Restaurace Brno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Restaurace Brno  Úvodní stránka -> Ostatní -> Restaurace Brno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
eSko napsal:
Já jsem docela nadšenej ze Suzies. Výborná tomatová polévka, moc dobré pizzy aj. Itálie. A na to, že to je kousek od centra a České, tak i cenově na Brno velmi slušné. Prostředí příjemné, obsluha doteď zcela bez problému.

Za posledních 14 dní jsem tam byl asi 5x

Tak ty ses znamej vymetac brnejskech knaip a bordelů

Btw ty uz bydlis v centru?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
papaya napsal:
Ta Suzies vypadá hezky, díky za tip! Co ta Havana? Zkusil jste ji někdy někdo?

Jo když nejsem v Suzies tak jsem tam. Super jídlo, prostředí, ceny menší než v centru v takovejch podnicích jak Varna nebo cokoliv v okolí Svoboďáku a Český takže jasná voba:)

K mojí smůle bydlím hned vedle ní takže

Takže ta Havana není nikterak předražená Resp. vlezu se s hlavním jídlem a pitím cca do 1000? Na stránkách nemají uvedené ceny..
FrankSidebottom

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, vlezeš. Ale taky tam můžeš nechat podstatně víc. Nejlevnější jídla začínají na cca 150,- Kč (asi se najde i něco levnějšího - salát apod.), to jsou různý zapečený misky (tuším kuřecí fajitas stojí 170,- Kč a poměr cena/výkon je tedy perfektní). Pak to pokračuje odstupňovaný zhruba podle druhu masa. Většina jídel je tam v rozmezí 200 - 500 Kč. Výborný jsou jejich žebra + vepřový steak z kotlety za cca 380,- Kč - toho je navíc velká porce.

Pokud si dáte oba předkrm a hlavní jídlo, plus slečna třeba koktejl a nejste zároveň rozmlsaní a rozhazovační (já jsem třeba zatím student, takže jsem finančně omezenej), tak se můžete najíst za 800 - 1200 s přehledem a královsky. Zvládli jsme to s bývalou i za 500.

Jo a dvakrát z cca 6 návštěv se nám stalo, že neseděl lístek. To jen konstatuju. Moc se mi nezdá, že by zrovna tam měli potřebu tě natáhnout, ale opatrnost musí být
papaya

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrankSidebottom napsal:
Jo, vlezeš. Ale taky tam můžeš nechat podstatně víc. Nejlevnější jídla začínají na cca 150,- Kč (asi se najde i něco levnějšího - salát apod.), to jsou různý zapečený misky (tuším kuřecí fajitas stojí 170,- Kč a poměr cena/výkon je tedy perfektní). Pak to pokračuje odstupňovaný zhruba podle druhu masa. Většina jídel je tam v rozmezí 200 - 500 Kč. Výborný jsou jejich žebra + vepřový steak z kotlety za cca 380,- Kč - toho je navíc velká porce.

Pokud si dáte oba předkrm a hlavní jídlo, plus slečna třeba koktejl a nejste zároveň rozmlsaní a rozhazovační (já jsem třeba zatím student, takže jsem finančně omezenej), tak se můžete najíst za 800 - 1200 s přehledem a královsky. Zvládli jsme to s bývalou i za 500.

Jo a dvakrát z cca 6 návštěv se nám stalo, že neseděl lístek. To jen konstatuju. Moc se mi nezdá, že by zrovna tam měli potřebu tě natáhnout, ale opatrnost musí být

Taky student, ale jednou za čas proč ne :-) Díky za odpověď!
Bezec

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já doporučuji Koishi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Restaurace Brno Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: