7/3/2015
sobota rano, opet zadna zmena takze tradicni trenink trhu
Dost jsem se znazil trenovat par veci, ktere mi vytknul Kulisek (bo vytkla), nevim jak se to kurnik sklonuje tohle. Kulisek je muzky rod a schovava se za nim zena.
- s volnou osou a pak s lehkou zatezi, jsem trenoval hezky vytah cinky pres spicky, kycle dopredu, vytah cinky k hranicim prsniho svalu +-. snazil jsem se to pekne nacvicit, i ten vyhah pres trapezy, lokty kolmo nahoru, cinku u tela.
- dalsi co mi bylo vytknuto, tak jsem pracoval na 'spadnuti pod cinku, do drepu' .
Tohle teda citim jako moje nejvetsi slabinu . Porad mam takovej pocit, ze misto spadnuti je to takovej urychlenej drep

. na tomhle se bude jeste muset hodne hodne makat.
- s vetsi vahou na cince jsem trenoval prvni fazi cviku - uchop na trh, odlepeni cinky od zeme, jakmile cinka byla tesne nad kolenema tak maximalni zrychleni, pohyb v kycli, pronuti kolen, pres spicky a lehce vytah cinky (moc vysoko to neslo, bylo tam nalozeno dost :) )
- kompletni provedeni trhu, dneska jen 40kg ale snazil jsem se zurocit vsechno c obylo popsano vyse
- ke konci treninku jsem daval OSH - 5x1 75kg
super trenink, mel jsem z neho dobry pocit. nasledovala obrovska snidane v nedaleke kavarne.. chleba, avocado, slanina, vejce, rajcata, haloumi syr, baby spinach sandwich