Grimley´s

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grimley´s  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grimley´s
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
I.N.G.

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Hodinky maj teplomer uvnitr tela hodinek...bystrejsi lidi vedi, ze pri mereni teploty vzduchu se hodinky zapnou treba na bagl :)

Jinak jsou to Suunta, takze na Movescountu.... ale exportuju si to i na TrainingPeaks pri behu je realnych cca 1000kCal pri ty my rychlosti co beham a moji vaze ;)

Nevím co je bagl. :) Co se týče údajů o energetickém výdaji,našel jsem na webu spoustu protichůdných hodnot. Každopádně mi přijde prostě divné, že bys spálil tolik kcal při běhu rychlostí jen 2x vyšší, než je kapku rychlejší chůze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bagl -> batoh :)) kdyz jdu na nejakej delsi trek a chci zjistit teplotu, pripnu hodinky na deset minut na poutko na baglu a vidim jaka je teplota :) ( tyhle metriky na behani by mi zmerily i levnejsi hodinky), ale tyhle Suunta maj ABC (skutecny, ne zalozeny na GPS)....

Ad k tem kCal -> beham rychlosti 10 km/h, vsude v tabulkach jou hodnoty od nejakejch 700 do 900kCal /hodina a je to pocitany obvykle pro 70kg muze, ja mam momentslne 92 :)) ale to je fuk, nebudem se dohadovat jak baby na trhu o neaky kCal, dulezitej je po me u behu vyvoj tepovy frekvence, tempo a EPOC :)
jnerez

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Grimley napsal:
Hodinky maj teplomer uvnitr tela hodinek...bystrejsi lidi vedi, ze pri mereni teploty vzduchu se hodinky zapnou treba na bagl :)

Jinak jsou to Suunta, takze na Movescountu.... ale exportuju si to i na TrainingPeaks pri behu je realnych cca 1000kCal pri ty my rychlosti co beham a moji vaze ;)

Nevím co je bagl. :) Co se týče údajů o energetickém výdaji,našel jsem na webu spoustu protichůdných hodnot. Každopádně mi přijde prostě divné, že bys spálil tolik kcal při běhu rychlostí jen 2x vyšší, než je kapku rychlejší chůze.

To vubec divne neni. Asi se ti to cislo 2x zda male. tak si to rekneme jinak. Bezel o 100 procent rychleji nez je rychlejsi chuze . Lepsi? Uz se to zda rychlejsi? . Tempo dle me naprosto v pohode.
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.3.2015

Turistika + vytrvalostní běh

Dneska jsem se přihlásil na "sportovní den" v práci, byl jsem rád, že jsem takhle uprostřed (spíš teda asi zezačátku :D) tejdne mohl vypadnout a pročistit hlavu. Odpoledne jsem si pak šel zaběhat :) Včera jsem si dal day-off a zejtra to vidím na nějakou lehčí posilovačku doma :)
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak na to koukám, tak z těch čísel a tabulek by mě jeblo:-).
Ale zase když jeden neví co s volným časem .... .

Jinak dotaz, ten průměr na km ti to počítá i průběžně při tom běhu? Tohle jsem totiž nikdy nedokázal odhadnout a vždy jsem hrozně rád běhal s atletama, protože třeba kamarádka byla schopna při výběhu udržet rychlost v rozmezí +/- 5s na kilák. Nikdy jsem to nepochopil .
Grimley

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja teda moc volnyho casu nemam, ale o vejkendu si to vzdycky rad prochazim ty statistiky, na tohle jsem ulitlej :D

Jinak ano, pri behu mam nastaveny udaje, ktery jsou pro me dulezity a nejvetsim pismem mam aktualni tempo, pod tim mam mensim aktualni tepovku a nad tim mam ubehnutou vzdalenost :) Po kazdym km se mi pak na chvili ukaze tempo toho danyho kilometru a mezicas, diky tomu jsem schopnej behat 10km, protoze bez hlidani tempa jsem vzdycky prepalil zacatek a po peti km jsem byl v prdeli :D
Grimley

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.3.2015

Vytrvalostní běh

Tak paráda, průměrná tepovka klesá a tempo se pomalu zrychluje, mám ze sebe radost :3
Grimley

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.3.2015

Turistika

Trocha statistiky:

Výškový profil:

Celková trasa se zvýrazněním nadmořské výšky:

Tak jsem dneska prošlápnul svoje nový Salomony :)) zezačátku jsem je měl moc utažený, tak mě dřely malíčky, ale na 15. km jsem měnil ponožky a už to bylo ok :)) Zezačátku jsem si švihnul hned dvě velký stoupání. Po cestě byla bokem zřícenina hradu, tak jsem i neplánovaně ještě vyšlápnul. Všechny kopce jsem se snažil dolů běhat. Celou cestu mrholilo a chvílema i sněžilo, ale nijak hustě. Nejhorší úsek byl od 32. - 39. km, to bylo po silnici a to bylo opravdu znát.

Zejtra si dám nejspíš day-off, mám v plánu dělat věci do práce, možná si zacvičím doma :)
Grimley

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15.3.2015

Day - off

Dneska si dávám odpočinkovej den a trošku prasečák :)) - ke snídani jsem si dal 4 kousky štrůdlu a k obědu bagetu s česnekovým máslem a k tomu teda kuřecí maso aby se neřeklo :) ... Odpoledne uvidím na co bude chuť

Během dne si dělám akorát semtam nějaký shyby a jinak makám na věcech do práce ... Zejtra nejspíš silovka a v úterý v práci běh :)
Grimley

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se těším na příští sobotu, naplánoval jsem si skvělej trek po bunkrech z druhý světový, na Haničce jsem nebyl sto let, doufám, že tam ještě nebude všude sníh :))
Převýšení je krásný a myslím, že celkově to bude pěknej pochod :)

Grimley

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si nakoupil, že si udělám prasečák

.
.
.
.
.

Snědl jsem kysely Vexty a zakusoval to pizzou, zapil jsem to vanilkovou Colou a pak ještě snědl donuty a mám pocit, že puknu ...zbytek dobrot odložím na jindy :D

Jinak už je na čase začít makat zase jako chlap a ne jen běhat jak šulin ..... Zejtra zajdu v práci do posilky, vidím to na nějaký fullbody ... na běh samozřejmě nezanevřu, myslím, že pokud budu dostatečně žrát, bude to naopak velice prospěšný, že si zaběhám okolo hodinky :) ...

Dopředu říkám, že nohy v posilce nepojedu . Nohy budu mít dost v zápřahu díky běhání a pochodům, kterejch se nechci vzdávat, jelikož je to neuvěřitelnej čistič hlavy :) a nerad bych, aby přišla nějaká únavová zlomenina. Vzhledem k plánovanýmu objemu tréninku, kdy bych chtěl zkusit vydržet jet 6x týdně s tím, že jednou za 14 dní si dám pochod 50km+ a s tím, že odjedu 3x posilku fullbody a 3x běh. Ve dnech, kdy budu mít běhy, pojedu trénink se zaměřením na shyby. Běh bych postupně chtěl taky už měnit v různý druhy - intervaly, vytrvalost, rychlost ..... jednou za 14 dní (kdy nebudu na pochodu) pojedu ten den dvoufázi :)

Aktuální váha: 90.5 Kg (váženo ráno nalačno)

Plány s váhou nemám, buď půjde nahoru, nebo dolů, nebo zůstane jaká je :) .... jde mi o celkový zlepšení kondice a hlavně se tím bavit :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Dopředu říkám, že nohy v posilce nepojedu

Tak teď sis posral život, všichni tě ukamenujou
Grimley

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počítám s lynčem ještě jsem to pěkně zdůraznil
madball

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže vlastně nepojedeš FB, ale jenom vršek. Nemystifikuj.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Grimley

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pojedu novou, inovativni a moderni treninkovou metodu F.B.W.L. (FullBody Without Legs) Na soutez se nechystam, protoze bych nerad zesmesnil soutezici, a tak proste jen budu cvicit tak, aby me to bavilo a myslim, ze z behu budu mit nohy v cajku, nohy a kozy jsou u me asi to nejlepsi z ty bidy :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grimley´s Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: