|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | papaya napsal: | | Ta Suzies vypadá hezky, díky za tip! Co ta Havana? Zkusil jste ji někdy někdo? |
Jo když nejsem v Suzies tak jsem tam. Super jídlo, prostředí, ceny menší než v centru v takovejch podnicích jak Varna nebo cokoliv v okolí Svoboďáku a Český takže jasná voba:)
K mojí smůle bydlím hned vedle ní takže |
Takže ta Havana není nikterak předražená Resp. vlezu se s hlavním jídlem a pitím cca do 1000? Na stránkách nemají uvedené ceny..
|
|
| nahoru |
|
 |
FrankSidebottom
|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:27 pm Předmět: |
|
|
Jo, vlezeš. Ale taky tam můžeš nechat podstatně víc. Nejlevnější jídla začínají na cca 150,- Kč (asi se najde i něco levnějšího - salát apod.), to jsou různý zapečený misky (tuším kuřecí fajitas stojí 170,- Kč a poměr cena/výkon je tedy perfektní). Pak to pokračuje odstupňovaný zhruba podle druhu masa. Většina jídel je tam v rozmezí 200 - 500 Kč. Výborný jsou jejich žebra + vepřový steak z kotlety za cca 380,- Kč - toho je navíc velká porce.
Pokud si dáte oba předkrm a hlavní jídlo, plus slečna třeba koktejl a nejste zároveň rozmlsaní a rozhazovační (já jsem třeba zatím student, takže jsem finančně omezenej), tak se můžete najíst za 800 - 1200 s přehledem a královsky. Zvládli jsme to s bývalou i za 500.
Jo a dvakrát z cca 6 návštěv se nám stalo, že neseděl lístek. To jen konstatuju. Moc se mi nezdá, že by zrovna tam měli potřebu tě natáhnout, ale opatrnost musí být
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:33 pm Předmět: |
|
|
| FrankSidebottom napsal: | Jo, vlezeš. Ale taky tam můžeš nechat podstatně víc. Nejlevnější jídla začínají na cca 150,- Kč (asi se najde i něco levnějšího - salát apod.), to jsou různý zapečený misky (tuším kuřecí fajitas stojí 170,- Kč a poměr cena/výkon je tedy perfektní). Pak to pokračuje odstupňovaný zhruba podle druhu masa. Většina jídel je tam v rozmezí 200 - 500 Kč. Výborný jsou jejich žebra + vepřový steak z kotlety za cca 380,- Kč - toho je navíc velká porce.
Pokud si dáte oba předkrm a hlavní jídlo, plus slečna třeba koktejl a nejste zároveň rozmlsaní a rozhazovační (já jsem třeba zatím student, takže jsem finančně omezenej), tak se můžete najíst za 800 - 1200 s přehledem a královsky. Zvládli jsme to s bývalou i za 500.
Jo a dvakrát z cca 6 návštěv se nám stalo, že neseděl lístek. To jen konstatuju. Moc se mi nezdá, že by zrovna tam měli potřebu tě natáhnout, ale opatrnost musí být |
Taky student, ale jednou za čas proč ne :-) Díky za odpověď!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezec
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|