Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1/3

I. faze: KARDIO

rotoped: 61 minut
-v noci jsme se budil hladem, fakt jsme mel az neprijemne prazdno v brichu a to jim nejvic vecer pred spanim. Sice jsme v prubehu noci neco dal, ale i tak jsem se rano vzbudil celkem malatnej touzici po sacharidech, ovsem prekonal jsem to a okamzite sedl na kolo. Ta absence sacharidu byla znat hlavne poslednich asi 25-30 minut. I kdyz jsem intenzitu drzel, tak jsem vazne nemohl, no ale dojel jsem to zhruba se stejnym vysledkem jako vcera, ovsem vic na krev. Suplementace 400mg kofeinu (2 tbl) a opat nasledovalo nekolik hodin naprosteho odporu k jidlu

II. faze: TRICEPS, BICEPS

uzky bench press na MP podhmatem (mirne inclined)
70kg x 10
90kg x 8
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
80kg x 10 + 60kg x 10 + 50kg x 11 + 40kg x 13
70kg x 11 + 50kg x 10 + 40kg x 15
-jak jsem psal minule, zamerne to nejezdim uplne dolu, protoze pak uz praci dost vyrazne prebiraji ramena a prsa. Nejsem zastance ojebavani drahy pohybu cviku, ale tady to ma opravdu svuj ucel. Kdo neveri, at si zkusi :-)

bicepsovy zdvih VC v sede + ve stoje
27,5kg x 15 + 27,5kg x 15
32,5kg x 15 + 32,5kg x 8
35kg x 12 + 35kg x 8
35kg x 15 + 35kg x 8
35kg x 15 + 35kg x 8
35kg x 15 + 35kg x 8
30kg x 20 + 30kg x 10
-novy naprosto uzasny cvik. Inspirace Karolinou Borkovcovou (Holubcovou) cas asi 4:06 . Ta prvni cast nauplna opakovani krasne pumpuji a hlavne je tam mnohem mensi prostor k cheatingu, neutikaji mi lokty pred nahoru pred telo ale drzim je mnohem lepe u tela nebo mirne za telem. Ta druha cast ve stoje, to uz je pak hodne tezke a striktni byly tak mozna 2-3 opakovani a zbytek jsem nechutne naprasil :D , ale i tak takhle jsem bicepsy u zadneho cviku uz dlouho nenapumpoval

superserie: francouzsky tlak s EZ v leze + bicepsovy zdvih JR skotovka
30kg x 12 + 12,5kg x 15 (2x)
32,5kg x 10 + 12 (UBP) + 12,5kg x 15 (2x)
32,5kg x 10 + 12 (UBP) + 12,5kg x 17 (2x)
32,5kg x 11 + 11 (UBP) + 15kg x 14 (2x)
32,5kg x 10 + 12 (UBP) + 15kg x 14 (2x)
32,5kg x 10 + 10 (UBP) + 15kg x 13 (2x)
27,5kg x 18 + 12,5kg x 17

superserie: extenze JR v sede + bicepsovy zdvih JR - kladivo v sede
32,5kg x 12 + 12,5kg 15
32,5kg x 12 + 15kg x 10
32,5kg x 11 + 15kg x 10
32,5kg x 11 + 15kg x 10
(35kg x 10 + 25kg x 10) + (17,5kg x 10 + 12,5kg x 10)

superserie : tricepsove stahovani kladky + bicepsovy zdvih na kladce o koleno
30kg x 25 + 25kg x 16
35kg x 25 + 27,5kg x 15
40kg 20 + 30kg x 14
45kg x 17 + 30kg x 13
(50kg x 15 + 30kg x 25) + (30kg x 14 + 20kg x 12)

superserie : kick back s JR obouruc + bicepsovy zdvih na kladce podhmatem
(10kg + 10 kg) x 20 + 25kg x 17
(10kg + 10 kg) x 20 + 27,5kg x 15
(10kg + 10 kg) x 20 + 30kg x 15
(10kg + 10 kg) x 20 + 32,5kg x 14
(10kg + 10 kg) x 20 + 35kg x 12
-opet mimo plan a opet uz zbytecnost, ale byla to takova rychlo pumpovacka skoro bez pauz

