Hubnutí holka - jídelníček

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí holka - jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnutí holka - jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PMKB5

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano - nejdřív maso+zeleninu, a pak teprve nakonec "přílohu", a jen večer. Může - nemusí - čím dříve naučí tělo "jet na tuky", tím lépe. V SZ zasílám report jedné z holčin od mojí ženy - její výsledky jsou typické, moji pánové s přehledem zhubnou 5 i více kg za měsíc, bez hladovek, zdravě.
Riku

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se zeptat jaký je rozdíl v tom, zda sním maso a zeleninu dohromady a hned na to brambory oproti normálnímu postupu vše dohromady?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PMKB5

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdřív sní to důležitý (protein, tuky, vlákninu), a sacharidů pak tedy sní méně :-)
sk

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dalsi fikane reseni je to, ze si rovnou na talir da te ryze min a pak ji to treba zaroven s masem bude i chutnat
Hulkie

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lowcarb dieta prinasi velmi dobre vysledky, ale daleko lip ji snasi chlapi. Pro holky to moc neni. Vetsina zenskych neni moc odvazana z toho dat si na snidani 4 vajicka a na obed steak se salatem...
CIZO

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych si vsadil na racionální stravu ve stylu "vybírat kvalitu a od každého trochu", než na systém "tady je stránkový výpis všeho co nesmíš" To obvykle nemotivuje absolutně nikoho a pro trénující holku to nadělá víc škody než užitku.

Derek Poundstone
PMKB5

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maximálně ztratí měsíc :-) ale spíše ne, po měsíci bude koukat, a nebude se ohlížet zpět. Žádný pokus/omyl, ale ověřený systém/úspěch.
CIZO

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Maximálně ztratí měsíc :-) ale spíše ne, po měsíci bude koukat, a nebude se ohlížet zpět. Žádný pokus/omyl, ale ověřený systém/úspěch .

Ověřená a funkční je i pestrá racionální strava. :) Jde spíš o motivaci pro člověka, který má něco dodržovat a zákazy a restrikce prostě nemotivují. Kdežto "můžeš jíst hromadu kvalitních věcí" motivuje mnohem víc. Alespoň taková je moje zkušenost s klienty.

Derek Poundstone
PMKB5

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
"můžeš jíst hromadu kvalitních věcí"

O tom je přesně blueprint výše, zbývá hromada kvalitních věcí. Na to, co je "pestrá a racionální" strava je tolik názorů, kolik lidí. Z mé zkušenosti je spíše většinou pestrá, a naprosto iracionální.

Jinak, mojeho učitele Pavla Tsatsoulina ze kdysi někdo zeptal: "Jak mám získat motivaci?". Pavel odpověděl: "Nemám tušení." Jsem rád, že nemám "klienty", ale "žáky" :-) Jinými slovy: Chceš? Tady máš jednoduchý, ověřený návod. Nechceš? Chodit kontrolovat tě nebudu.
Ikee

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Maximálně ztratí měsíc :-)

..nebo se zbytečně vyfluše, zpomalí metabolismus. Holka neumí jíst sama o sobě a najíždět jí při její frekvenci pohybu na paleo s tím, že energii bude čerpat z tuků. To doopravdy není pro každého, natož pro "nejedlíka".
PMKB5

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
..nebo se zbytečně vyfluše, zpomalí metabolismus. Holka neumí jíst sama o sobě a najíždět jí při její frekvenci pohybu na paleo s tím, že energii bude čerpat z tuků. To doopravdy není pro každého, natož pro "nejedlíka".

Zdraví, síla, kondice apod. dnes nejsou opravdu pro každého, s tím souhlasím. Málokdo věří tomu, že řešení je o mnoho jednodušší, než se zdá: maso+zelenina, tlak+tah s nějakým železem, hodně chození, občas sprint, dostatek spánku. Vše.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednoho boha vzývati budeš
PetkaB

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Lowcarb dieta prinasi velmi dobre vysledky, ale daleko lip ji snasi chlapi. Pro holky to moc neni. Vetsina zenskych neni moc odvazana z toho dat si na snidani 4 vajicka a na obed steak se salatem...

V tom případě se pohybuju mezi velmi netypickým vzorkem holek...

Moje zkušenost je ta, že buď holka jí jako čuně a stejně nebude dodržovast ani tu "pestrou racionální"..nebo nemá problém s low carb.
Za všechny benefity téhle stravy bych zmínila jeden - nemáš takový ten šílený hlad, ze kterého je ti na omdlení..nemáš chutě na sladký..mám dlouholetou zkušenost s low fat stravováním, spostu let cyklování sacharidů, ale low carb je mnohem komfortnější.
sk

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me je taky nekdy na omdleni, ale nebude to tim, ze jsem mel k obedu jako prilohu ryzi :D
Spazik

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Ať si stáhne tohle, dodrží to 30 dní, a pak se ozve. 100x ověřeno z vlastní praxe - x kg za měsíc dole, bez hladovění.

http://whole9life.com/wp-content/uploads/2012/12/whole30-czech.pdf

Pokud má hodně fyzické aktivity, tak ať k výše uvedenému přidá rýži, batáty, nebo brambory, ale až na konec jídla. Pokud ne, není třeba.

Já snad tohle někdy zkusím, až se budu nudit Ale nějak mě zatím nic nemotivuje, protože zdraví, sílu i kondici mám pro mě ok Zatím bych byl asi líný si tenhle typ jídla denně připravovat/nakupovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hubnutí holka - jídelníček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: