Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
madball napsal:
Kuba je sice šílenec a nechci ho podceňovat, ale obecně se bere, že v anareobní zóně se nedá vydržet dýl než 2 minuty, takže u té jeho hodiny to nebude hrozit.

Jednou bych se u toho meho kardia potreboval nechat napojit na nejake seriozni pristroje, aby mne to zmerilo vsechno, co se zmerit da a bylo konecne jasno, jestli jsem mimozemstan nebo ne :D
Jako ja rozhodne nemam dobrou fyzicku, fakt jsem rad, ze ty treninky v posilovne udychavam a to nejedu v zadnem velkem tempu, ale u toho meho kardia se dostanu do nejake zony X ktera neni ani aerobni ani teda anaerobni, pri ktere jedu tak, abych to prezil , ale zaroven u toho nejsem schopnej mluvit, prakticky ani vnimat a ani bych se treba nedokazal divat na film, protoze bych okamzite vypadl z koncentrace a tempa

Já bych ten záznam chtěl taky vidět. Ale abysme nakonec nebyli všichni zklamaní, že je to nic moc.
Třeba ti Grimley půjčí svůj novej super sporttester.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Já bych ten záznam chtěl taky vidět. Ale abysme nakonec nebyli všichni zklamaní, že je to nic moc.

madball napsal:

Třeba ti Grimley půjčí svůj novej super sporttester.

Pokud je pojistenej proti radioaktivnimu silne toxickemu potu a vodotesnej, abych ho nevyzkratoval, tak bych to bral :D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
2/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 61 minut
-nohy ted dostavaji celkem cocku, na coz dlouho nebyly zvykle, takze jsou docela unavene. Jeste nez jsem zacal to vypadalo dost blede, nechtelo se ani trochu, ale pak se to chytlo a opet jsem si posunul vykon oproti predchozim dnum o kousek dal. Po skonceni je mi ale vzdy dost zle, nevim, jestli je to z kofeinu nebo z te intenzity, ale dobrych 30-40 jsem uplne KO a pak jdu do sebe s odporem nacpat jidlo. Po jidle mne ale zase vylitne cukr a dalsi 2 hodiny jsem opet mimo provoz :D Posilka dneska nebude, na rade jsou zada a jsem tak zmordovanej, ze bych se akorat trapil a navic na tahy potrebuji mit fit nohy, takze snad zitra a bez kardio.
-kdyz pominu asi 150 negativ, ktere tohle moje slapani ma, tak asi hlavni pozitivum je to, ze me skoro uplne prestaly bolet kolena a to me ted tak 3 mesice bolely a to opravdu hodne bolely pri uplne beznych cinnostech jako je treba sednou si na zidlu a zvednout se zni a podobne a ted je mam jak novy.

nemas aspon tepovku?
prochazel jsem to cele a bud nenasel, nebo mi utekla (+tepovka v klidu...)
osobne mi nedela problem se drzet hodinu na 80% bez vetsich problemu, ale pak uz je to boj
takze me zajima, jak mc makas v reci cisel ty
BTW: nemma problem behat slapat nebo behat takhle vysoko, protze s dechem docela stiham, ale tezka mrtvola nebo drepy (byt jsme treba na tepovce jenom 150% me vystavi daleko vic a vic lapam po dechu)
Lunreal

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem tu kdysi videl, tak draperovi namerila doktorka v klidu 43 tepu/min... Snad se nepletu :)
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to uz je hodne davno a myslim ze to bylo 47...ted mam nad 70
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4/3 ZADA

stahovani kladky na hrudnik (stredne siroky paralelni uchop)
60kg x 15
70kg x 15
80kg x 12
90kg x 10
100kg x 8
80kg x 15
-jediny cvik, kdy bylo vse, jak ma byt

mrtvy tah
210kg x 5
210kg x 5
210kg x 5
210kg x 5
180kg x 8
-ta posledni 210ka uz mne mohla jebat, tak jsem chtel dat 8-10x180kg, ani nevim, kolik jich bylo, mozna preci jen 10, jel jsem to touch and go reps, na coz nejsem vubec zvyklej a prvni opakovani me malem prelomilo, fakt jsem byl rad, ze mne neruplo v zadech, protoze jsem cinku strasne malo odrazil a zustal v mrtvem bode par cm nad podlozkou, coz me docela rozhodilo. Zbytek opakovani uz s vetsi zazanci. Preci jen je to neco jineho a jelikoz na TaG nejsem zvykly, tak pro me asi tezsi
Jako bylo mile, ze mi tam jedna velmi mila duchodkyne, co tam pravidelne nekokolikrat tydne chodi cvicit se svym manzelam, vyjadrila obdiv nad moji silou, ale to me vazne nijak nevytrhlo :/

stahovani kladky s napnutyma rukama
40kg x 20 (provaz)
45kg x 18 (provaz)
50kg x 12 (provaz)
50kg x 16 (tyc)
50kg x 17 (tyc)
50kg x 16 (tyc)
50kg x 16 + 30kg x 16 (tyc)

stahovani kladky v leze
70kg x 15
80kg x 15
90kg x 12
100kg x 10
100kg x 10
90kg x 15
80kg x 15
-vse by slo vickrat, ale proste se nechtelo, nabavilo to, takze pointless...

pritahy JR v predklonu
35kg x 12 (2x)
35kg x 12 (2x)
35kg x 12 (2x)
35kg x 12 (2x)
35kg x 12 (2x)
-lehoucky, ale obrovskej odpor, zadna koncentrace a jen to mechanicky odzvedat, mit to co nejrychleji za sebou a nechcipnout u toho

TIME: 1h 25 minut

VAHA: 120kg

-nesloto... PU syndrom 3. stupne :D . Vydrzim 1 max 2 cviky a hotovo. Pripadam si jak domecek z karet, to kteryho nekdo stouchne prstem a sesype se
-takhle to samozrejme dal nepujde, nema smysl tlacit na pilu...
Poman

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě chvíli a začneš překonát moje osobáky na mrtvole. To abych začal zase tahat po roce:)

Btw. Důchodkyně- klasická babička? Tj. Solárko, melírek a všude zlato? Já teď jednu takovou z BG měl v ordinaci (dokonce jsem si jí i pamatoval když jsem tam cvičil) a byla opravdu nadměrně ehm přítulná
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Ještě chvíli a začneš překonát moje osobáky na mrtvole. To abych začal zase tahat po roce:)

Btw. Důchodkyně- klasická babička? Tj. Solárko, melírek a všude zlato? Já teď jednu takovou z BG měl v ordinaci (dokonce jsem si jí i pamatoval když jsem tam cvičil) a byla opravdu nadměrně ehm přítulná

Tvoje osobaky? to myslis ty cisla, ktery kdyz vynasobis treba, tak ti vyjdou me vykony pro 5x5 ? Jo tak to pak jo, to radeji uz zacni

Takova silnejsi s vlasama obarvenyma na cerveno nebo rezavo ci co to bylo za barvu? tu jsem tam uz tak 2 roky nevidel ,az ted nedavno se vratila. Ne ta to nebyla, ale mas pravdu, ta byla az moc pritulna a povidava, ale nejak delam, ze ji nevidim , at nezdrzuje (jinak ale nic proti ni :D ). Tahle je uplne obycejna starsi pani a chodi tam se svym manzelem, sedivej pan s polovousem , oba velicici sympataci ( i kdyz on se na prvni pohled nezda), ale jsem k nim milej , tak oni ke me taky
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 61 minut

-zatim muj nejlepsi vykon od doby, co jsem s tou saskarnou zase zacal. Merim to podle spalene energie, kterou ergometr vyhodnocuje na zaklade vykonu ve wattech, ktery se meri dle rychlosti, zateze , hmotnosti atd... Urcite se vyplatilo priplatit si za rotoped ( https://obchod.ronnie.cz/s-5037-ergometr-housefit-tiro-70.html ) , ktery meri tyto hodnoty oproti tomu staremu, kde to merilo tupe jen podle rychlosti.Takhle je to alespon zabavnejsi :)
-jinak fyzicky se citim stale totalne na p*cu a zvedat cinky se mi ted fakt vubec nechce , i kdyz uz jsem tam dneska malem zase byl . Zitra ale pujdu, asi budu cvicit nejaky FB smrdlani podle pocitu a kdy se mi bude chtit
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chybi mi ten udaj o spalene energii!
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Tak jestli ta informace zlepsi kvalitu tveho zivota, tak to sem teda budu psat

757 kcal / h

Pro potencionalni rejpaly, neberu to jako realnou hodnotu spalene energie , ze bych si rekl ááá ted jsem spalil 757 kcal , takze muzu sezrat 2 pytle rejze navic, jupííí ale pouze jako srovnani jednotlivych jizd. Kdyby to umelo vyhodnotit prumernou wattáž za hodinu, tak by to bylo asi vic cool :D ale ukazuje to jen aktualni vykon ve wattech, od ktereho se stejne odviji spalena energie (+ to zohlednuje jeste dalsi udaje jako hmotnost, vek atd). Porad je to ale slabota, protoze kdyz jsem byl vytrenovanej, spalil jsem primerne o 300kcal vice a i aktualni wattaz bylo skoro o 100 vyssi.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:

Tak jestli ta informace zlepsi kvalitu tveho zivota, tak to sem teda budu psat

757 kcal / h
.

to asi ne,a le je to jedine ( i kdyz beru ze sakra chabe) porovnani co mam
v sobtu jsem mel 860 za hodinu a dneska rano 450 za 30min
(ale ja tomu stejne omc neverim)
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rotopedu, co jsem mel pred 3 lety , kde sla nastavit mnohem nizsi zatez a mene jsem se nadrel, jsem bezne daval 1500+ , takze to srovnavat asi fakt nejde : ( Jak rikam, beru to akorat jako srovnani pro sebe u jednotlivych jizd
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napodobne
co by slo srvnat napric by byla bud ujeta vzdalenost nebo treba pocet zatahu (na vesle)
jinak tem udajum verim asi stejne jako prenosnym mericum tuku :-D
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Na rotopedu, co jsem mel pred 3 lety , kde sla nastavit mnohem nizsi zatez a mene jsem se nadrel, jsem bezne daval 1500+

To měřilo zajímavě, nebo jsi jel padesátkou.
Já mám sporttester Sigma 15.11, takovej solidní průměr, kterýmu se dá celkem věřit, a 1600 kcal jsem dal na kole v Chřibech za 3 hodiny (55 km, převýšení 711 m). Jsem sice stařík a slimák, ale opravdu bych chtěl vidět 1500+ kcal na rotopedu za hodinu. :) Za to by se nestyděl ani Kreuziger.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: