|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CharlesWood
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 3:27 pm Předmět: VELKÁ TROJKA! |
|
|
Principy jsem prevzal z treninku FEST:
Tento trénink bude jenom o velké trojce a to o Dřepu, Mrtvole a Benčích, protože mě tyhle cviky baví nejvíc.
Pondělí:
Squat 8x4 (Heavy)
Deadlift 6x6 (Medium)
Benchpress 4x8 (Light)
Středa:
Benchpress 8x4 (Heavy)
Squat 6x6 (Medium)
Deadlift 4x8 (Light)
Pátek:
Deadlift 8x4 (Heavy)
Benchpress 6x6 (Medium)
Squat 4x8 (Light)
- doplňkové cviky, nevim jestli přidám, když bude energie tak bych to viděl nějak takhle...lýtka a břicho tam nejsou, neberu to za prioritu...
Takže bych to viděl třebaz takhle:
Po:
Biceps 4x6 (Těžce)
Triceps 3x8 (Středně)
Ramena 2x12 (Lehce)
St:
Ramena 4x6 (Těžce)
Biceps 3x8 (Středně)
Triceps 2x12 (Lehce)
Pá:
Triceps 4x6 (Těžce)
Ramena 3x8 (Středně)
Biceps 2x12 (Lehce)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
z vlastni zkusenosti vim ze doplnkovy cviky uz jsem nezvladal a dal jsem je v sobotu jen lehce ,
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Hezký! Osobně bych na asistenční cviky kašlal, už tohle je záhul, maximálně bych dal nějaké shyby, a na závěr (jak doporučuje např. Falejev) strečink. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
Neviem aké máš regeneračné schopnosti ale ja osobne by som určite netrénoval mrtvolu 3x do týždňa. Ja osobne sa najviac zlepšujem na ťahoch raz do týždňa, pritom do poriadnych váh zvyknem ísť tak raz za 10-14 dní.
Benč sa dá kľudne aj 3-4x týždenne, drepy sa tiež ešte dajú nejak zmáknuť ale mrtvola ťažko, to ťa odjebe. Ale zasa závisí aj od intenzity, keď si to veľmi konzervatívne nastavíš, tak to snáď môže fungovať. Otázkou je, či to má potom zmysel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Hezký! Osobně bych na asistenční cviky kašlal, už tohle je záhul, maximálně bych dal nějaké shyby, a na závěr (jak doporučuje např. Falejev) strečink. |
Ty dodatkové cviky bych vyhodil. Něco podobného jsem cvičil roky, jen to bylo 3x8, 8x3 a 5x5.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 9:13 pm Předmět: reg |
|
|
[/quote]Ty dodatkové cviky bych vyhodil. Něco podobného jsem cvičil roky, jen to bylo 3x8, 8x3 a 5x5.[/quote]
Přiznám se, že mrtvola mi problém nedělá, kort 3x týdně...je to hlavně tim, že nikdy nepřestřelim váhy, spíš podseknu tak abych měl třebaz 2 opakování rezervu, pak s tou danou vahou cvicim konstantní série. jinak myslim, když ty doplnky vynechám, tak, že mi to na rukou a na ramenách neubere...
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 11:06 pm Předmět: |
|
|
Nebál bych se na rozjezd podseknout ještě více, ostatně jedu něco podobného a zatím stále s bejby váhama, i když Zercher dřep, DL, bench - DL jen 1x týdně, dřep a bench 1x týdně těžký, 1x týdně lehký, 5x5. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 7:29 pm Předmět: sfsdg |
|
|
ten trenink se mi libi, jinak ti musim pochvalit, jak vzdycky kdyz pridaj nejaky trenink nebo clanek co takhle koukam, tak ze si s tim vyhrajes a pekne to vybarvis vlozis nejaky obrazky na to se hned lepe diva haha  to jen tak mimo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|