Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole, drepy paráda, fakt pekné aj technicky podľa mňa, kufre ani nekomentujem, si silný, ale ozaj, kde sa to v tom telíčku berie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Tlacenie sani:

Trénuješ na příští sraz?
decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ty vole, drepy paráda, fakt pekné aj technicky podľa mňa, kufre ani nekomentujem, si silný, ale ozaj, kde sa to v tom telíčku berie

My chlapi od krosfitu sme uz taki

Diamond: No jo, skoda, ze nie som funkcny

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz od decembra chcem ist do toho gymu skusit strongman discipliny 100 kg na ruku je velmi pekny vykon.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy, kufry, celkem slušný na krosfiťáka.

Jak koukam na ty FW,nebylo by lepší koukat víc před sebe, než dolů? Přijde mi, že tě to nutí se ohýbat (pokud to teda není spíš těma 200 kg, co sebou taháš).
Fakt pěkný.
decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante: nie je to marne, ale zas tolko disciplin tam nie je - kufre, sane na tlacenie, na tahanie, lana na svihanie... Pneu je moc lahka, ja na to nemam ani techniku a hadzem tam s tym ako s vankusom. Kazdopadne, skoc tam, je to ine ako bezne fitka a ma tam clovek motivaciu zabrat. Co tam je ale mega je figtherska miestnost.

I.N.G: mozne to je, ale ja som si strazil kazdy krok, nechcel som tam sebou flaknut, tak som si sledoval podu pred sebou A fakt je, ze som to trochu aj podcenil. Ked som tie kufre dvihol, mal som pocit, ze mam vyhrate, ale prve kroky mi rychlo ujasnili, ako to je

Zistenie: Kufre su masaker fullbody cvik a je z nich pekna svalovka na cely chrbat. Az ked si clovek vyskusa niektore discipliny (s detskou vahou, pravda), pochopi, ze ti strongmani su fakt desne zvery Ale cudne je, ze predlaktia alebo uchop absolutne vobec nic - ale to preverim dnes pri zhyboch

magion

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magion: Kacir!

Hrudnik tazko / Chrbat ultralahko / Bicepsicek + tricepsicek

Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
5x2x110kg
2x5x100kg

Zhyby:
1x10xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
5x3xCarabas + 30kg
1x5xCarabas + 20kg
1x10xCarabas

Incline benchpress v MP:
1x10x20kg
1x2x80kg nejak som to zle chytil alebo co
1x4x80kg
1x3x80kg
2x4x80kg

Decline benchpress:
1x8x80kg
4x6x80kg

Protismerne kladky:
5x10x25kg

Stahovanie lana jednorucne:
5x10x20kg

Biceps - kladka jednorucne:
5x8x20kg

Hodnotenie treningu: Tak nakoniec ma kufre dobehli Chrbat pocas dna tuhol ako rychlobeton a na trening uz som siel "pruzny" ako piratova drevena noha. Pri benchi ma brali do chrbta miestami paradne krce, preto tie rozne nevyrovnane vykony hlavne pri incline tlakoch Je zazitok, ked jedno opakovanie ide a pri druhom krc v chrbte vyrazi dych Ale aj napriek tomu som spokojny, padalo to celkom pekne, ale miestami uz som fakt vrcal (doslova) a tlakoval cez bolest.
Co ma prekvapilo, zhyby utrpeli vcerajskom len malo. Na uchop to nemalo vobec ziadny vplyv, ten bol stale spolahlivy a pevny ako erekcia pubertalneho panica na Playboy party. Tak ci tak, kvoli totalne vytuhnutemu chrbtu som zrusil pritahy v predklone (napokon nazhyboval som sa pekne aj tak) a siel v pokojnejsom tempe uz len hrudnik a na zaver rucky - palicky.

S treningom som spokojny, tak nejak som pocital, ze to po namahavom vcerajsku nebude 100% Ale kozy napumpovane, chrbat si tiez co-to odmakal a nie je kazdy den nedela. Najma v pondelok

decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko

Mrtvy tah (tazke jednotky):
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x180kg
3x1x190kg posrana gravitacia Belt on
1x1x180kg

Drepy so stopkami dole:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x110kg

T-tyc uzky nadhmat:
5x6x80kg

Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x8x60kg podrzane

Pritahy v stroji:
5x10x80kg

Military press:
1x10x20kg
5x8x50kg

Hodnotenie treningu: Tak zacal som nove cyklovanie mrtvoly. Jeden tyzden tazke jednicky, dalsi pojdem 5x5 s nejakou lahsou vahou (okolo 140kg), mozno sem tam skusim tahat z deficitu. Mam hodne pomaly rozjazd, dotah samotny mi nerobi problem a deficit by mi mohol pomoct. Iba zeby ne. Kazdopadne - myslel som, ze chrbat bude oddychnuty, ked som dal pauzu od tahov, ale hovno Vsetko mi to prislo tazsie, nez obycajne. Nenapada mi ziadna vyhovorka, tak... pocasie? Bolo hnusne a nechcelo sa mi. To bude ono!
Najhorsia existujuca superseria na svete drepy + pritahy mi dala zabrat, ale zvladol som to uspesne. Kazdopadne tie stopky su vrazedne a cokolvek nad tri opakovania by mali uradne zakazat Upoteny, zadychany a zmoreny som to dokoncil a skoro som sa od radosti posypal konfetami.
Krasne bral superset stahovanie kladky rovnymi rukami a tahanie kladky za hlavu. Z toho mam chrbat stale napumpovany, az trham tricko. Skoro. Takmer. No, vlastne ani nie. Ale aj tak to bere dobre
Military na zaver sice len lahke, ale posledna seria celkom vytrapena, jak som nemal kyslik po pritahoch v stroji, lebo to je s oporou na hrudnik a to zo mna vytlaci vzduch jak zubnu pastu z tuby

Doooobry trening, mrtvoly sice volajake tazke a netechnicke, ale uzil som si to.

decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena tazko / Bico a trico / Pupcek

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg belt on
1x2x70kg
1x1x75kg
0x1x80kg a ciastocny blackout
10x1x75kg
2x2x70kg
1x6x60kg

Tlaky JC v sede:
4x10x20kg
1x8x20kg

Zhyby - biceps (uzky podhmat):
5x8xCarabas

Upazovanie v sede:
5x10x7kg hore podrzane v kontrakcii

Upazovanie vleze na lavicke:
5x12x7kg podrzane

Biceps vleze - kladka jednorucne:
2x10x20kg
3x10x15kg posledna negativna faza asi minutova, priserne peklo

Stahovanie kladky - lano:
5x10x40kg

Brucho:
5x15

Stahovanie kladky - jednorucne podhmat:
5x10x15kg

Hodnotenie treningu:
Siel som pekne nabudeny, vyspaty a najedeny. Takze do military som sa vlozil s nadsenim, ta prva 75ka este vyletela hore jak pierko. No a potom sa to posralo Sice mam sucasne maxko len 82.5kg, ale 80ky davam pomerne s istotou skoro v kazdom treningu. A zrazu som zistil, ze sa s tym nejak podozrivo trapim. Zabral som, tlacim a uz som mal pocit, ze to staci len locknut hore, ked mi pred ocami vybuchlo biele svetlo, cinka bola z nicoho nic v stojane a ja som sa o nu bezvladne opieral, lebo nohy vypli. Zvuk ani obraz nic, az po chvilke som pozrel do zrkadla, z neho na mna pozeral niekto, kto vyzeral trochu jak ja, akurat ze mal vyplestene oci, nechapavy vyraz tvare a klepal sa ako mokry ratlik v zaveji Tak som si pekne sadol, napil sa vodicky a dumal som, ci to tak nahodou nezabalim. Samozrejme, ze nie! Vlastne do mna vosli neskutocne nervy a bol som este nabudenejsi nez predtym Som si isty, ze tu posranu 80ku by som v takom stave prehodil stropom, ale radsej som zhodil na 75kg a pokracoval som takto. Desat jednotiek myslim hovori samo za seba
Takato naladicka sa ma drzala este aj pri tlakoch s jednoruckami, takze minuly tyzden po military len vytrapenych osem opakovani, dnes v pohode 10ky. Zvysok treningu som zbuchal rychlo, triceps som netrapil, len som ho pokladkoval. Beztak ma dost po zvysok tyzdna

No kazdopadne ma to trochu soklo a vystrasilo, ale po zvysok treningu ani naznak problemov, ziadna nechut, ani slabost, slapal som, akoby sa nic nestalo. Potom mi v satni kamos hovoril, ze mal dnes podobny stav, ze je nizky tlak a ze on mava vtedy problemy. Tak zeby toto? Ktovie. Radsej by som si to uz nikdy nezopakoval, keby bola taka moznost

Zistenie: Vysoky mega chudy chlapec z posilky s vysokym megachudym otcom ma este vyssieho a este viac mega chudeho brata

Dnesna motivacka :

Edit: Pocas tyzdna sa mi vyhodil na ksichte opar, co u mna obycajne znamena oslabenu imunitu alebo teplotu, takze moze byt aj toto...

decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik posimranie / Lytka

Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x2x150kg
2x2x160kg
1x2x150kg
2x3x140kg + 1x8x110kg

Benchpress (poctive dlhe stopky):
1x10x20kg
1x6x60kg
6x6x80kg

Legpress:
1x6x260kg
4x6x300kg

Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x50kg

Zakopavanie v stoji:
5x10x35kg

Zakopavanie vleze:
5x10x30kg

Lytka v stroji:
5x10x100kg

Lytka na legpresse:
5x10x70kg

Hodnotenie treningu: Vcera sme boli na swing party (SWING, nie swingers, cunata ) a domov som dorazil o pol 4 rano (este o tretej som tlacil do hlavy rezne s hranolkami ), takze som si nerobil ziadne iluzie o sile na drepoch. Swing je ale evidentne dobra priprava na trening noh, pretoze to slo velmi fajnovo. Zase som tam dostal dve 2ky so 160 kilami, co beriem ako zlepsenie pri sucasnom maxku 170kilo.
Hrudnik som posimral velmi zlahka, rezervy boli obrovske, ale krotil som sa Takze pekne podla planu, decentne, dlhe stopky, dynamicky hore, doraz na techniku a dychanie.
Legpress + predkop = au au
Zakopavanie + zakopavanie = au au au
Lytka + lytka = jauajs krce, ale super. Potrebujem s tymi mojimi chicken legs nieco urobit, lebo ich staci uz len uprazit a mozem ich podavat v KFC

Dobry trening, radost a spokojnost, v elastakoch som desne sexi a drepovacie boty su elegantne. Mam rad trening noh!

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / chrbat lahko / triceps / biceps

Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x10x80kg
1x8x100kg posledne dopomoc. Predzvest dalsich tlakov
1x3x110kg
2x1x120kg
1x1x125kg maliiiinka dopomoc
1x3x110kg
1x4x110kg posledne malinka dopomoc
1x6x100kg
1x8x80kg total vyflusany, kozy napumpovane mega

Zhyby:
1x10xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
4x3xCarabas + 30kg
1x10xCarabas

Kliky na bradlach:
5x5xCarabas + 30kg

Veslovanie - kladka:
4x8x75kg mozno bolo 5 serii, ale neviem to isto, tak davam nizsie cislo

Tlaky v MP incline:
3x5x70kg
2x3x80kg

Biceps - scottovka s JC kladivo:
5x10x10kg

Rozpazovanie na rovnej lavici:
5x10x10kg pomale, ziadne krcenie ruk

Stahovanie kladky:
5x15x40kg pumpicka

Hodnotenie treningu: Taaak dnes bol teda evidentne TLAKOVY den Tahovy zas tak moc nie, aj ked ani tam to nebolo az take zle.
Benche dnes sli na moje pomery fakt dobre - dobry sparing a vzajomna hecovacka, takze napumpovany jedna radost. Keby som nemal elasticke tricko, urcite mi praskne
Zhyby normalka, ale dnes ma nejak nebavili, kedze som bol zamerany fakt na tlaky
Kliky na bradlach po tych bencoch uz boli trochu vytrapene, ale hlbka stale solidna, technika snad dobra, takze som spokojny. Hrudnik to bralo neskutocne, takze aj po tejto stranke jupi juchu skaceme radostou.
Tlaky v MP uz vytrapene, uz som bol vytlakovany z podoby, ale dobojoval som to so ctou!
Zaver treningu uz len take pumpovacky na vselijake mozne sposoby, ale velmi prijemne.

Odchadzal som radostny, spokojny, s pocitom dobre vykonanej prace som dokonca prehliadal aj dnesny trening smutnych funkcnych chlapcov na fitlopte a bosu a svihadlach (okrem toho s nimi bola jedna faaakt pekna kocka, tej by som odpustil aj funkcnost paradoxne makala viac ako vsetci ostatni z tej ich tlupy).

decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2015 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triiii dvaaaa jednaaaaa

START

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko

Mrtvy tah z deficitu:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
5x5x140kg

Drepy so stopkou:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x110kg

T-tyc uzky nadhmat:
1x8x85kg
1x8x90kg
1x8x95kg
1x7x100kg zlyhal uchop, pridal som magnezko a...
1x10x105kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x60kg

Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg

Veslovanie - kladka jednorucne:
5x10x25kg

Tlaky JC vsede:
5x8x25kg

Hodnotenie treningu: Uiiiiii
Mrtvoly z deficitu zvlastne, nerobil som to uz tak dva roky. Tazsie sa mi k tomu skladalo, ale super zmena Aj ked 5x5 je pre mna solidne kardio a na krku mi vystupili zily, ktore by vzrusili nejedneho vampira - labuznika No co, som ochotny podstupit cokolvek, co mi zlepsi rozjazd pri tazsich mrtvolach Ale uzil som si to, deficit asi 4cm, stal som na 15kg kotucoch.
Drepy som siel vo velmi dobrej nalade (ako cely trening, opat dobry sparing a vzajomna hecovacka), kludne by som si aj spieval, keby som to stihal udychat Siel som to totiz s pritahmi T-tyce a na ttych som si dal slusne zabrat.
Zvysok treningu pumpovacka, ale nedostal som sa k military press, lebo nejaky nestastnik tam drepoval... Teda "drepoval". Nalozil cinku a siel telefonovat. Urobil seriu a siel telefonovat. Potom siel len tak tukat do telefonu. Potom prisiel na dalsiu seriu, ale zas odisiel telefonovat. Nakoniec nechal nalozenu cinku a niekde zmizol. Ale mal som dobru naladu, takze nasrat Dal som teda tlaky v sede a pekne s rezervami, ako sa slusi a patri na lahke ramena!

Spo koj nost.

A zase raz par kostymovych, pretoze som uchyl s poruchou osobnosti a musim sa skryvat do kostymov!

Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2015 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak väčšinou podobní dávajú na drepy tak 60 - 80, k tým prejdem a jednoducho, budeme sa striedať ok, to, že ja to budem tlačiť, je už vedľajšie
decarabas

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To mu fandis, mal tam presne 50 - nie ze by som zhadzoval nieciu snahu, ked sa na taku vahu citi, OK, nie je trojbojar. Ale potom nech fakt cvici, ked uz sa tam moce... A natahovat sa mi s nim nechcelo, normalne mi nijak zvlast nevadi. Navyse musel by som prehadzovat cinku vyssie v stojane, tak som radsej vzal jednorucky a trosku zapumpoval v sede, stred tela mal aj tak svoje za sebou

Co ma sere trochu viac, v poslednom case je v nasom gyme hromada ludi - motkaju sa, precudesne cvicia a neda sa s nimi ani striedat, lebo vahy su tak rozdielne, ze by som cvicil uz len pridavanim kotucov... Zvykne mi to brzdit trening a trochu ma to stve. Ked pribudaju zenske, je mi to fuk, tie su aj tak furt na stepperoch, roznozovani a brusakovych lavickach A aspon je na co pozriet. Ale bench a kladky su obsadene stale.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: