|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
leleonka
|
Zaslal: út březen 10, 2015 11:44 am Předmět: Rada začátečnici ohledně sumplementů |
|
|
Zdravím :)
Jsme začátečník. Začala jsem chodit do posilovny před dvěma měsíci. První měsíc fullbody tréninky. Druhý měsíc jsem si rozdělila tréninky na jednotlivé partie. Chodím posilovat pondělí / středa / pátek a uterý a čtvrtek si dávám hiit, žádný posilování, pouze běh.
Chci zredukovat tuk. Ačkoliv nějak extra tlustá nejsem. Ale ten tuk mám a chci se ho zbavit a změnit ho ve svaly. Mám 155,5 cm, jsem holka, je mi 17 a před posilovnou jsem vážila delší dobu 53 kg. Teď mám po dvou měsících 55.
Mám hrozný problémy s jídelníčkem. Chci se pustit do iffym ale to až později.. Nestíhám to ačkoliv se snažím. Nejím junk food. Jím zdravěji, ovoce, zelenina a ve směs jídlo se zdravými tuky. Jen jím nepravidelně a zatím si vůbec nehlídám g bílkovin, sacharidů a takových věcí, ještě tomu nerozumím:- (
každopádně k dotazu. Na doporučení jsem si objednala gainer a protein od Nutrendu. a mám také spalovač. Potřebovala bych poradit jak si rozložit ty suplementy, nevím kdy co brát. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:00 pm Předmět: |
|
|
mela ses na ty suplementy vyprdnou a zamerit se na jidlo když vis ze to je tvoje slabost suplementy te nezachrani
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
gainer dej brachovi co chce pribrat, protein si davej po treningu a spalovac..predpokladam nejaky L-carnitin...no...s tim si delej co chces :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:37 pm Předmět: |
|
|
Zaklad je snidane,obed a vecere (melo by to byt kvalitni jidlo, ne smazak), gainer muzes dat na dopoledni svacinu a protein na odpoledni, treba s kusem ovoce.Spalovac okolo treninku.Az doplnky spotrebujes, tak uz je nemusis kupovat a usetris nejakou kacku.Trenink postaci 3x tydne , v dalsich dnech zarad nejaky pohyb dle libosti, prochazky, kolo, co te bavi.hlavni chybou je vetsinou to, ze zeny vseobecne, kdyz zacnou drzet dietu tak , tak utnou strasne kaloricky prijem a pak kdyz se to spocita, tak jedi strasne malo.Drzel bych se hranice 6000 tis. Kj .
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:42 pm Předmět: |
|
|
To je klasicka chyba zacatecniku, o jidle nevis nic a koupis si suplementy.
Protein zatim schov do skrine, gainer nekomu prodej a zacni si tady na ronnie a ve foru cist o jidle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:46 pm Předmět: |
|
|
Já bych jen zdůraznil, že gainer do diety nepatří. Protein se u holky dá v pohodě nahradit běžnou stravou a aspoň nebude tak hladová, jako když si místo kuřecích prs dá 2 dl nápoje a spalovače prostě nefungují, takže pokud potřebuješ vyhodit prachy - pošlu Ti číslo konta. Budeš mít pocit, že ses zbavila peněz a fungovat to bude stejně a mě tím potěšíš:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Já bych jen zdůraznil, že gainer do diety nepatří. Protein se u holky dá v pohodě nahradit běžnou stravou a aspoň nebude tak hladová, jako když si místo kuřecích prs dá 2 dl nápoje a spalovače prostě nefungují, takže pokud potřebuješ vyhodit prachy - pošlu Ti číslo konta. Budeš mít pocit, že ses zbavila peněz a fungovat to bude stejně a mě tím potěšíš:o) |
Ale kdyz uz to ma doma, tak bych se toho nebal a spotreboval to, lidi se boji gaineru, ale slazene ovesne kase a dalsi doslazovane veci ji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:01 pm Předmět: |
|
|
Když už to má doma, tak ať tím nahradí třeba svačinu. Snad to není plné fruktosy a glukosy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:13 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Deadlift napsal: | | Já bych jen zdůraznil, že gainer do diety nepatří. Protein se u holky dá v pohodě nahradit běžnou stravou a aspoň nebude tak hladová, jako když si místo kuřecích prs dá 2 dl nápoje a spalovače prostě nefungují, takže pokud potřebuješ vyhodit prachy - pošlu Ti číslo konta. Budeš mít pocit, že ses zbavila peněz a fungovat to bude stejně a mě tím potěšíš:o) |
Ale kdyz uz to ma doma, tak bych se toho nebal a spotreboval to, lidi se boji gaineru, ale slazene ovesne kase a dalsi doslazovane veci ji. |
Když už to má doma a ještě to nerozbalila, může to dát bráchovi. Případně to donést nějakému klukovi, až se k němu nechá pozvat na sbírku motýlů. A ten spalovač dát přede všemi jako ironický dárek nějaké holce, kterou nemá hodně ráda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|