|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:28 pm Předmět: |
|
|
Ano - nejdřív maso+zeleninu, a pak teprve nakonec "přílohu", a jen večer. Může - nemusí - čím dříve naučí tělo "jet na tuky", tím lépe. V SZ zasílám report jedné z holčin od mojí ženy - její výsledky jsou typické, moji pánové s přehledem zhubnou 5 i více kg za měsíc, bez hladovek, zdravě. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat jaký je rozdíl v tom, zda sním maso a zeleninu dohromady a hned na to brambory oproti normálnímu postupu vše dohromady?
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:37 pm Předmět: |
|
|
Nejdřív sní to důležitý (protein, tuky, vlákninu), a sacharidů pak tedy sní méně :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 04, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
Lowcarb dieta prinasi velmi dobre vysledky, ale daleko lip ji snasi chlapi. Pro holky to moc neni. Vetsina zenskych neni moc odvazana z toho dat si na snidani 4 vajicka a na obed steak se salatem...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 04, 2015 2:18 pm Předmět: |
|
|
Taky bych si vsadil na racionální stravu ve stylu "vybírat kvalitu a od každého trochu", než na systém "tady je stránkový výpis všeho co nesmíš" To obvykle nemotivuje absolutně nikoho a pro trénující holku to nadělá víc škody než užitku. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st březen 04, 2015 2:48 pm Předmět: |
|
|
Maximálně ztratí měsíc :-) ale spíše ne, po měsíci bude koukat, a nebude se ohlížet zpět. Žádný pokus/omyl, ale ověřený systém/úspěch. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 04, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Maximálně ztratí měsíc :-) ale spíše ne, po měsíci bude koukat, a nebude se ohlížet zpět. Žádný pokus/omyl, ale ověřený systém/úspěch . |
Ověřená a funkční je i pestrá racionální strava. :) Jde spíš o motivaci pro člověka, který má něco dodržovat a zákazy a restrikce prostě nemotivují. Kdežto "můžeš jíst hromadu kvalitních věcí" motivuje mnohem víc. Alespoň taková je moje zkušenost s klienty. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st březen 04, 2015 3:12 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | "můžeš jíst hromadu kvalitních věcí" |
O tom je přesně blueprint výše, zbývá hromada kvalitních věcí. Na to, co je "pestrá a racionální" strava je tolik názorů, kolik lidí. Z mé zkušenosti je spíše většinou pestrá, a naprosto iracionální.
Jinak, mojeho učitele Pavla Tsatsoulina ze kdysi někdo zeptal: "Jak mám získat motivaci?". Pavel odpověděl: "Nemám tušení." Jsem rád, že nemám "klienty", ale "žáky" :-) Jinými slovy: Chceš? Tady máš jednoduchý, ověřený návod. Nechceš? Chodit kontrolovat tě nebudu. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st březen 04, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Maximálně ztratí měsíc :-) |
..nebo se zbytečně vyfluše, zpomalí metabolismus. Holka neumí jíst sama o sobě a najíždět jí při její frekvenci pohybu na paleo s tím, že energii bude čerpat z tuků. To doopravdy není pro každého, natož pro "nejedlíka".
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st březen 04, 2015 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | ..nebo se zbytečně vyfluše, zpomalí metabolismus. Holka neumí jíst sama o sobě a najíždět jí při její frekvenci pohybu na paleo s tím, že energii bude čerpat z tuků. To doopravdy není pro každého, natož pro "nejedlíka". |
Zdraví, síla, kondice apod. dnes nejsou opravdu pro každého, s tím souhlasím. Málokdo věří tomu, že řešení je o mnoho jednodušší, než se zdá: maso+zelenina, tlak+tah s nějakým železem, hodně chození, občas sprint, dostatek spánku. Vše. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st březen 04, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Lowcarb dieta prinasi velmi dobre vysledky, ale daleko lip ji snasi chlapi. Pro holky to moc neni. Vetsina zenskych neni moc odvazana z toho dat si na snidani 4 vajicka a na obed steak se salatem... |
V tom případě se pohybuju mezi velmi netypickým vzorkem holek...
Moje zkušenost je ta, že buď holka jí jako čuně a stejně nebude dodržovast ani tu "pestrou racionální"..nebo nemá problém s low carb.
Za všechny benefity téhle stravy bych zmínila jeden - nemáš takový ten šílený hlad, ze kterého je ti na omdlení..nemáš chutě na sladký..mám dlouholetou zkušenost s low fat stravováním, spostu let cyklování sacharidů, ale low carb je mnohem komfortnější. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st březen 04, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
me je taky nekdy na omdleni, ale nebude to tim, ze jsem mel k obedu jako prilohu ryzi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 04, 2015 4:53 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | Ať si stáhne tohle, dodrží to 30 dní, a pak se ozve. 100x ověřeno z vlastní praxe - x kg za měsíc dole, bez hladovění.
http://whole9life.com/wp-content/uploads/2012/12/whole30-czech.pdf
Pokud má hodně fyzické aktivity, tak ať k výše uvedenému přidá rýži, batáty, nebo brambory, ale až na konec jídla. Pokud ne, není třeba. |
Já snad tohle někdy zkusím, až se budu nudit Ale nějak mě zatím nic nemotivuje, protože zdraví, sílu i kondici mám pro mě ok Zatím bych byl asi líný si tenhle typ jídla denně připravovat/nakupovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|