|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
OldTrueBlack
|
Zaslal: po březen 09, 2015 2:47 pm Předmět: Titan Ram / Metal Catapult - dopomoc na benchpress |
|
|
Zdravim,
hladam informacie o vyrobku na "dopomoc" pri tlakoch na lavicke. Ak som sa dobre na internete docital tak sa pouzivaju hlavne od dvoch vyrobcov:
Prvy je tzv. Titan Ram titansupport.com/products/ram
Druhy je tzv. Metal Catapult gometal.com/product/silver-catapult/
V pripade prveho som sa docital, ze je udajne nepohodlny pretoze sa posuva ku krku a pri tlakoch tlaci na krk co zneprijemnuje jeho uzivanie. V pripade druheho som sa docital o udajnom nekvalitnom materiale, kde ludia ktory ho pouzivali museli za cca pol roka kupovat novy.
V CZ a SK som zatial nevidel ludi ktory by nieco take pouzivali, tym padom sa nemam s kym o tom osobne poradit. Nasiel by sa tu niekto kto ma skusenosti ci uz s jednym alebo druhym a podelil by sa o ne?
Dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: po březen 09, 2015 3:22 pm Předmět: |
|
|
osobně zkušenosti nemam pokud máš nějaky klub siloveho trojboje v okoli zajdi tam je velika pravdepodobnost ze to budou mit :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po březen 09, 2015 3:27 pm Předmět: |
|
|
RAM nebrat, opravdu hodně vyjíždí nahoru a švy se párají. S druhým u nás zkušenosti nemáme, ale prý sedí lépe. Obě tyto pomůcky slouží zejména k tréninku do dresu, než k čemukoliv jinému.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út březen 10, 2015 8:00 am Předmět: |
|
|
Svy se u Ramu mozna paraji, kdyz si vezmes hodne malou velikost, ale jinak se neparaji (resp. zadne hromadne stiznosti se nekonaji). Mame v posilovne v Nymburce uz par let erarni Super Ram, zveda v nem cela posilovna a nic vyparanyho neni. Super Ram pouziva dost lidi co znam a nikdo si na parani nestezoval.
Doporucil bych ti ale spis Super Ram nez Ram, ktery je bytelnejsi. Nove Super Ramy maji nasite ousko, za ktere ti sparing super ram snadno porovna. Je to fajn treninkova pomucka, pouziva ji hodne lifteru. O smejd, jak se zminuje Tsunami, nejde....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út březen 10, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Svy se u Ramu mozna paraji, kdyz si vezmes hodne malou velikost, ale jinak se neparaji (resp. zadne hromadne stiznosti se nekonaji). Mame v posilovne v Nymburce uz par let erarni Super Ram, zveda v nem cela posilovna a nic vyparanyho neni. Super Ram pouziva dost lidi co znam a nikdo si na parani nestezoval.
Doporucil bych ti ale spis Super Ram nez Ram, ktery je bytelnejsi. Nove Super Ramy maji nasite ousko, za ktere ti sparing super ram snadno porovna. Je to fajn treninkova pomucka, pouziva ji hodne lifteru. O smejd, jak se zminuje Tsunami, nejde.... |
Já nenapsala, že se jedná vysloveně o šmejd, ale znovu bysme si ho u nás v posilovně nekoupili, jinak velikost to je myslím L, co u nás máme, což není nijak malý na většinu lidí. Taky to byl super RAM, ale starší verze. Hlavně jde spíš o to, že vyjíždí, což se prý u toho od Metalu neděje, že je jinak šitý, ale to není z mojí zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|