|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
Trapné hulkieho chytání za slovíčka, když už nemá co povědět.
Ano box squat skvělý cvik pro akceleraci při sprintu. Vede nad normálním dřepem v tomto. Je tu použit jako pomůcká ke zvýšení výkonnosti ve sportu, ne ve dřepu. Floorpress a lockout je dokonalý cvik pro sílu tricepsu, zase pro zlepšení ve hře (při soubojích a střetech). Už to chápeš? Cviky jsou tu zařazený pro zvýšení síly a výkonnosti, ne zvýšení dřepu a benchu.
Naštestí se ozvali lidi, kteří by tento trénink rádi vyzkoušeli, a nenechali se zlákat tvými úplně mimo argumenty. Takže aspoň pro něco bylo mé úsilí dobré. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
Super, ať si sem hodí log, jsem zvědavý na výsledky. Šedivá je teorie, zelený strom života:)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|

Ty tu odpovíš, že papouškuju něco, co napíše nějaký pán, a pak tu dáš článek na jiného pána a bereš to za svou pravdu, jen aby sis dokazál svou "pravdu" hehe
Jak CT tak Defranco jsou světový trenéři, kteří k sobě chovají velkou pokoru a uznání. Jak CT, tak Defranco vychovali stovky úspěšných profi atletů. Ta pokora je něco co tobě úplně chybí. Myslím že kdyby si přečetli tuto debatu tak by se společně zasmáli, že nějaký hulkie z čech vkládá jejich slova a vyvozuje z toho závěry. Btw jestli trochu sleduješ silovou scénu, tak zjistíš že se dost progresivně vyvíjí a mění se názory převážně všech světových trenérů. Protože všichni ví, že neexistuje jedna cesta, ale je jich mnoho. Proto najdeš tolik protikladných artiklů.
Toto je vážně poslední odpověď, a neber se tak vážně Hulkie... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:02 pm Předmět: |
|
|
Já jsem vyzkoušel obojí a vím, co mi přineslo výsledky /Ivanov, Korte a další/ a vím, co mně naprosto zklamalo /WSB/. Takže mám jasno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:49 am Předmět: |
|
|
Nebudu se míchat do vaší debaty, jenom poukážu na to, že mezi klasickým WSB a WSB4SB je poměrně velký rozdíl a já osobně považuju DeFrancův WSB4SB za vynikající trénink pro všestranné sportovce, který se dá cvičit dlouhodobě a je pestrý a zajímavý.
Jako zajímavost uvedu, že DeFranco je proti používání vzpěračských cviků, neboť kvůli jejich náročné technice hrozí vysoké riziko zranění. DF místo nich na výbušnost doporučuje cviky s medicinballem. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
Jak jsem již řekl výše, DeFranco je kapacita s neoddiskutovatelnými výsledky, a i když třeba vidím řadu věcí jinak, nedovolím si ani muknout a měnit jeho program.
Co se týče vzpěračských cviků, 100% souhlas - velmi dlouhá výuková křivka, náročná technika atd. Pro sportovce možno zařadit jednodušší variace typu Power Clean, jinak bych vzpěračské cviky nechal jen vzpěračům. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|