Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
To jsou zadicka z zulibani

Domluveno, ty si beres (teoreticky) zada a ja (teoreticky) zbytek

(jenom aby si nechtel pro svuj dil prijit prakticky i nejmenovany dvoumetrovy blondacek )
Zlata

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Judson napsal:
To jsou zadicka z zulibani

Domluveno, ty si beres (teoreticky) zada a ja (teoreticky) zbytek

(jenom aby si nechtel pro svuj dil prijit prakticky i nejmenovany dvoumetrovy blondacek )

Takové obchody se mnou? Na části se nedávám, buď všechno (moje nálady, nechutně nekonečný optimismus,...onuchavani, mé srdce, i moje zvířectvo, ...) a nebo nic
ale nebude to snadné....."ochrannou ruku" nade mnou drží David Lupač s Majitelem Eaglu

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na Lupana by to chtelo bitevni tank, jinak nevim
ochuchavanim myslis ty slecny??? to by se tolerovat dalo
a zviratka mam rad

jako problem vidim ten zas.... optimismus, nejak se to v psledni dobe siri jak chripka
Zlata

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.3. "Kruháč", aerobka
inu zasekla jsem se na stejné váze už asi tyden..a ne se to hnout, maximalně to zakolisa o pul kila nahoru...což nechci! takže... jsem měla pohovor se svym sponzorem jak on by to viděl a dnešek jsem odjela celý dle jeho rad. Jedná se o to, že dneska prostě pojedu dle pravidel IF (a jak se mi dneska zalíbilo docela, tak ve dnech "kardia" to tak budu jezdit pokaždé)

Ráno lačnit, po probuzení lžička řepkovýho oleje, prolejvat se spoustou vody, Matcha čaje, vitaminy, mineraly.... "lačnila" jsem až do treninku...před treninkem cca 40minut další lžička oleje... ( ) ..trenink....po treninku jeste 30minut lačnění, jen s bcaa, glutaminem...poté...protein, po dalších 20minutach, dvě hrsti ořechů, po hodině 200g krůtího, po dvou hodinach, zelenina...za další tři hodiny 200g krůtího, za hodinu až do 9 zelenina....apak zas lačnění až do zítra....v prubehu dne zabobovat bcaa, glutaminem, vitaminama a mineraly...fuf.

Trenink
Stanoviště
12x Čelní dřep (30kg)
20x Donkey kicks
12x Shyby s dopomocí
20x Pullover na kladce (50lbs)
12x Předkopy (75lbs)
20x Rumuni s kettlebellem (7kg)
12x Bench (30kg)
20x Kliky
12x Tlaky na ramena (6kg)
20x Upažování (3kg)
12x Biceps s EZ
20x Triceps kladka (50lbs)

5kol....
brutal tempo
pod 45minut

Aerobka na páse 60minut

božeeeeee jako....dobrý kardio tenhle celej trenink....lepší než trdlikovat na kole, nebo piškot.

...šloto...

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na Davídka bitevní tank? LOL! i ten by měl možná problem...ale rád jí, ...to je nejlepší cesta jak obměkčit jeho srdce, násilím se u něj nic moc nevyřeší

Tehehe....njn, tak mi to zas zkazil ten optimismus, že u Tebe mam smulu :/ ... musim se naučit být víc jako Draper asi

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věčně nasranej blonďák s divnou hlavou? To nedělej
Zlata

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

mimochodem:zbožnuju tu tvoji ikonku!!! ted v praci na ni koukam už pěkně dlouho a pořád se směju....boží!

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bylo z takový tý série o vysokoškolácích, ne? Tohle byl myslím stav vysokoškoláka někdy v půlce semestru :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Wojtkingson napsal:

mimochodem:zbožnuju tu tvoji ikonku!!! ted v praci na ni koukam už pěkně dlouho a pořád se směju....boží!

Jsem polichocen
Daymoon: jj, ale bylo to pos splnění zápočtů myslím
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cooo? Jakej 2 metrovej vecne nasranej blondak s divnou hlavou ? to neni rec o me ze ne?

Dneska asi po tydnu vidim konecne kdesi v dalce trochu optimismu, doufam ze za to muzete ty s PU a i trenink byl dneska po dlouhe dobe na urovni sloto... .
(ja vim, to je tvuj log a nikoho to tady asi nezajima, zvlast kdyz si sem das takovy fotky :D ale to je jedno, nejak k tobe a PU posledni dobou trochu vic tihnu )

a peknej dead lift
(nemyslim toho moderatora odsud z fora :D )
Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Cooo? Jakej 2 metrovej vecne nasranej blondak s divnou hlavou ? to neni rec o me ze ne?

Dneska asi po tydnu vidim konecne kdesi v dalce trochu optimismu, doufam ze za to muzete ty s PU a i trenink byl dneska po dlouhe dobe na urovni sloto... .
(ja vim, to je tvuj log a nikoho to tady asi nezajima, zvlast kdyz si sem das takovy fotky :D ale to je jedno, nejak k tobe a PU posledni dobou trochu vic tihnu )

a peknej dead lift
(nemyslim toho moderatora odsud z fora :D )

tjuu!! děkuji, příště tam padne 100kg..možná víc :D :) uvidim jak to pujde.

Jsem štastna, že se z těch depek taknějak všichni vyhrabavame, ještě musíme podržet P.U. aby všechny zkoušky krasne zvládl a zas to bude uplně nejvíc sluníčkový :D jako už tu někdo psal.

Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7.3. Natáčení v Eaglu, pro Nutri-Defence
noooooo jako sranda....dělat 8x záběr jak dělam mrtvý tahy :D z 12ti různejch úhlů dřepy, 3541354 shybů nooo byla jsem zpocená pěkně, aspon to celé bude takové autentické....herečka zrovna nejsem, na závěr snad bude i řada "nepovedených záběrů" kde jsem se začla smát, nebo dělam blbiny (v domnění, že mimo záběr).....snad vas to bude bavit :) a užijete si dost záběrů na zadek a výstřih škoda, že nas tlačil čas, chtěla jsem tam toho našlapat co nejvíc..ale aspon mam napady do dalšího videjka :) snad začatkem příštího týdne by to mohlo spatřit světlo světa :D juhu

Naposledy upravil Zlata dne so březen 07, 2015 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to uz se tesimD
BTW: stylove tricko,Harley
Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentka z natáčení

Gohan

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musí si posvítit na dat ass

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: