|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 12:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 3:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 3:46 pm Předmět: |
|
|
Tak na Lupana by to chtelo bitevni tank, jinak nevim
ochuchavanim myslis ty slecny??? to by se tolerovat dalo
a zviratka mam rad
jako problem vidim ten zas.... optimismus, nejak se to v psledni dobe siri jak chripka
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 3:56 pm Předmět: |
|
|
6.3. "Kruháč", aerobka
inu zasekla jsem se na stejné váze už asi tyden..a ne se to hnout, maximalně to zakolisa o pul kila nahoru...což nechci! takže... jsem měla pohovor se svym sponzorem jak on by to viděl a dnešek jsem odjela celý dle jeho rad. Jedná se o to, že dneska prostě pojedu dle pravidel IF (a jak se mi dneska zalíbilo docela, tak ve dnech "kardia" to tak budu jezdit pokaždé)
Ráno lačnit, po probuzení lžička řepkovýho oleje, prolejvat se spoustou vody, Matcha čaje, vitaminy, mineraly.... "lačnila" jsem až do treninku...před treninkem cca 40minut další lžička oleje... (  ) ..trenink....po treninku jeste 30minut lačnění, jen s bcaa, glutaminem...poté...protein, po dalších 20minutach, dvě hrsti ořechů, po hodině 200g krůtího, po dvou hodinach, zelenina...za další tři hodiny 200g krůtího, za hodinu až do 9 zelenina....apak zas lačnění až do zítra....v prubehu dne zabobovat bcaa, glutaminem, vitaminama a mineraly...fuf.
Trenink
Stanoviště
12x Čelní dřep (30kg)
20x Donkey kicks
12x Shyby s dopomocí
20x Pullover na kladce (50lbs)
12x Předkopy (75lbs)
20x Rumuni s kettlebellem (7kg)
12x Bench (30kg)
20x Kliky
12x Tlaky na ramena (6kg)
20x Upažování (3kg)
12x Biceps s EZ
20x Triceps kladka (50lbs)
5kol....
brutal tempo
pod 45minut
Aerobka na páse 60minut
božeeeeee jako....dobrý kardio tenhle celej trenink....lepší než trdlikovat na kole, nebo piškot.
...šloto... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 4:07 pm Předmět: |
|
|
Věčně nasranej blonďák s divnou hlavou?  To nedělej _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
To bylo z takový tý série o vysokoškolácích, ne? Tohle byl myslím stav vysokoškoláka někdy v půlce semestru :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
Cooo? Jakej 2 metrovej vecne nasranej blondak s divnou hlavou ? to neni rec o me ze ne?
Dneska asi po tydnu vidim konecne kdesi v dalce trochu optimismu, doufam ze za to muzete ty s PU a i trenink byl dneska po dlouhe dobe na urovni sloto... .
(ja vim, to je tvuj log a nikoho to tady asi nezajima, zvlast kdyz si sem das takovy fotky :D ale to je jedno, nejak k tobe a PU posledni dobou trochu vic tihnu  )
a peknej dead lift
(nemyslim toho moderatora odsud z fora :D ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so březen 07, 2015 10:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so březen 07, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
7.3. Natáčení v Eaglu, pro Nutri-Defence
noooooo jako sranda....dělat 8x záběr jak dělam mrtvý tahy :D z 12ti různejch úhlů dřepy, 3541354 shybů  nooo byla jsem zpocená pěkně, aspon to celé bude takové autentické....herečka zrovna nejsem, na závěr snad bude i řada "nepovedených záběrů" kde jsem se začla smát, nebo dělam blbiny (v domnění, že mimo záběr).....snad vas to bude bavit :) a užijete si dost záběrů na zadek a výstřih  škoda, že nas tlačil čas, chtěla jsem tam toho našlapat co nejvíc..ale aspon mam napady do dalšího videjka :) snad začatkem příštího týdne by to mohlo spatřit světlo světa :D juhu
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne so březen 07, 2015 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 07, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
tak to uz se tesimD
BTW: stylove tricko,Harley _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|