|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: út březen 10, 2015 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | tlaky moc pěkný, také bych chtěl někdy něco takového zvládnout
k tomu smradochovi bez ponožek, to taky naprosto nesnášim, nejradši bych těmhle špinavcum hodil padesát kg jednoručku (kdybych ji zvedl ) na ty jejich upocený pařáty |
Tlaky jsou taky to jediný, co u mě není úplně tragický Ale dík Jestli ho tam znova potkám, tak si půjdu popovídat s obsluhou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: út březen 10, 2015 10:59 pm Předmět: |
|
|
Jinak jsem momentálně ve fázi, kdy zvažuju, co si dám za trénink, abych tomu dal trochu řád, zatím to vypadá na nějaký FB 3x týdně, ale musel jsem vyloučit už Korte, Beara atd. protože objemovku teď jet nechci, přece jen už se chci trochu chystat na léto a nezvládl bych to užrat normálně, takže přemýšlím o nějaký silovce, docela sympaticky vypadal trénink kde se vždycky u jednoho základního cviku jelo 10x3 opakování a zbytek v jiným rozsahu, nicméně to bylo jen hrubě načtrtnutý a musím vymyslet, jak to poskládat.
Kdyby měl někdo odkaz na nějakej dobrej trénink, kterej je silově zaměřenej s nižším počtem opakování, ideální výsledek by byl navýšení síly a úbytek podkožního tuku, byl bych rád za sdílení. Stravu teď mám docela slušně pořešenou, jím míň často, nějakej malej úbytek tuku tam už je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st březen 11, 2015 1:39 pm Předmět: |
|
|
středa 11. 3. 2015
hlavní cvik:
mrtvý tah
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
82% z 3 RM
vedlejší cvik:
benchpress
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
82% z 3RM
hlavní doplňkový cvik:
přítahy jednoručky k pasu
12x27,5 kg (2x)
12x27,5 kg (2x)
12x27,5 kg (2x)
vedlejší doplňkový cvik:
snatche s osou
8xosa
8xosa
8xosa
vedlejší doplňkový cvik:
biceps s VČ
15xVČ (5 pomalé spouštění, 5 rychlé, 5 pomalé)
Zkusil jsem začít něco novýho, pravděpodobně to bude ABA BAB, možná FB, priorita každopádně je odcvičit každou partii minimálně 2x do týdne a konstantně zvyšovat váhu, schémata pro hlavní cviky zůstanou stejný, vedlejší se budou měnit.
Pro příště ty váhy budu muset ještě podseknout, 82% je moc, zkusím tak 75%, ale jinak mě to hodně bavilo a konečně to bude mít trochu řád.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Krásné narozeninyyy !!! Juhuhuuuu na Tvou počest dneska rozbombim trenink nohou :D (jen abs věděl) tak užívej ! :D :D Všechno nejlepšíííííííííííííííííííí _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
Krásné narozeninyyy !!! Juhuhuuuu na Tvou počest dneska rozbombim trenink nohou :D (jen abs věděl) tak užívej ! :D :D Všechno nejlepšíííííííííííííííííííí |
Jéé, díky moc, to potěší, žes mi sem napsala! Tak to se musíš pořádně zničit, jinak by to nebyla dostatečná oslava mých narozenin, kdo neodchází po rukou, jako by necvičil!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 2:38 pm Předmět: |
|
|
cau,
ty jsi puvodem z VM jako ja , ale studujes ve Zline, chapu to dobre? Takze pokud ses v Mezu, tak hadam, ze cvicis u Sypatcha. Jak se ti tam libi a jak se vubec ta posilka rozjela? Co vim, tak prvni rok to byla slabota, vsichni si zvykly chodit do Svitu, ted se to ale obratilo, ve Svitu zastalo uz jen par kamennych navstevniku a vetsina se presunula k Sypatchovi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | cau,
ty jsi puvodem z VM jako ja , ale studujes ve Zline, chapu to dobre? Takze pokud ses v Mezu, tak hadam, ze cvicis u Sypatcha. Jak se ti tam libi a jak se vubec ta posilka rozjela? Co vim, tak prvni rok to byla slabota, vsichni si zvykly chodit do Svitu, ted se to ale obratilo, ve Svitu zastalo uz jen par kamennych navstevniku a vetsina se presunula k Sypatchovi. |
Čau, jo, chápeš to dobře
No já jsem dřív cvičil hlavně ve Svitu, pak jsem se byl v Sypatchovi podívat, ale nějak mě to nenadchlo, nebyla tam taková rodinná atmosféra jako ve Svitu, takže jsem furt chodil do Svitu, pak jsem občas začal chodit do Sypatche a strašně mě to chytlo, je to fakt jedna z nejlíp vybavenejch posilek troufal bych si říct i v ČR.
Dřív jsem cvičil hodně dole, kde je spousta suprovejch strojů od Hammeru, teď už si vždycky zaberu silovou klec v patře a jsem úplně šťastnej A taky tam vznikl nově crossfitovej koutek, takže tam taky cvičím rád. Jinak většina lidí, co cvičila ve Svitu teď cvičí v Sypatchi, ale zase ve Svitu se teď objevila nějaká nová klientela. Já osobně to teď tak nějak střídám. Napsal jsem to trochu chaoticky , ale Sypatch mě fakt nadchl a podle mě je to výborná posilka, lidí tam chodí jak kdy, někde je to plnější, ale vyloženě narváno tam není, někdy zase úplně prázdno (hlavně kolem oběda). Pro mě je Sypatch nejlepší posilka, kde jsem zatím byl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem teda u Sypatcha nikdy nebyl, domu jezdim jen tak 2-3x do roka na navstevu na par hodin (a pak dostanu depku z malomesta a honem frcim zpatky do Brna :D ) a za me se cvicilo hlavne u Bohousa v dome zdravi a nebo u Kastana naproti poste (nevim, jestli to jeste pomatujes) a jak Svit tak Sypatch jsem uz minul, ale podle referenci od znamych (i neznamych) je to opravdu jedna z nelepe vybavenych posiloven v CR a samozrejme sve specifikum ma i diky svemu jmenu :)
No snad se tam nekdy podivam... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja jsem teda u Sypatcha nikdy nebyl, domu jezdim jen tak 2-3x do roka na navstevu na par hodin (a pak dostanu depku z malomesta a honem frcim zpatky do Brna :D ) a za me se cvicilo hlavne u Bohousa v dome zdravi a nebo u Kastana naproti poste (nevim, jestli to jeste pomatujes) a jak Svit tak Sypatch jsem uz minul, ale podle referenci od znamych (i neznamych) je to opravdu jedna z nelepe vybavenych posiloven v CR a samozrejme sve specifikum ma i diky svemu jmenu :)
No snad se tam nekdy podivam... |
Určitě se tam někdy podívej, až budeš ve VM, fakt to stojí za to
A další kuriozitka je, že se tam dá denně potkat Jarda Paseka. Vždycky z něho dostanu depku, když jsem s ním v šatně
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
sobota 14. 3. 2015
hlavní cvik:
dřepy
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
73% z 3RM - dřepy byly dost lehký, což je ale fajn, protože mi to dovolí delší dobu přidávat
shyby
5xBW
5xBW
5xBW
5xBW
5xBW
zase lehčí, s důrazem na techniku a podržení, ať se časem dá navyšovat
tlaky na hammeru
6x50 kg (2x)
6x50 kg (2x)
6x50 kg (2x)
6x50 kg (2x)
bez rezervy
pár výpadů s jednoručkama i bez
farmer´s walk
40 kg jednoučky - 6 m
45 kg jednoručky - 6 m
45 kg jednoručky - 6 m
45 kg jednoručky - 3 m, 40 kg jednoručky - 3 m
tenhle cvik jsem jel úplně poprvý v životě, a je to docela bomba, i když to jsou furt nijaký váhy...a přítelkyně mě korunovala na krále tučňáků
Trénink po totálně devastující noci oslavy narozenin
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po březen 16, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
pondělí 16. 3. 2015
hlavní cvik:
benchpress
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
3x70 kg
přední dřepy
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
dumbell snatch
3x25 kg každou rukou
3x25 kg každou rukou
2x27,5 kg každou rukou
2x27,5 kg každou rukou
rozpažky na prsa
10x15 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
kliky na bradlech
25xBW
25xBW
leg pistols
tohle jsem jel po dvou, dělal jsem to poprvý, tak to moc neumím  asi 4 série
Dobrej trénink, i když stejně jako u korte bojuju s tím, že je to všechno lehký a pořádně se u toho nezničím, ale chci zkusit cvičit trochu systematicky, váhy jsem si myslím nastavil dobře, tak za 4-5 týdnů by mohl být peak a zkusím si další týden nějaký maximálky. Jinak teď jím míň sacharidů a míň častěji, břicho už trochu leze ven.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st březen 18, 2015 9:06 pm Předmět: |
|
|
středa 18. 3. 2015
začátek 2. týdne
hlavní cvik:
mrtvý tah
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
váhu jsem nechal stejnou jako minulý týden, protože jsem to málo podsekl, ale byla to docela brutalita, jeli jsme to s kámošem v podstatě bez přestávek, spodní záda jsem pak měl úplně překrvený
tlaky s jednoručkama na ramena
5x25 kg
5x25 kg
5x25 kg
5x25 kg
5x25 kg
tady byla dost velká rezerva
veslování podhmatem
12x50 kg
12x50 kg
12x50 kg
biceps s jednoručkama v sedě
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 3:29 pm Předmět: |
|
|
Ale jo, hmota tam nejaka je, pekny.
S tema rukama se ti to dari jak? Zmenil jsi nejak system jejich cviceni? Ja mam ten samy problem, ruce obrovska tragedie _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 3:39 pm Předmět: |
|
|
a vaha se ti prosim te za ten ctvrtrok zmenila jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|