|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po březen 02, 2015 10:18 pm Předmět: |
|
|
... a DC ju zažaluje za práva hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po březen 02, 2015 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ... a DC ju zažaluje za práva hehe |
Však to může být na motivy, to byla jen ukázka
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út březen 03, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
3.3. Piškotí trenink
týýjo..dneska v noci jsem skoro nespala....chytala jsem křeče do leveho horního trapezu, až mi slzy vhrkly do očí...musim zatlačit na mineralech, jinak to nevidim. od toho se odvijel "trenink" respektive parodie na trenink. Záda jsem jet nemohla, nedokazala jsem zvednout ruku aniž by mě křeč nechytla znova, zkusila jsem prsa
bench
20x 20kg
15x 30kg
10x 40kg
10x 40kg
jen z lehka, na procítění
Dřepy
klasika zlehka
15x 40kg
13x 50kg
13x 50kg
12x 50kg
čelní
12x 40kg
12x 40kg
10x 50kg
10x 50kg
Mohamedky na břicho
20x 45kg
18x 50kg
18x 50kg
18x 55kg
A kardio 90minut incline pás
dneska mě to nějak nebavilo...poprvy snad co mě nebavil trenink..tak si zejtra dam volno a konečně se snad prospím :)) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
4.3. Volno
jsem vyčerpaná, at už solim jak chci, cpu mineraly, vitaminy...tak hamy chytaj křeče pokaždy když si sedám..... + to samé i trapez....at už se vrati muj fyzio...božeeee....šíleny, fakt jak malo si clovek vazi toho když mu nic neni.....nechci ani jist nic poradne...ale jim :D musim bejt velka a svalíky si udržet..zítra to bude lepší, věřim tomu _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
[/Zlata]
dneska mě to nějak nebavilo...poprvy snad co mě nebavil trenink..tak si zejtra dam volno a konečně se snad prospím :))[/quote]
tak uz jsi to chytla taky.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | 4.3. Volno
jsem vyčerpaná, at už solim jak chci, cpu mineraly, vitaminy...tak hamy chytaj křeče pokaždy když si sedám..... + to samé i trapez....at už se vrati muj fyzio...božeeee....šíleny, fakt jak malo si clovek vazi toho když mu nic neni .....nechci ani jist nic poradne...ale jim :D musim bejt velka a svalíky si udržet..zítra to bude lepší, věřim tomu |
To jsem si rikal, kdyz jsem mel pred 3 tydny tu chripku a vzpominal jsem na to, jak mi je vlastne krasne, kdyz jsem jen rozbitej a unavenej z treninku. Ted jsem sakra hodne rozbitej a celkove vycerpanej a zase si rikam, nebylo mi preci jen lip s tou chripkou? Uz to neni jen svalovka, co mam druhy den po treninku, ale je to takova ta bolest vseho hranici s pretrenovanim a celkove se clovek citi mizerene (nevim jak u tebe, ale u me se hrozne odviji fyzicky stav na psychickem). Nesoustredenost, otravenost, skepse a dalsi a dalsi faktory, plus i to jidlo mne nejak moc nechutna a to asi proto, ze mi netravi jak by melo , coz je dalsi aspekt pretrenovani a jeste vic me stve, ze asi tusim, ze tady uz nic krome dlouhe pauzy nepomuze, coz ale zase nechci. Nebo dokazes si predstavit, ze bys mela nekolik tydnu necvicit nebo cvicit jen na 50% ? :)
No snad to u tebe neni nic podobneho a jsi jen pretazena z prace, nevyspani a celkove toho kolotoce a brzy se z toho dostanes. I ja budu doufat, ze je to treba jen chvilkova krize a pomuze, kdyz trochu sundam nohu z plynu.
Hlavne ze myslis pozitivne, to si vzdycky rikame s Martulou taky, kdyz nas neco zlobi - zitra bude urcite lip... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
To jsem si rikal, kdyz jsem mel pred 3 tydny tu chripku a vzpominal jsem na to, jak mi je vlastne krasne, kdyz jsem jen rozbitej a unavenej z treninku. Ted jsem sakra hodne rozbitej a celkove vycerpanej a zase si rikam, nebylo mi preci jen lip s tou chripkou? Uz to neni jen svalovka, co mam druhy den po treninku, ale je to takova ta bolest vseho hranici s pretrenovanim a celkove se clovek citi mizerene ( nevim jak u tebe, ale u me se hrozne odviji fyzicky stav na psychickem) . Nesoustredenost, otravenost, skepse a dalsi a dalsi faktory, plus i to jidlo mne nejak moc nechutna a to asi proto, ze mi netravi jak by melo , coz je dalsi aspekt pretrenovani a jeste vic me stve, ze asi tusim, ze tady uz nic krome dlouhe pauzy nepomuze, coz ale zase nechci. Nebo dokazes si predstavit, ze bys mela nekolik tydnu necvicit nebo cvicit jen na 50% ? :)
No snad to u tebe neni nic podobneho a jsi jen pretazena z prace, nevyspani a celkove toho kolotoce a brzy se z toho dostanes. I ja budu doufat, ze je to treba jen chvilkova krize a pomuze, kdyz trochu sundam nohu z plynu. |
Přesně..psychika děla hrozně moc...kor ted proste kdy me tlačí termin zavodu a nevypadam jak bych měla....a jako byt 14dni v kuse v praci bez poradnyho odpocinku..s tím, že nejbližší "volno" z prace me ceka až v neděli...mi ted na pohodě moc neprida....ale nebudu fnukat už, bože :D jsem harley, pinkie poník...a jen tak něco mě na zadek neposadí, v sobotu jdu točit motivační video tak se musim vyburcovat a nakopnout!! at to sakra stojí za to! Nebudem tu všichni 3 brečet ne? co jsme? slečinky?! ani napad! KLuci pojdteee seberem se, nenecham vas padnout do nějaky letargie....posílám pony objetí plny lasky, pochopení, soucítění, radosti, hřejivý nuchnatosti a jiskřičky
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 1:11 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | [
Přesně..psychika děla hrozně moc...kor ted proste kdy me tlačí termin zavodu a nevypadam jak bych měla....a jako byt 14dni v kuse v praci bez poradnyho odpocinku..s tím, že nejbližší "volno" z prace me ceka až v neděli...mi ted na pohodě moc neprida....ale nebudu fnukat už, bože :D jsem harley, pinkie poník...a jen tak něco mě na zadek neposadí, v sobotu jdu točit motivační video tak se musim vyburcovat a nakopnout!! at to sakra stojí za to! Nebudem tu všichni 3 brečet ne? co jsme? slečinky? ! ani napad! KLuci pojdteee seberem se, nenecham vas padnout do nějaky letargie....posílám pony objetí plny lasky, pochopení, soucítění, radosti, hřejivý nuchnatosti a jiskřičky
|
A to ja si zase rad pobrecim
A je mi fuk, ze jsem slecinka, i kdyz to vedle vas dvou je pulka fora
A na sobotu bud OK, protoze me videolgy bavi ( budu ji je stahovat na ranni kardio)
A na soutezi zazaris, o tom neni pochyb!
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 3:17 pm Předmět: |
|
|
 Umíš nejlíp utěšovat, víš to? Děkuju :* _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
5.3. Záda, kardio
15minut zahřátí
Shyby s dopomocí
12x
11x
10x
9x
8x
7x
6x
Přítahy velké osy v předklonu
15x 30kg
15x 30kg
12x 40kg
12x 40kg hezky podržet nahoře
10x 50kg fffuuuuaark!!!
8x 50kg
Mrtvý tah
12x 50kg
12x 60kg
8x 70kg
8x 80kg přišlo mi, že v gymu nikdo neni, tak jsem si zařvala na nahecovačku :D
šla jsem se vítězně napít, naběhlé žíly na krku, rukach, spocená. Nebyla jsem sama :D umřela jsem smíchy po tom jakym stylem se tam o mě bavil jeden pár :D...někoho by to mohlo urazit, mě to potěšilo
6x 85kg...tak jsem si naložila víc....a chci ještě!! bože..magnézko na tlapky, vyhecovat se...hluboký nádech...
3x 95kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uuááááááááááááá!!!  yes!!!
Veslování
12x 45kg
12x 45kg
12x 45kg
15x 37kg
15x 27kg
šílenost už.... nateklá záda strasidelně
btw fotky nahoře mých zad jsou ještě doma před treninkem....a na ty čince chybí ještě na každý straně 5kg
20minut pás, max incline
Dneska spokojenost z treninku, fakt mi to sedlo
snídaně:...ráno uplně bomba 80g pohankových vloček půl na půl s kokosem, skořicí, mandlemi
svačina: Nutri-Defence protein, glutamin, bcaa, vitaminy, mineraly
před trenalem:glutamin, bcaa, Céčko
po trenalu: protein ND, bcaa. glutamin, vitaminy, mineraly
oběd.: 135g krůtího, okurka, jako "dezert" 40g rýže se skořicí
svačina: 135g krůtího, okurka, brokolice
večeře: 135g krůtího, okurka, ledový salát
2. večeře: 120g bílků, 1 žloutek, glutamin, bcaa
před spanim: vitaminy, mineraly, omega 3 _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 12:00 am Předmět: |
|
|
Jen tak pro zajímavost, kolik uděláš shybů sama bez dopomoci?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|