Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš zač, akorát nevím proč to nefakčí normálně. Ještě možná restartovat telefon nebo něco
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuálně mi šlo o cca 5 fotek, takže se raději nebudu pouštět do žádných větších akcí.
cipinek

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chci se zeptat na radu ohledně notebooku, který jsem dostal od bratra, je to stará plečka FUJITSU C1110D, ale to je jedno, lze u notebooků obecně nainstalovat ovladač monitoru, tak aby tam nebylo v ovládacích panelech a systému jenom Monitor Plug and Play nebo Výchozí monitor? Jde o to, že nemůžu pak nastavit vyšší obnovovací frekvenci a bolí mě z toho oči, je tam normálně 60 Hz, což je fakt ubohé, odkliknul jsem v nastavení monitoru skrýt režimy, které monitor nemůže zobrazit a objevilo se 100 Hz, tak jsem to tam dal a je to lepší, ale zase nepoškodí se to časem? Normálně by ten monitor mohl mít svůj vlastní ovladač ne? Nikde jsem to na webu fujitsu v podpoře nenašel, že by se tam dal ztáhnout ovladač na monitor, děkuji za odpověď.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš k tomu připojený nějaký externí monitor nebo tím myslíš normálně display notebooku? Jinak jít nad to , co ti to nepodporuje ti ho nejspíš docela brzo odrovná. Jestli tě bolí oči, tak zkus spíš program f.lux .

A monitory nemívají ovladače.
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Zdravím, chci se zeptat na radu ohledně notebooku, který jsem dostal od bratra, je to stará plečka FUJITSU C1110D, ale to je jedno, lze u notebooků obecně nainstalovat ovladač monitoru, tak aby tam nebylo v ovládacích panelech a systému jenom Monitor Plug and Play nebo Výchozí monitor? Jde o to, že nemůžu pak nastavit vyšší obnovovací frekvenci a bolí mě z toho oči, je tam normálně 60 Hz, což je fakt ubohé, odkliknul jsem v nastavení monitoru skrýt režimy, které monitor nemůže zobrazit a objevilo se 100 Hz, tak jsem to tam dal a je to lepší, ale zase nepoškodí se to časem? Normálně by ten monitor mohl mít svůj vlastní ovladač ne? Nikde jsem to na webu fujitsu v podpoře nenašel, že by se tam dal ztáhnout ovladač na monitor, děkuji za odpověď.

60Hz je normální - to má 99% LCD monitorů, a notebook co má víc snad ještě ani neexistuje. Ono to u LCD funguje trochu jinak než u CRT, kde 60Hz bylo málo.
100 nebo 120Hz mají pouze 3D nebo herní panely, což jsou monitory začínajíci na 8tis.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam problém. Na PC kde je pripojen router a modem me před par dny prestalal jit internet, když otevřu stranku, tak to pise Stranka není dostupna a dole DNS PROBE FINISHED NO INTERNET. Ale když se pripnu přes notebook tak Wi-Fi me jde normalne. Nevim jestli na to muze mit vliv antimalware fighter, který sem den předtím pustil.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schanim monitor, nemate nekdo zkusenost?

- neTN
- do 10k
- QHD
- 25"-27"
drlift_

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Mam problém. Na PC kde je pripojen router a modem me před par dny prestalal jit internet, když otevřu stranku, tak to pise Stranka není dostupna a dole DNS PROBE FINISHED NO INTERNET. Ale když se pripnu přes notebook tak Wi-Fi me jde normalne. Nevim jestli na to muze mit vliv antimalware fighter, který sem den předtím pustil.

Zkousel jsi na pocitaci nastavit rucne DNS treba na Google (8.8.8.8 a 8.8.4.4)?
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
schanim monitor, nemate nekdo zkusenost?

- neTN
- do 10k
- QHD
- 25"-27"

Záleží na co to chceš
E.Leclerc

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,
přidávám jeden excel dotaz.
Lze nějak jednoduše vytvořit rozevírací seznam kde bude v jedné buňce " popis položky" a v druhé "cena" která se vloží dle popisu položky.
Když to napíšu do jedné buňky, tak poté nelze použít částku pro další výpočty.
Zatím jsem nalezl řešení jen podle takovýchto vzorců:
=Když (E10="";"";Svyhledat (E10;$AB$5:$AC$20;2;NEPRAVDA))

Nebo nějaké jiné řešení pro dodací list v excelu kde se po vybrání položky ze seznamu doplní i příslušná cena která pude použít pro výpočty ve vzorcích. Děkuji.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám další dotaz.
Pokud mám z notebooku tento HDD:

kód:

Hard Disk Drive / SATA 3.0Gb/s
 500GB/7200rpm
2.5" wide
7mm or 9.5mm high
Removable and upgradable
Shock Mounted Hard Drive
Active Protection System™

a koupím si toto:
http://www.czc.cz/akasa-n-stor-ak-oa2ssa-bk/95492/produkt
nebo
http://www.czc.cz/silverstone-treasure-ts08/120393/produkt

tak z toho vytvořím klasický externí HDD, funguje to takto? :)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 5:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasický externí disk z toho uděláš například tímto http://www.czc.cz/i-tec-mysafe-advance-2-5-usb-3-0/111966/produkt

To, co posíláš ty, ti umožní zasunout disk do notebooku místo optické mechaniky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jéé díky moc, ještě, že jsem to neobjednal. Kámoš mi furt říkal, kup si rámeček, kup si rámeček,.. tak jsem myslel, že je toto. :)

Ještě co si myslíte o tomto:
http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-g50-30-hd-cerna/155716/produkt
Na internet, sledování online přenosů hokeje a fotbalu to stačí, ne? Bude to furt doma napojené na kabelu.
freshman

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Jéé díky moc, ještě, že jsem to neobjednal. Kámoš mi furt říkal, kup si rámeček, kup si rámeček,.. tak jsem myslel, že je toto. :)

Ještě co si myslíte o tomto:
http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-g50-30-hd-cerna/155716/produkt
Na internet, sledování online přenosů hokeje a fotbalu to stačí, ne? Bude to furt doma napojené na kabelu.

Nejvetsi zlo levnych notebooku jsou hdd 5400ot, ktere vyrazne zpomaluji pocitac. Staci koupit ssd hdd. Za 3000kc 250gb a i z takove plecky za 7 tisic ti to udela "raketu". Spousta vyrobcu nabizi delsi zaruku na disk, co me jen tak napada tak intel a samsung davaji 5 let. Kdyz se ti ntb pokazi ssd si predelas do noveho pocitace. Hlavne se ti bude vse rychlej nacitat,myslim tim start treba exploreru. 2Gb pameti jsou na hrane, ale ciste na internet to bude stacit. Bez ssd hdd to bude zasekane... Jinak je potreba pocitat s horsim materialem na sasi, takze bude potreba setrne zachazeni.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Nejvetsi zlo levnych notebooku jsou hdd 5400ot, ktere vyrazne zpomaluji pocitac. Staci koupit ssd hdd. Za 3000kc 250gb a i z takove plecky za 7 tisic ti to udela "raketu". Spousta vyrobcu nabizi delsi zaruku na disk, co me jen tak napada tak intel a samsung davaji 5 let. Kdyz se ti ntb pokazi ssd si predelas do noveho pocitace. Hlavne se ti bude vse rychlej nacitat,myslim tim start treba exploreru. 2Gb pameti jsou na hrane, ale ciste na internet to bude stacit. Bez ssd hdd to bude zasekane... Jinak je potreba pocitat s horsim materialem na sasi, takze bude potreba setrne zachazeni.

Souhlasim. Problem ale muze byt v predinstalovanych windows 8, ktere z puvodniho disku vicemene nenaklonujes na novy. Takze ackoliv mas legalne porizene Windows, nedaji se pouzit a bud musis zainvestovat do Win8 nebo si je upiratit. Nemluve o vyjebanych biosech v tech novych bookach..des bes.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: