Mrtvola- podložka a vyvýšení činky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mrtvola- podložka a vyvýšení činky  Úvodní stránka -> Trénink -> Mrtvola- podložka a vyvýšení činky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
indosament

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 2:17 pm    Předmět: Mrtvola- podložka a vyvýšení činky Odpovědět s citátem

Zdravím pánové,

Cvičím doma v paneláku. A chci se zeptat co používáte jako podložky pod činku, abyste se neprobořili k sousedům. To je jedna věc a druhá, kterou řeším, je to, že mám docela dlouhé nohy a potřebuji činku zvedat z větší výšky. Jednoduše cítím, že se ohýbám až moc k zemi a není to nic příjemného pro spodní záda se při mojich 2 metrech srovnat a zvednout činku. (Techniku mám dobrou- ne jen dle mého názoru) Nevíte o nějakých kotoučích o extra průměru? Mám doma největší průměr 40cm a tedy zvedat osu, která je 20cm nad zemí opravdu není nic příjemného :).

Možná je to hodně chaoticky napsaný dotaz, ale snad mne neukamenujete a něco poradíte :)

děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PMKB5

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 2:24 pm    Předmět: Re: Mrtvola- podložka a vyvýšení činky Odpovědět s citátem

indosament napsal:
druhá, kterou řeším, je to, že mám docela dlouhé nohy a potřebuji činku zvedat z větší výšky. Jednoduše cítím, že se ohýbám až moc k zemi a není to nic příjemného pro spodní záda se při mojich 2 metrech srovnat a zvednout činku. (Techniku mám dobrou- ne jen dle mého názoru)

S prvním ti neporadím, k otázce druhé - taháš konvenční, nebo sumo? Nepostneš video?

Rychle na stránku:

Přejdi na: