Jak kombinovat fotbal a posilovaní?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak kombinovat fotbal a posilovaní?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak kombinovat fotbal a posilovaní?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OK

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie: Pavel doporučuje maso a zeleninu, případně u sportovců více sacharidů. Nikde jsem nečetl, že by psal, že máš jíst jen maso. Poměr je snad na každém. Když jsem jedl dle paleo tak jsem si párkrát spočítal bílkoviny a vycházelo mi to cca na 1,5g na kg. To znamená, že tvá představa o tom, že paleo strava je založená na přílišné konzumaci masa je dle mého názoru mylná.
Mark Sisson ve své knize Primal blueprint přímo píše, že poměr bílkovin by měl být od 1g do 2g na kg dle fyzické aktivity. Také doporučuje sportovcům přidat batáty, rýži. Přijde mi, že jsi nepochopil o čem tento a podobné výživové styly jsou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To né, hulkie je spíš tak trochu ráda hádává žena
Hulkie

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
To né, hulkie je spíš tak trochu ráda hádává žena

a ty jsi tak trochu kokot. nebo úplně? omlouvám se, že jsem se dotknul tvého guru.
leze tady na nervy značně vícero lidem, co jsem si všimnul...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Já mezi zapřisáhlé paleo vyznavače nepatřím eSko :)
Už jsme se několikrát spolu bavili, že neexistuje jediný správný výživový styl pro všechny a shodli se na tom. Já se jen zastal Pavla, že on tady nikomu nedoporučuje žer jen maso a nic než maso . Tyhlety směry maj jedno společné a to je ta hlavní podstata, více syrového jídla, méně zpracovaného. Minimalizace sacharidů v prospěch tuků pro neaktivní část lidí. To dav liví a přehršle zavádějících informací ztoho vytvořila jakéhosi démona kde musíš vše striktně dodržovat. A že sportovci nemůžou zdlábnout misku rýže. Ale o tom to není. Podstatou je zdravý životní styl a pokrytí nutričních potřeb.

Btw: s mým výdajem energie a metabolismem jedu high carb mimochodem :)

Já to beru magu, nechci se tu hádat a slovíčkařit, ale bohužel se k tomu Pavel velmi často dost přibližuje, viz.

PMKB5 napsal:

- z toho, co jíš, nenabereš ani omylem. Zbav se vaty typu pečivo, přidej více pořádného jídla (maso, zelenina, maso)

Je to z jednoho topicu, kde jsme také diskutovali. Pavel chce být někdy krátkovětný, jednoduchý a úderný ve svých radách, bohužel to je někdy ke škodě, protože běžný člověk si z nich veme nula nula nic a spíš bude mít maglajs v hlavě ("cože? mám jíst jen maso a zeleninu? a to i když sportuju a jsem aktivní?"). Tím bych to z mé strany ukončil, řekli jsme si vše podstatné, každý máme svůj pohled na věc.
PS: Omlouvám se za zahrnutí tvé osoby do mého výčtu "alternativců", měl jsem v paměti, že jsi jeden z těch, co od "klasiky" přešli k paleu. Moje chyba. Nicméně co jsem tam napsal, stále platí.

Hulkie: Tak to zase nebylo nutné. Snad se dokážeme bavit bez urážek.
svinancin

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 1:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to by aj mna zaujimalo
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSKo, neřešíš, co Pavel píše, řešíš Pavla, cituješ mě naprosto nekorektně bez kontextu, kámen si vždycky najdeš. Jak jsme již říkal, to je mezi Tebou a tvým psychonalytikem.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Hulkie: Tak to zase nebylo nutné. Snad se dokážeme bavit bez urážek.

meleš hovna, ořechu a podobně, to je vlastně v pohodě.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
eSKo, neřešíš, co Pavel píše, řešíš Pavla, cituješ mě naprosto nekorektně bez kontextu, kámen si vždycky najdeš. Jak jsme již říkal, to je mezi Tebou a tvým psychonalytikem.

Už jsem nechtěl reagovat... ale to si ze mě děláš srandu, Pavle. Já řeším, co píšeš! Jestli to nevidíš, tak by sis měl najít asi psychoanalytika ty, protože už nevím, jak Ti to mám vysvětlit. Chceš mi snad tvrdit, že k tomuhle doporučení "maso, zelenina, maso" potřebuješ kontext? Vážně? Kontext potřebuješ k tomu, když někomu doporučíš X gramů tohohle, X gramů tamtohot, vynech tohleto, přidej více támhle toho... ano, k tomu potřebuješ kontext a jasné pozadí situace řešené osoby. Ale napsat "maso, zelenina, maso", tak to je v celém měřítku absolutně nic neříkající a úplně mimo a je jedno, jestli dotyčný chce nabrat, zhubnout, zlepšit výkonnost prostě kontext je zcela v tomhle případě nepodstatný. Ale to už jsme řešili.

... hele, mě to přestává bavit. Ty jsi fakt unikát, to jsem tady na fóru ještě neviděl. Jdu radši dělat něco smysluplného, než házet hrách na zeď, protože zeď neargumentuje a jen něco povídá o psychoanalytikovi. Na to nemám čas.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerad vam do toho vstupujem chlapci, ale musim nesuhlasit s eSkom. Bolo tu par peknych skvostov na fore...namatkovo, Rando? ak si pamätam spravne ten nick, ktory skoncil niekde pri piti moču
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, protože - jak zněl dotaz? Jak vypadal tázajícího se jídelníček? Rozumíme?

Kdokoliv, kdo si diskuzi (ze které si účelově vyseknul jednu větu), přečte, vidí že:

- můj první post byl plný dotazů: a) jaký jedeš program? Napiš příklad týdenního tréninku, i s váhami. b) jaký je cíl? "Jen" nabrat svaly? c) jak se stravuješ? Napiš příklad jídelníčku d) kolik spíš hodin přes noc?
- tazatelův jídelníček byl hrozivý - 100 g kuřecího masa za den, 0 zeleniny (!) za den - napadla mě zcela radikální myšlenka, ze možná, kdyby přidal maso a zeleninu, tak... Dtto trénink - pokus/omyl ve stylu "Jak pejsek s kočičkou vařili dort."

Cituji celý můj post:
citace:
OK, řešení je spousta, ale všechny mají společné deadlift a dřep. Níže jeden možný způsob:

- radikálně zjednoduš program na powerlifty: dřepy, mrtvé tahy a benchpress, + shyby. Nauč se powerlifty od někoho, kdo je umí, a kdo je umí naučit.

- najeď na jednoduchý program typu 5x5.
Cvičíš-li 3x týdně, jeď např. po = těžký dřep, st = těžký benchpress, lehký dřep, pá = těžký deadlift, lehký benchpress. (lehké = 5 setů po 4 s 80% pracovní váhy těžkých dnů). Začni s konzervativní váhou, necvič do selhání, jakmile splníš u daného cviku v těžký den všechny série po 5, přidej 5 kg a restartuj cyklus.

- z toho, co jíš, nenabereš ani omylem. Zbav se vaty typu pečivo, přidej více pořádného jídla (maso, zelenina, maso)

- vydrž na programu minimálně nekoli měsíců, zesil, naber svaly, sklízej obdiv dam, a pošli mi výsledky a fotku.

Vše k dohledání zde

https://forum.ronnie.cz/ektomorf-v-tom-ma-kasi-t35570.html?

Takže?
LibovaKruta

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevim, mi přijde, že místo toho, aby tady někdo poradil nebo se aspoň snažil poradit jako PMKB5, a to rozhodně nesouhlasím se vším co hlásá, tak všichni tady akorát řešíte pí* a výsledek pro tazatele nulový. Taky moc nemusím kettlebelly a stravování kolem toho jako ty kraviny ve WHOLE30 apod. ale jestli neumíte navrhnout nic lepšího než on, nechápu pak, proč vůbec reagujete.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak kombinovat fotbal a posilovaní? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Rychle na stránku:

Přejdi na: