- osu máš moc vepředu, měla by být na středu chodidla (ne viditelné části chodidla, ale středu celého chodidla)
- kolena moc dopředu
- dřepuješ to
- máš ohlá záda
- zvedne se ti první zadek
- po cestě dolů ti jde po křivce, ne přímce
Mne se to taky nejak zvlast nelibi, i kdyz byvaji tu mnohem horsi techniky.Mel bys po celou dobu pohybu byt v kontaktu s cinkou, coz nejsi, hlavne od kolen nahoru, kde je docela propastna mezera.
jo na tyhle otazky je tu specialni tema.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Z mýho pohledu je veškerej problém pouze v tom, že stojíš na začátku daleko od osy. Osu při startu musíš mít na dotek holení. Od toho se odvíjí zbytek popsaných chyb. A taky se mi zdá, že máš nějaký malý kotouče, to taky dělá hodně.
Viac sa ťahaj dozadu, máš tam komfortnú váhu takže teraz je to jedno, ale keby si tam mal poriadne naložené, tak hentak to nemáš šancu dvihnúť, ani nikto iný.
Tyč má byť od začiatku do konca ťahu v kontakte s telom, ťahaj ju "dozadu a nahor". Ty ťaháš len nahor. Mrtvola je o páke a ty to vôbec nevyužívaš.
Takisto ako bolo spomenuté špičky a tiež sa mi zdá, že máš boky až príliš nízko. Skús trochu vyššie.
Ak cvičím mrtvoly po dlhšej dobe tak rozhodne, na druhý deň zvykne byť svalovka a chrbát cítim. Postupne sa to však zlepšuje a problémom prestane byť bolesť svalov ale skôr "vyfľusnutosť" kvôli unavenej CNS.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru