Tlaky samozřejmě opět zklamaly Doufal jsem v 8 opakování, no nic. Mrtvola byla jiné kafe. Tentokrát mi technika opět sedla. Minule jsem zkoušel tahat víc z pat, snažil jsem se být celou dobu v kontaktu s činkou. Jak tu kdosi napsal v jiném topicu - po pořádném tréninku mrtvol by měl mít člověk sedřené holeně do krve. U mě to ale nefunguje. Více mi vyhovuje, když činku po holeních netahám Také startovní pozice je více od těla. Dokážu se k tomu lépe poskládat. Zbytek tréninku v pohodě. Stále mám trochu rýmu, ale nic, co by mě omezovalo.
Přikládám fotku z Bezdězu, kde jsem si málem vykloubil koleno :)
Včerejší trénink. Odpočatej, najedenej, s dobrou náladou a všechno těžký jak prase
Takže PR na dřep jen vyrovnáno, nepřekonáno. Dle videa hloubka v pohodě, ale ke konci mi už občas vylítnul zaded a dotahoval jsem to zádama. To není moc dobrý, příště se na to budu víc soustředit.... Benč taky nebyl úplně lehoučkej, ale paradoxně nejtěžší jsou ty první série. Kolem té 3-4té se to láme a pak už to je relativně v pohodě. Pak jen protáhnout ruce ať nezakrní a hotovo.
Benč se asi dá považovat za PR Doufal jsem v 8 opakování, ale to bych nedal. Už to sedmé jsem tlačil i očima... Dřepy v pohodě, občas se stopkou, většinou bez. Zbytek klasické doplňky.
Tlaky opět klasicky hodně těžké, ale alespoň už prakticky vůbec necítím bolest v rameni. Z toho mám velkou radost. Jinak jsem si tlaky natočil na mobil kvůli kontrole techniky a zjistil jsem, že u té poslední série si pomáhám lehkým leg-drajvem. Takže ten tragickej tlak je vlastně ještě tragičtější, než jsem si myslel
Mrtvolka v pohodě, pilování techniky. Tahle váha jde pěkně dynamicky, krátké pauzy. Na shybech jsem se dostal na 4x5op, takže si to příště potvrdím a pak možná přidám lehké závaží. Jinak pohoda.
EDIT: ještě k těm hyperextenzím - cvičím to tak, jak doporučuje B. Contreras ve videu níže. Jako hlavní hybné svaly používám zadek a hamstringy. Spodní záda z toho prakticky vůbec necítím - fungují jen jako stabilizátory.
Na dřepy jsem se těšil a dopadlo to celkem dobře. S technikou spokojenost, hloubka taky celkem OK. Benč už tak OK nebyl, zase jsem u něho cítil rameno... takže jsem to jel hodně s důrazem na techniku. Zbytek pumpovačka
tlak ve stoje 5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
shyby podhmatem 5x BW
5x BW
5x BW
5x BW
facepulls 12x 22,5kg
12x 22,5kg
12x 22,5kg
břicho abwheel - 1s x 7op
kladka - 2s x 20op
V sobotu jsem makal na zahradě s kultivátorem. Bohužel jsem si nevzal rukavice, takže jsem měl úplně zničený ruce. A vzpřimovače taky celkem odvařený... holt nejsem zvyklej
Takže k mrtvole jsem přistupoval dost skepticky, ale nakonec to celkem šlo. Za normálních okolností bych možná ještě 1 nebo 2 opakování vydřel, ale takhle jsem to nechtěl pokoušet. Takže v podstatě spokojenost.
Dnes jsem neměl vůbec čas, tak jsem odcvičil jen to hlavní. Břicho možná večer doma.
Benč v pohodě, rameno nebolelo. Ale už to těžkne
Dřepy na pohodu, ty si při téhle váze užívám
Trénink po týdnu nicnedělání byl fajn Dřepy nebyly úplně na hraně, asi bych ještě jedno, možná i dvě vymáčkl, ale nebyl jsem spokojený s technikou , tak jsem to nechal na 10ti. Spokojenost. U benče jsem nenavyšoval váhu, takže abych to udělal trochu těžší, všechny série byly se stopkou na hrudníku. Po pravdě to bylo celkem těžké....
Zbytek nějaké doplňky.
biceps VČ 10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg
farmers walk s JČ 2x 40kg
Trénink na lačno po 24-hodinovém půstu. Čekal jsem to horší U benče jsem 10ti opáčkama jen vyrovnal PR. Dřepy byly celkem na krev, byl jsem už unavený a celkem bez energie. Ale nějak jsem to dal.
Dát půst takhle na lačno po půstu, to je hodně dobrý, to bych asi omdlel
Předpokládám, že jsi chtěl říct trénink, ne půst
Já jsem tak rok zpátky fungoval dost dlouho na IF, kdy jsem prakticky skoro vždy trénoval na lačno - najedl jsem se až po tréninku. A tehdy mi to vůbec nevadilo, zvykl jsem si.
Je pravda, že teď už IF nepraktikuji, takže to bylo celkem znát. Hlavně na těch dřepech jsem cítil, že energie rychle odchází.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru