|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lobotor1
|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Cvicim od 6.00 rano. Ma smysl cvicit rano a vecer ? Vecer jen doma ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:50 pm Předmět: |
|
|
nevim jestli to ma smysl, ale vstavam ve 4, od peti si davam kardio a silove trhy s jednoruckou a odpoledne jdu na dalsi trening _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:51 pm Předmět: |
|
|
tyjo taky bych chtěl stíhat cvičit před prací, ale to bych musel vstávat už ve 3 a to zas nejsem blázen že :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | tyjo taky bych chtěl stíhat cvičit před prací, ale to bych musel vstávat už ve 3 a to zas nejsem blázen že :D |
to vstavas o pul 4? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
lobotor1
|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
No spis jak to poskladat nebo podle nalady. Cviceni me bavi ale chci aby to davalo smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
no jestli k tomu neprizpusobi zradlo, tak bude cvicit hladovy a bude mit z toho vic skody nez uzitku
|
|
| nahoru |
|
 |
lobotor1
|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nevim co mam rano jist. To resim porad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
| lobotor1 napsal: | | No spis jak to poskladat nebo podle nalady. Cviceni me bavi ale chci aby to davalo smysl. |
psal jsme ti to, 3x tydne posilka, 2x beh
i jidelnicek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:00 pm Předmět: |
|
|
@P.U. : vstávám ve 4, než si udělám snídani a vyvenčím psa je 4:45 a vyrážím do práce _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | @P.U. : vstávám ve 4, než si udělám snídani a vyvenčím psa je 4:45 a vyrážím do práce |
blba organizace prace
snidani si udelej vecer predem a to venceni pojmi jako behani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
mám jezevčíka a snídám vajíčka na pánvi se sýrem :D ... teď budu stíhat tělák v práci, tak cajk, ale někdy jsou tejdny, kdy se nehnu z kanclu... jen jsem si tak musel postěžovat _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
jenomze to uz hledas duvody a ne cestu! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
| lobotor1 napsal: | | Nevim co mam rano jist. To resim porad. |
pokud se nedonutis vstat dostatecne vcas aby jsi se mohl rozumne nasnidat, tak na nejake tezke treningy zapomen
|
|
| nahoru |
|
 |
lobotor1
|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
Co je rozumne nasnidat ? Vstavam v 4.30...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:35 pm Předmět: |
|
|
sk: to je individualni, muzu ti jmenovat mistra evropy co tvrdil ( v dobe kdy zavodi) ze nejlepsi trening je hned rano, kdyz ma v sobe jenom neslazenej sipkovej caj
me osobne to taky nevadi, mnohem vic je to o vuli nez o snidani
takze je nutno vyzkouset _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|