Diastáza a posilování

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Diastáza a posilování  Úvodní stránka -> Trénink -> Diastáza a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rickydotone

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 6:35 am    Předmět: Diastáza a posilování Odpovědět s citátem

Zdravím,
před nedávnem jsem navštívil chirurga kvůli podezření na kýlu, ovšem byla mi diagnostikována diastáza přímých břišních svalů. Na můj dotaz jestli můžu cvičit, mi doktor odpověděl že ano ale mám se šetřit. Bohužel se v tėto problematice absolutně nevyznám a nevím co si můžu a nemůžu dovolit. Hledal jsem na internetu a zjisitl, že je to problém především žen po porodu, ale které cviky ano a které ne se mi zjistit nepodařilo. Články na internetu si odporují, někde radí to, jinde zase ono. Pravděpodobně mi doporučíte osobního trenéra, souhlasím, byla by to nejlepší možnost, bohužel mně nepřístupná. Nejbližší posilovna kde by byla možnost trenėra je vzdålená 30 km, což si bohužel nemůžu z časových důvodu dovolit.
Proto se ptám, je tu někdo, kdo o tomto problému něco ví a bude schopen mi pomoci se sestavením tréninkového plánu? K dispozici doma måm velkou osu, stojan na velkou činku, polohovací lavici a jednoručky. Omezí mě již zmíněný problém na mrtvém tahu? Dřepech? Mám se zaměřit na posílení tělesného jádra? Mimochodem je mi 23 let, měřím 181 cm a vážím 75 kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RoPaK

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro pokus o korekci břišní diastázy vyhledej DNS ( Dynamická neurosvalová stabilizace) terapeuta. Fyzioterapie - Rehabilitace. Hodně štěstí!
cipinek

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tělesné jádro, to jsou panečku výrazy...
Poman

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RoPaK napsal:
Pro pokus o korekci břišní diastázy vyhledej DNS ( Dynamická neurosvalová stabilizace) terapeuta. Fyzioterapie - Rehabilitace. Hodně štěstí!

Tak to je jen jedna z padesáti metodik...
Jinak ale jo běž na fyzio, kde s tebou zapracují.

Rychle na stránku:

Přejdi na: