|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: st březen 04, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | už byl takovej starší |
Měl na sobě brejle?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 04, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Možná myslel kreatin. Co jsi mu řekl? |
Tak on jako vyloženě říkal, jestli jsem tam už něco poslal. Řekl bych, že tím suplementy nemyslel
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 3:03 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Však TST+proviron, to jsi ještě naturál.
(c) Aestheticss |
Nedělej. Však to je zásluha krabiček s jídlem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 6:31 pm Předmět: |
|
|
5.3 - volno
I přesto, že mám tu "nejlepší imunitu" a jakékoli nemoci se mi celou zimu vyhýbali, tak dnes mě to nějak dostihlo a já se necejtim zrovna nejlíp. Jestli se to do zítra nezhorší, tak zkusim přístup ala Draper. Jinak se na to vykašlu a dám volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt březen 05, 2015 6:33 pm Předmět: |
|
|
To nedělej, pak si budeš jen říkat "Proč já vůl tam vůbec šel"... Draper je jina liga
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | To nedělej, pak si budeš jen říkat "Proč já vůl tam vůbec šel"... Draper je jina liga |
To mi ani říkat nemusíš Prostě uvidím jak na tom budu zítra a buď to risknu a nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 6:58 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Study napsal: | | To nedělej, pak si budeš jen říkat "Proč já vůl tam vůbec šel"... Draper je jina liga |
To mi ani říkat nemusíš Prostě uvidím jak na tom budu zítra a buď to risknu a nebo ne. |
Ja jsem takovej debil, ze jsem ted behem te sve posledni nemoci (s to nebyla jen rymicka) byl v posilce 2x, coz jsem sem ani nepsal (preci jen vse ma sve meze a jit s 39 horeckou a bolesti kloubu cvicit ... ). 2x jsem tam prisel, nalozil si cinku, odcvicil pulku prvni pracovni serie a odesel . Ovsem ani 2x nepoucen jsem sel i potreti a to uz se chytlo a i kdyz jsem pak byl jeste minimalne tyden napul mimo provoz, tak jsem to tam nejak prezival
Nic ti neradim, preber si to jak chces _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 10:51 pm Předmět: |
|
|
Aktualizace: Tak večer dva prášky a stejně mi to vylítlo na 38. Takže bohužel teď to vypadá na nějakou dobu na pauzičku. . .
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 11:50 am Předmět: |
|
|
6.3 - 8.3 - Nemoc
Dneska už to je o dost lepší. Teplotu jsem srazil a zbejvá už jenom bolest v krku jako svině. v úterý/středu by to mohlo být už na lehčí trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
A šel jsi do toho fitka nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | A šel jsi do toho fitka nebo ne? |
ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|