TIME: 2h 4 minuty

VAHA : 119kg (trochu to slezlo, ani nevim, jestli mam byt rad nebo ne, protoze porad nevim, co chcu. jen vim, ze pokud pujde sila i svaly dolu, nebude me to cviceni bavit a zase se na to vy*eru)

-trochu unava z tech aerobek, ale celkem uslo, jen bych to mozna mohl trochu zkratit Zitra maji byt zada, ale vzhledem k tomu, ze budu mit bicaky na kasu a vzhledem k dalsim duvodum bude asi volno
-do dneska jsem si myslel, ze v BG mam nejlepsi tlaky na ramena na MP , ale nejakej drobecek si tam dneska hazel se 135kg ani nevim kolikrat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 61 minut
-nohy ted dostavaji celkem cocku, na coz dlouho nebyly zvykle, takze jsou docela unavene. Jeste nez jsem zacal to vypadalo dost blede, nechtelo se ani trochu, ale pak se to chytlo a opet jsem si posunul vykon oproti predchozim dnum o kousek dal. Po skonceni je mi ale vzdy dost zle, nevim, jestli je to z kofeinu nebo z te intenzity, ale dobrych 30-40 jsem uplne KO a pak jdu do sebe s odporem nacpat jidlo. Po jidle mne ale zase vylitne cukr a dalsi 2 hodiny jsem opet mimo provoz :D Posilka dneska nebude, na rade jsou zada a jsem tak zmordovanej, ze bych se akorat trapil a navic na tahy potrebuji mit fit nohy, takze snad zitra a bez kardio.
-kdyz pominu asi 150 negativ, ktere tohle moje slapani ma, tak asi hlavni pozitivum je to, ze me skoro uplne prestaly bolet kolena a to me ted tak 3 mesice bolely a to opravdu hodne bolely pri uplne beznych cinnostech jako je treba sednou si na zidlu a zvednout se zni a podobne a ted je mam jak novy.
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3/3 PRSA, BICEPS, BRICHO

bench press na MP
110kg x 8
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 5
90kg x 12 + 20 (REST PAUSE, 10-15s pauzy)
70kg x 10 (TUT 78s)

bench na MP hlavou nahoru
90kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
100kg x 5 + 70kg x 10 + 60kg x 10 + 50kg x 12

protismerky horni
25kg x 20
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 12
37,5kg x 10 + 25kg x 20

bench press na stroji v sede
70kg x 12
80kg x 9
80kg x 9
80kg x 9
80kg x 9 + 60kg x 10 + 50kg x 10

peck deck
50kg x 20
60kg x 20
70kg x 17
80kg x 12
80kg x 12
80kg x 12 + 60kg x 15 + 40kg x 21

bicepsovy zdvih VC v sede + bicepsovy zdvih JR ve stoje
40kg x 12 + 10kg x 12
40kg x 12 + 12,5kg x 10
40kg x 12 + 12,5kg x 10
40kg x 12 + 12,5kg x 10
40kg x 12 + 15kg x 8

bicepsovy zdvih JR skotovka
10kg x 18 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
15kg x 10 (2x)
15kg x 10 (2x)
15kg x 10 (2x)
10kg x 18 (2x)

bicepsovy zdvih na kladce
30kg x 20
32,5kg x 18
35kg x 15
37,5kg x 13
40kg x 13 + 25kg 12

pritahy kolen v sede
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

mohamedany ve stoje
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20

TIME : 2h 25 minut

VAHA : 120,8kg

-tyden kazdodenniho hnusnyho kardia ze me vycuclo 3/4 drapera. Spadl jsem, jsem mekkej, svaly jsou prazdny rosolovity, je v nich malo glykogenu a citim je fakt jak pytel hovem Dneska jsem se na to uz vykaslal, protoze jsem z toho fakt unavenej, do posky se mi nechce, jsem tam slabej, malatnej, otravenej, protivnej (jeste vic nez jindy), bez glykogenu , nebavi me to a bylo by to cimdal horsi. Stejne tak to za ten tyden citim i na jidle a energeticke potrebe tela. Kdyz pominu to nechutenstvi, co mam tesne po kardiu, tak behem dne mam mnohem vetsi hlad, rychleji mne travi a stejne tak v noci se budim s praznym zaludkem i presto, ze nejvic jim stejne vecer a rano mam pak zase neskrotnou potrebu cukru. Ono by to zkombinovat samozrejme slo, ale na ukor kvality siloveho treninku a ten je pro me asi dulezitejsi a zase slapat si jen tak v tepovce, to je zabitej cas. Kdyz uz slapat, tak jizda [i]na krev :D [/i]
magion

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tady jen udělám malou poznámku, proč se ti děje to co se ti děje :) Třeba i pro ostatní

To co děláš ty se nedá nazvat kardiem, který trénuje aerobní kondici, ale anaerobní maraton.
To první se šlape na kole s tepem dejme tomu od 50-70% tepu svého maxima. Ty jdeš se svým ježděním na krev někde cca k 85-90% svého maxima. Tudíž se dostáváš do těžké anaerobky. To první má příznivé benefity, zvýšení kapacity plic, zvětšení sítě kapilár, lepší přívod krve ke svalům, posílení srdce a tím aerobní kondice. To druhé má samozřejmě taky podobné benefity, ale tím, že se pohybuješ ve vysoké intenzitě v prodlouženém čase, tak začnou převažovat ty stinné stránky. Tím, že se nacházíš celou dobu v anaerobním pásmu, tak pálíš pouze a jen cukry, až vyčerpáš glykogenové zásoby, poté aminokyseliny, tudíž rozpad svalstva. Pro tělo je to obrovský stres, tudíž se začne vyplavovat kortizol, klesne testosteron, tělo začně silně prahnout po cukru, to vede k přežíraní sladkostma. To celé ma za následek samozřejmě změnu kompozice těla a silových výkonů k horšímu. Časem k naslednému přetrénování, což ty moc dobře znáš . Ono anaerobní kondice je skvěla věc a je třeba ji trénovat, ale ne tréninkovýma maratonama, ale třeba krátkými intenzivními intervaly, sprinty atd.

Ideální trénink na kole mohl vypadat takto:
20 min šlapání na kole v 50-70% maxímální tepovky (člověk si u toho dokáže v klidu povídat, což ty jsi několikrát podotkl že nemůžeš :) )
pár intervalových sprintů na kole / 10-20sec šlapání na MAX až 90-95% max tepovky / 1min pauza - zopakovat 5-10x
zakončit 10min šlapaní na kole v 50-70% max tepovky v klidečku na prokrvení a regeneraci

Takový trénink bude mít benefity aerobního tréninku, plus další benefity plynoucí z anaerobního tréninku - což je hlavně nakopnutý metabolismus a spalování tuků dlouho po zátěži. Vše bez výše negativních následků maratonových jízd ve vysoké intenzitě
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za vysvetleni (a to naprosto bez ironie).
Ac to tak mozna nevypada, tak tohle vsechno z 90% vim , protoze uz jsem tohle mnohokrat zazil a aniz bych musel nutne studovat nejakolu teorii, tak jsem za ty roky poznal, jak na ruzne veci me telo reaguje a co se s nim pod timhle druhem zatizeni deje. Co s tim jsem ci nejsem ochotnej delat , to uz je ukryte nekde hluboko v utrobach me chore hlavy Ale kazdopadne asi zatim budu venovat maximalni usily silovemu treninku bez kardia.

Kazdopadne tvuj prispevek je velmi prinosny ( opet podotykam ze to pisu bez jakekoliv ironie ci sarkasmu, protoze u me si clovek nikdy nemuze byt jisty :)) ) a doufam, ze nekomu pomuze.
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To prvni je ale daleko zabavnejsi, bohuzel uz davno nejsem v kondici abych na elipticalu tak valil )
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
To prvni je ale daleko zabavnejsi, bohuzel uz davno nejsem v kondici abych na elipticalu tak valil )

Myslis to druhe je zabavnejsi ne? Mozna mame kazdej jine predstavy o zabave, ale ja si teda vic uzivam, kdyz jedu s pocitem, ze me na zada dycha smrt
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Judson napsal:

Myslis to druhe je zabavnejsi ne? Mozna mame kazdej jine predstavy o zabave, ale ja si teda vic uzivam, kdyz jedu s pocitem, ze me na zada dycha smrt

Jee ja to domotal, jiste ze to druhe, drzet se v tepovce, to tak , nudooo... )
madball

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuba je sice šílenec a nechci ho podceňovat, ale obecně se bere, že v anareobní zóně se nedá vydržet dýl než 2 minuty, takže u té jeho hodiny to nebude hrozit.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Kuba je sice šílenec a nechci ho podceňovat, ale obecně se bere, že v anareobní zóně se nedá vydržet dýl než 2 minuty, takže u té jeho hodiny to nebude hrozit.

Jednou bych se u toho meho kardia potreboval nechat napojit na nejake seriozni pristroje, aby mne to zmerilo vsechno, co se zmerit da a bylo konecne jasno, jestli jsem mimozemstan nebo ne :D
Jako ja rozhodne nemam dobrou fyzicku, fakt jsem rad, ze ty treninky v posilovne udychavam a to nejedu v zadnem velkem tempu, ale u toho meho kardia se dostanu do nejake zony X ktera neni ani aerobni ani teda anaerobni, pri ktere jedu tak, abych to prezil , ale zaroven u toho nejsem schopnej mluvit, prakticky ani vnimat a ani bych se treba nedokazal divat na film, protoze bych okamzite vypadl z koncentrace a tempa
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A není to spíš tím, že prostě vyjedeš palbu a pak seš prostě po zbytek času ve sračkách? Já takovejhle pocit znám ze závodů, kterej popisuješ.
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
A není to spíš tím, že prostě vyjedeš palbu a pak seš prostě po zbytek času ve sračkách? Já takovejhle pocit znám ze závodů, kterej popisuješ.

Ne. Ta intenzita je naopak prvnich 15-20 minut nizsi (ne zamerne) nez pak ty nasledujici 2/3
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
DiamonD123 napsal:

Ne. Ta intenzita je naopak prvnich 15-20 minut nizsi (ne zamerne) nez pak ty nasledujici 2/3

Aha, tak seš fakt divnej
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Draper napsal:
DiamonD123 napsal:

Aha, tak seš fakt divnej

S touhle diagnozou uz par let celkem spokojene ziju
magion

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Tak jasně, že není celá hoďka pouze v anaerobním pásmu. To ani nejde, jak si správně podotknul ale několikrát se do ní po obnově energetických systémů opakovaně dostane. Oba energetický systémy pracujou v tomto případě vzájemně. Dokonce i 100m sprint zahrnuje asi 20% aerobní složky. Jde ale o to, že během té hoďky jede ve vysoké intenzitě, několikrát se dostane do anaerobního pásma a zaplaví se kyselinou mlečnou, v té pak nechá vykoupat svaly po dlouhou dobu. To vše ještě ve vysoké tréninkové frekvenci. To vše vyustí ve velký stres pro tělo. V tom byla ta pointa
Ono kdyby to bylo použito s rozumem a nižší tréninkovou frekvencí, tak by ten dopad nebyl tak markantní. Ale drejpr je prostě extremista a pro to je v tomhle jedičnej :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: