Môjmu víkednu dominovali rôzne mŕtve ťahy, pressy, drepy s najrôznejšími váhami a tvarmi a.k.a sťahovanie :) Narozdiel od Pavla sa mi niektoré kusy zdali čertovsky ťažké..
Dnešný tréning:
trošku ma hnevá koleno, tak namiesto drepovacieho dňa som dal pressovací (na pohodu) a vynechal som swingy
double KB komplexy (2x24kg)
1 x clean, 1 x press, 1 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 2 x press, 1 x fsq, 1+1 row
...
1 x clean, 5 x press, 1 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 4 x press, 1 x fsq, 1+1 row
...
Včera dřepy, tahy, benče...ale jen nakládání a podávání činky :-)
Já jen resety a strečink, v posilovně zima jakože ZIMA, že i osy studěly do rukou..
Pořádný trénink dnes odpo, hodně se těším...v prvním týdnu v měsíci, kdy mi pravidelně padají hromady papírů z pracovního stolu, jsou ty tréninky světlo na konci tunelu :-)
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Já jen resety a strečink, v posilovně zima jakože ZIMA, že i osy studěly do rukou..
P ořádný trénink dnes odpo, hodně se těším...v prvním týdnu v měsíci, kdy mi pravidelně padají hromady papírů z pracovního stolu, jsou ty tréninky světlo na konci tunelu :-)
[img]http://i.imgur.com/u3Jeqv9.png[/img ]
to znam, v zime primrzaji ruce, a v lete mas pri drepovani spaleny krk
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
P ořádný trénink dnes odpo, hodně se těším...v prvním týdnu v měsíci, kdy mi pravidelně padají hromady papírů z pracovního stolu, jsou ty tréninky světlo na konci tunelu :-)
[img]http://i.imgur.com/u3Jeqv9.png[/img ]
to znam, v zime primrzaji ruce, a v lete mas pri drepovani spaleny krk
ano...sluneční lázně :-)
První den nového programu. Ta kombinace napsaná vypadá nevinně, ale v druhé polovině jsem si docela často vzpomněla na to, co napsal autor jednoho článku na mainwebu do diskuse pod ním : "Blbnutí s KB není moc pro mě, potřebuji prostě zvedat těžké váhy, aby mě to bavilo" ...prostě jsem fakt měla pocit, že zvedám těžké váhy . Bavilo moc.
P.S. Pavle, těžké, ne nezvladatelné, neboj ;-)
Když Donnie Thompsonovi stačí dvě 48 kg, proč by nám obyč smrtelníkům nemělo stačít 2x24, anebo dámám 2x16. Kdo si nezažil Double Front Squat s kettlebell, netuší :-)
Všichni tady píšete o OS Resetech. Co jsem zatím viděl, jak to cvičí kluci v Pentě, tak je to lezení, přetáčení, atd. Je nějaký rozdíl mezi resety a primal move? Nebo to je skoro to samé akorát s jiným názvem?
Všichni tady píšete o OS Resetech. Co jsem zatím viděl, jak to cvičí kluci v Pentě, tak je to lezení, přetáčení, atd. Je nějaký rozdíl mezi resety a primal move? Nebo to je skoro to samé akorát s jiným názvem?
Dnešný ranný tréning - Total tension - drepovací deň
rozcvička
- resety
- goblety, halo, kobra/pes
1 x clean, 1 x press, 2 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 3 x fsq, 1+1 row
...
1 x clean, 1 x press, 6 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 5 x fsq, 1+1 row
...
Dnešný ranný tréning - Total tension - drepovací deň
rozcvička
- resety
- goblety, halo, kobra/pes
1 x clean, 1 x press, 2 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 3 x fsq, 1+1 row
...
1 x clean, 1 x press, 6 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 5 x fsq, 1+1 row
...
100 x snatch/5 minut (16kg)
docvička
- praclík, most
no, teprve po včerejšku tohle dokážu dostatečně ocenit :-)
- Foam Rolling (dnes bylo potřeba)
- Resety (povinnost)
- Deadlift 5x5 (už to těžkne, ale jde to)
Odpo bude ještě Power Stretching, a (m)učení.
Jinak mrkněte na video jednoho z fighterů, co se silově/kondičně připravuje dle KB5 Fight Pro (tokolu) u nás v gymu - včera poprvé Get-Up s 32 na silnou ruku (na silnější už byl dávno). Doprovodný článek na webu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru