tak dneska po vikendu, jsem musel zaradit neco mnohem jednodussiho bez zapojeni moc nohou, zad. spodek zad porad poboliva ale nic tragickeho, takze dneska to bylo
core+conditioning
triset pauza 30 vterin mezi cykly.
- high cable woodchop 4x12 23kg
- mountain claimbers 4x20 bw
- plank hold 4x30 sec
superset pauza 30 vterin
- dead ball slams 4x20 12kg
- v-situp with plate 4x10 10kg
3 km na kole, level 6
Po session nasledovaly dalsi Dry needles oped do hamstringu a pote do rectus femoris. hloubka, cca 40mm
Dneska jsem potrenoval vse potrebne k trhu. snatch grip deadlift, snatch grip press, over head squat atd. . .
ruznne jsem to kombinoval, nakladal na cinku vic, pak zase min.. nakonec mi nezbyl cas na samotnej snatch jako komplet haha.
Kazdopadne vcera, jsem po lehkem zraneni spodnich zad opet drepoval, tak jsem si to radsi i natocil abych mel nejaky zaznam jestli jsou zada v poho. mam tu videjko z drepu 1x130kg.
Dneska nas s pritelkyni ceka navsteva Ceske restaurace s par prateli, jako ze ke svatku zamilovanych bo jak. Takze tak asi padne nejaky to toceny cesky pivecko a roasted pork knuckle :)
snatch: je tam spusta veci co musim polepsit. tahat to vice od spodu, maximalni vybusnost kdyz jsem lehce na kolenama, jit loktama poradne nahoru a hlavne drzet tu cinku blizko u tela. Zatim mi ta cinka hodne cestuje od tela takze se na to musim zamerit. A zbytecne taham tu cinku moc vysoko a jdu do drepu uz kdyz je cinka nademnou. Takze tohle musim take vylepsit. Cinku zvednout nize a dostat se pod ni drepem !!! kazdopade jsou to zacatky no.
overhead squat: ta hloubka mohla byt jeste trosku vetsi jinak spokojenost.
dnesni trenink mel bejt boxing ale nakonec jsem se na to vyprdnul protoze mi odpadl klient a mel jsem vice casu, tak jsem si dal session na procvicovani trhu.
trh - 50kg
session zabrala temer dve hodiny, drtil jsem strasnou spoustu detailu, od polozeni chodidel, po drahu cinky. hodne jsem se soustredil aby cinka zustala celou dobu u tela, atd atd. za me velka spokojenost s treninkem. v sobotu dalsi snatch session. youpiiiii bavi me to
28/2/2015
vikendovy trenink a na poradu jako kazdou sobotu - trh
spoustu nacvicovani na techniku trhu. uz zacinam citit, ze se mi zlepsuje trajektorie te cinky a uz se mi neodlepuje tolik od tela a drzim ji mnohem blize k telu az do finalni pozice. co vidim porad stale problem je, ze tahama tu cinku porad moc vysoko, tudiz kdyz je cinka jiz ve stabilni pozici nad hlavou, ja jsem porad v pohybu dolu do drepu. tohle musim jeste promakat.
jinak dneska spokojenost
1# session
dneska jsem zkusil po nekolikamesicni pauze kvuli rameni, bench-press s velkou osou. Zatim vse probihalo bez problemu, drzel jsem dobrou techniku do nejakych vah jsem se nejak nehnal. ono me rameno vzdycky vydrzelo tak tyden-14 dnu tak uvidime co budu rikat za tyden bo dva :)
Mám tušení, že se tu začnou objevovat hezká čísla u mrtvolky. Bench nepřestřel. Ať se ty ramena adaptují. Příště třeba ultra zlehka - klidně 5 x 5 x 5-6 x 70kg. Uvidíš jak se chytnou a půjde to nahoru samo.
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru