Zaslal: ne březen 01, 2015 6:10 pm Předmět: Snídaně bez sacharidů
čau, díval jsem se na tohle video a celkem mě překvapila jedna informace, kterou tam zmiňuje cca od 4:10 .. kromě toho, že po cvičení absolutně nedoporučuje sachry, ale rychlej zdroj amino a až cca 30 minut po sachry, tak to samé doporučuje i ráno, ale to už moc dobře nechápu .. nemá s tím někdo zkušenost nebo názor?
četl jsem to a tady snad říkají úplný opak nebo se mýlím?? stále se bavíme o amino, ale zde k tomu právě hrnou sachry, jinak bez účinku nebo minimální..
aha no já sem si prvně četl jen to "Aminokyselinové spouštěče svalového růstu" a tam to právě je právě naopak s tema sachrama ... a to AMG max je teda nějakej typ produktu? ale moc informací o tom nemůžu najít.. spíš píšou dávkování na e-shopu, ale k nikde to není vysvětlený..
Asi mam na poniektore veci znacne zjednoduseny pohlad...
Ako pises, ze rozdiel je v regeneracii :-) ten moj jednoduchy pohlad na vec, ktory sa tu milionkrat opakoval a opakuje, "metoda", ktora proste funguje: pridem vecer (hocikedy) z treningu, zeriem do bezvedomia, milion bielkovin, sacharidov a beznych tukov, ktore su v danom jedle. Mam volny den - nezerem. Teda hej, bielkoviny a nejake tuky.
Zvysok su detaily, ktore v konecnom dosledku amaterskemu cvicencovi urobia rozdiel plus minus sinus kosinus.
vsechno pekny, jen je to porad zjednoduseny pohled na vec bez zkusenosti, ale ja uz ty volne amk par mesicu beru a delam to ciste jen kvuli regeneraci, kterou mam natom x nasobne lepsi
_________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
dopoledne bys mel jist hlavne sacharidy, bez sacharidu budes jak mrtvola
Velmi odvazne tvrzeni na tomhle foru
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já jsem jak mrtvola po náloži sacharidů hned ráno. Osvědčilo se mi dávat sacharidy až od oběda.
Nacpat se ráno vločkama, můžu jít klidně zpátky do postele.
Já jsem jak mrtvola po náloži sacharidů hned ráno. Osvědčilo se mi dávat sacharidy až od oběda.
Nacpat se ráno vločkama, můžu jít klidně zpátky do postele.
S timhle souhlasim i ja, ac sacharidy davam v celkem velkem mnozstvi. Nasnidam se a na minimalne pul hodiny i vice odpadnu do komatickeho spanku a proberu se rozbitej jak kdyby me prejelo 10 vlaku.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kdybych nemel takovou chutovou zavislost na ryzi (600-700g denne , vazeno v syrovem stavu), tak ty sachry taky stahnu na ukor tuku, verim, ze bych se citil lepe... i kdyz toho tuku zrovna malo taky nemam, okolo tech 80-100g denne urcite.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru