|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Blackoff

|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:50 am Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | cau, tak tenhle tyden dojizdim korteho, neco jsem nabral, a celkove jsem s tim spokojenej trenink me bavil, no a proc sem vlastne pisu..premyslim co ject po korte na netu je hodne treninku jako treba GVT, HST, TBT, BEAR atd..ale nevim co by pro me bylo nejlepsi, hlavni priorita je pro me ze chci chodit cvicit jen 3xtydne, dale nechci aby trenink trval dlouho, jedu bez suplementu zadny bcaa atd..takze naky 2hodinovy treninky jsou pro me kontraproduktivni, a hlavne me zajima jestli zarazeni dalsiho FULLBODY by melo jeste efekt, kdyz vetsi fullbody nez korte ani snad uz nejde :D ale ty FB na me proste fungujou, takze bych nerad od toho odchazel, a vlastne ani nemam na vyber s cvicenim 3xtydne bych na splitu moc neuspel :) ale nadruhou stranu se bojim ze to uz nebude telo sokovat kdyz je ted navykli na brutal fullbody, takze co dal? |
Sám píšeš, že na Tebe "FullBody" fungují, tak proč u toho nezůstat? Jestli chceš chodit třikrát týdně, tak si myslím, že to je ideální volba. Jinak nejde o to, aby si tělo "šokoval", ale stimuloval k růstu. Taky cvičím třikrát týdně a pomalu se propracovávám (asi po dvou letech) k pro mě ideálnímu rozpisu. Základ je zhruba takový:
Po- dřep 5x5, tlakový cvik, tahový cvik. doplňkové cviky
St - dřep 5x8, tlakový cvii, tahový cvik, doplňkové cviky
Pá - dřep 6x3, tlakový cvik, tahový cvik. doplňkové cviky
Tlakový cvik - military, benč, kliky na bradlech, tlaky s jč
Tahový cvik - pozved, shyb, přítahy vč/jč
většinou 5x5 nebo 6x6 a doplňky dle uvážení. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:14 am Předmět: |
|
|
jo neco takovyho by se mi libilo, akorat nevim proc drepujes 3x tydne? a jeste otazka rostou ti z toho i ruce? protoze je to asi moje nejvetsi slabina, a uz tak 3mesice jsem nemel den, kdy bych primo cvicil ruce, a trosku zaostavaj, ale to u me bylo vzdy, mam je dlouhy tak to vypada proste na pohled hubeny
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
Protože jsem zjistil, že bez dřepu to není trénink  Jinak ruce moc necvičím, nebaví mě to, ale snažím se je tam alespoň jednou týdně do doplňků zařadit. Myslím, že když dáš vždy na konci tréninku po třech/čtyřech sériích a deseti opakováních na bic/tric, tak ti to udělá daleko lepší službu, než je jednou za týden drtit. Taky jde o to, že fullbody má odezvu na celé tělo.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
no to ja bych asi udelal ze jeden tyden 2x drep, a dalsi tyden 2x MT.. treba PO:lehce, PA:tezce, a takhle to tocil, jinak me nebavi celkove cvicit ty izolovany cviky :D a jak to mas s vahama? prihazujes furt? pak kdyz uz nemuzes prihodit, tak shodis a zase restartujes cyklus?
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
Občas místo lehkého pozvedu dávám silové přemístění.. S izolovanými cviky to vidím stejně.. proto si dám raději dřepy  A s váhami se snažím o to, co říkáš.. vetšinou tak pět šest týdnů cyklus, kdy každý týden něco přihodím.. Ale taky to nemám ještě úplně zmáklý.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st březen 11, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem to docela hrotil, ale teď stoupnu jedou týdně na váhu a když to je míň než minule, tak v jídle trochu přidám.. jinak se snažím jíst rozumně a říkám, si, že raději přiberu za rok dvě tři kila v kvalitě, než to nějak prasit. Začínal jsem na 72 (cca dva a půl roku zpět) a teď mám nějakých 84, přičemž fullbody cvičím cca rok. Spíš se snažím mít progres ve vahách (posouvat se silově), jde to pomalu, ale jde to  A "svaly" jsou už je takový vedlejší efekt _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|