Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když vlezu do mobilu (Android) do Správce souborů ->Úložiště v telefonu -> DCIM ->Camena, tak se mi v telefonu zobrazí fotky, jakmile propojím mobil a PC pomocí USB a udělám to samé v PC, tak se mi nic nezobrazí. Složka DCIM je prázdná a ukazuje Okb.

Nějaká rada? Díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zmen pripojeni k PC z multimed. zarizeni na fotoaparat. Mel by jsi mit v horni liste ikonku USB kdyz to mas pripojene k PC.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se daji odstranit reklamy z prohlizece ktere me furt otravuji? Mam AdBlock ale i pres to se porad objevuji reklamy od Techgile.net zkousel jsem dat jako moznost blokovat tuto reklamu ale beze zmeny..
Spazik

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Jak se daji odstranit reklamy z prohlizece ktere me furt otravuji? Mam AdBlock ale i pres to se porad objevuji reklamy od Techgile.net zkousel jsem dat jako moznost blokovat tuto reklamu ale beze zmeny..

Nevím přesně co tím myslíš, ale asi budeš mít v PC nějaký malware.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
70mMyW!53 napsal:

Nevím přesně co tím myslíš, ale asi budeš mít v PC nějaký malware.

Jakoze mam program AdBlock ktery blokuje reklamy ale i pres to ze je zaply, tak se mne zobrazuji dale reklamy od Techgile pri kazdem nacteni jakekoliv stranky. V programu AdBlock je moznost blokovat pozadovanou reklamu na kterou kliknu ale bez uspechu, reklamy se zobrazuji dal.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychly google rika ze techguile je adware. Stahni malwarebytes a pust ho

Nekdo na netu napsal:

citace:
MBAM - https://www.malwarebytes.org/mwb-download/Udělej kompletní sken, odebe nalezené škúdce, odinstaluj Chrome, smaž také příslušnou složku s daty Chromu (obvykle se nacházi v: C:\Users\...\AppData), restartuj PC a nainstaluj prohlížeč
xnewstedx

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj alebo spybot. Ale malwarebytes je lepsi.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Zmen pripojeni k PC z multimed. zarizeni na fotoaparat. Mel by jsi mit v horni liste ikonku USB kdyz to mas pripojene k PC.

To už jsem také zkoušel. Ikonka se změní na fotoaparát a po rozkliknutí se objeví jen DCIM a Pictures, v Pictures je to pouze to co, jsem si tam dal sám přes PC. V DCIM není nic.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Gohan napsal:

To už jsem také zkoušel. Ikonka se změní na fotoaparát a po rozkliknutí se objeví jen DCIM a Pictures, v Pictures je to pouze to co, jsem si tam dal sám přes PC. V DCIM není nic.

Dival ses do te slozky i v pameti telefonu a karty? Protoze ja mam slozku DCIM i v telefonu i na karte, a ta v telefonu je prazdna. V pocitaci se mi to ukaze jako Phone (pamet telefonu) a Card (sd karta). A ja je mam prave na SD karte, v slozce DCIM a v podslozce Camera.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy, kde ty surfuješ, že máš v Pc tolik bordelu? Používáš antivirák, firewall apod.?
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
MAST3R napsal:
Gohan napsal:

Dival ses do te slozky i v pameti telefonu a karty? Protoze ja mam slozku DCIM i v telefonu i na karte, a ta v telefonu je prazdna. V pocitaci se mi to ukaze jako Phone (pamet telefonu) a Card (sd karta). A ja je mam prave na SD karte, v slozce DCIM a v podslozce Camera.

Žádnou kartu tam nemám, ukazuje mi to jen "Úložiště v telefonu". Dříve jsem tam kartu měl, ale teď jí mám v MP3. Když vlezu do mobilu, tak tam mám veškeré fotky od prvního dne zakoupení mobilu.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaký android to je?
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. 2. 2.

Jinak když jsem dal tu kartu do PC, tak tam nějaké foto byly, ale jiné, ty co nejsou v telefonu.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkej, co s tou kartou? Proč si ji dal dal do PC? Logicky v ní přece nebudou fotky z mobilu, když jsi ji neměl v mobilu.

Zkus zmenit zpusob pripojeni, odpojit kabel a znova pripojit. A nezapomen, ze musis telefon odemknout aby ses dostal k souborum. Udelej to tak u obou zpusobu pripojeni.

Jestli tohle nevyjde, tak zkus fotky presunout v ramci telefonu do jine slozky.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To s tou kartou jsem psal proto, že jsem si myslel, že úplně všechny fotky mám v mobilu, ale nějaké se uložili na kartu (v době focení byla v telefonu). Prostě jsem myslel, že je všechno na jednom místě.

Odemkl jsem mobil, změnil připojení z fotoaparátu na mediální, odpojil kabel, připojil kabel a pořád nic. Pak jsem to samé udělal a změnil z mediálního na fotoaparát a pořád nic.

Když to přesunu, tak se zdá, že to funguje, sice je to pakárna, ale díky za pomoc. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: