
- strava - Whole30 _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | - silový trénink 3x-4x týdně (s velkou činkou nebo kettlebell)
- kettlebell swing
- hodně chodit
- hodně spát
- strava - Whole30 |
asi nejkomplexnejsi rada
(osobne bych sel cestou "objemoveho treningu" pri nizsim prijmu sachru-telo nebude mit dostatek energie a bude se zamerovat na udrzeni potrebnych svalu, ale tohle chce mit zkusenosti s vlastnim telem i cvicenim,pro zacatecniky to rozhodne nedoporucuju] _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so únor 28, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
Najdi si dobrého trenéra. Určitě by ses neptala chirurga na to, jak se dělá bypass nebo automechanika, jak vyměnit převodovku. Očekávat odpověď na svoje otázky v rozsahu pěti řádků je dost naivní. Neznáš ani písmenka a chceš psát román...
|
|
| nahoru |
|
 |
Naber Svaly
|
Zaslal: so únor 28, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
Tak jde o to, jestli jde o přeměnu nebo o kila, že :) To pak můžeš nahodit 55 denní půst a zaručeně vyhraješ :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|