Život v zahraničí

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Život v zahraničí  Úvodní stránka -> Ostatní -> Život v zahraničí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tyboo

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám pár známých v anglii a většinou mají sotva maturitu a jako jazyk se učili němčinu. Takže tam odjížděli angličtinou skoro nepolíbení a světě div se, nějak tam fungujou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Zdar, radsi to zacnu resit driv, nez pozde. Po srpnu planujeme s pritelkyni jet do Irska, vydelat nejakej ten peniz. CHceme jet dejme tomu max na pul roku, hlavne kvuli praci.. mel by nekdo tip kam jet, kam nejet, jestli jet na slepo nebo pres agenturu, cemu se vyhnout atd? Moc by mi pomohl kazdej tip.
Jinak s anglictinou jsem tak na urovni B1 s tim, ze si ted delam kurz + snad udelam i FCE zkousky, tudiz B2 - to by melo stacit, ne?

https://forum.ronnie.cz/member38111.html

napiš mu žije v irsku :) třeba rád poradí

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Tom3

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja hlavne fakt nevim co bych chtel studovat. Ta pauza by se asi o hodila. Kazdopadne kfyby se vse podarilo a mel sem tam hned praci, kdo vi esi byvh si neco za ten rok privezl....ale zkusetost asi dobraa...uvidim no, v cervnu a cervenci chci na nrjakou brigadu at mam saspon naletenku, rodice b trohu pomohli a hlavbr bratranek ktery by me vzal pod ochrane kridlo
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Ja hlavne fakt nevim co bych chtel studovat. Ta pauza by se asi o hodila. Kazdopadne kfyby se vse podarilo a mel sem tam hned praci, kdo vi esi byvh si neco za ten rok privezl....ale zkusetost asi dobraa...uvidim no, v cervnu a cervenci chci na nrjakou brigadu at mam saspon naletenku, rodice b trohu pomohli a hlavbr bratranek ktery by me vzal pod ochrane kridlo

Pro začátek zkus studovat češtinu.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

Já bych pauzu nedoporučoval, pak se ti nebude chtít ke studiu vracet, já jsem to viděl na sobě, jen když jsem měl v létě slušnou brigádu a vydělal si nějaký pěkný peníze, tak jsem si to taky hnedka rozmýšlel, jestli má cenu studovat, ono člověk si dost rychle zvykne na peníze
Korny

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
micus6 napsal:

Já bych pauzu nedoporučoval, pak se ti nebude chtít ke studiu vracet, já jsem to viděl na sobě, jen když jsem měl v létě slušnou brigádu a vydělal si nějaký pěkný peníze, tak jsem si to taky hnedka rozmýšlel, jestli má cenu studovat, ono člověk si dost rychle zvykne na peníze

amen...jestli ti stačí chodit do práce a vydělávat peníze, tak to není problém, ale pokud máš v životě vyšší cíle - jakože asi máš když řešíš VŠ - tak na tom makej teď. Jednou by tě to mohlo mrzet a honit se po školách v 35 s dvěma děckama na krku se ti taky nebude chtít.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
micus6 napsal:

Pro začátek zkus studovat češtinu.

s cj nemam problem , nejsem nejlepsi ale neni problem. Jen s ovladanim telefonu s dotykacem je pro me souboj
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak říkam, ja proste nevim co bych chtel studovat. Taky finance sou trohu problem...
smik

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně bych nedělal roční pauzu ve studování.
Psals že studuješ gympl. To je podle mě střední, ze které na tu vysokou jít je prostě povinost.
Když vynecháš rok bude hodně těžké se dokopat dál studovat. Jednak z toho vypadneš a připravit se na případné přijímačky bude o dost těžší.
Být tebou tak bych se spíš zamýšlel nad tím co do budoucna chceš dělat.
Zahraničí bych dal až po dostudování.
Seazer

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo, jak je to s uznáváním českých lékařských diplomů v zahraničí? Přesněji řečeno v anglicky mluvících zemích (Německo je mi jasné). Díval jsem se např. na USA a ty jejich testy atd., kterými se musí projít, jsou docela drsné. Tak mě zajímá, jestli je tomu tak i jinde, např. UK. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nebo neznáte nějakého lékaře, který po škole vycestoval? Myslím si, že příležitosti určitě jsou, viz čerstvý článek na The Guardian (bohužel mi ještě nejdou postnout odkazy)
Davesix

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není tu někdo, kdo žije nebo pracoval ve Skotsku? Nedávno jsem se sem přestěhoval
Spashett

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doufam, ze tenhle topic jeste nejak zije. Pokud byste mel nekod zajem o prijezd do Australie, urcite me kontaktujte a muzu vam dat nejaky rady co a jak tady probiha, kolik co stoji, kde hledat praci nebo i nejaky zajimava mista kde cvicit, pokud to nebude u me ve fitku :) ja si na vsechno musel bohuzel prijit sam, ale rad bych pomohl alespon nejakymi radami lidem co se pohybuji ve fitness odvetvi. Uz mi napsali dva lide, kterym jsem doufam poradil co to slo. Takze pokud vas AUstralie laka, predevsim Sydney, pisnete a dame nejakej trenal :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde se da zjistit do kterych zemi krome NZ a Kanady se da vyjet na WHS?
Redshank

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky by mě zajímalo

Měl jsem plán s Irskem případně NZ, ale na poslední chvíli se vynořila možnost studování v Dánsku.. nemáte někdo zkušenost ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Život v zahraničí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: