Objemový jídelníček, ektomorf, jak složit jídelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový jídelníček, ektomorf, jak složit jídelníček  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Objemový jídelníček, ektomorf, jak složit jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
N3w1M

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 8:58 pm    Předmět: Objemový jídelníček, ektomorf, jak složit jídelníček Odpovědět s citátem

Zdravím, potřeboval bych poradit jak si složit objemový jídelníček, nejsem v tom žádný odborník nicméně už jsem něco málo četl, posiluju aktivně-pravidelně už asi měsíc (dřív jsem posiloval, ale vždycky se na to vykašlal, ale teď mám vůli a výdrž a nepřestanu), měřím 178cm a vážím 59,5kg a pravděpodobně jsem zřejmě ektomorf, je mi 15 let a co jsem slyšel, víc jak 50% je díky jídelníčku tak bych potřeboval poradit jak ho složit, jsem ochotnej vstát dřív do školy kvůli snídani atd. kromě obědů, ty musím mít ve škole jinak by nebyl problém :) Díky za jakékoliv rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 5:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že tady toho je pro podobný dotazy tolik že to ne přečteš ani za víkend... Tak jen nebýt líný hledat
N3w1M

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To určitě! Jenže když bych si vzal jídelníček nějakýho 185cm chlápka se 71kg tak zase nevím jak ten jídelníček upravit na mou váhu a míru, chápeš? Proto chci poradit.. PS:Nejsem líný hledat, ale když tomu nerozumím tak proč se snažit když by mi tu mohl někdo poradit sestavit jídelníček na mou váhu a míru. :)
Raze_

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přepočítáš množství surovin na svou váhu...
N3w1M

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, vím toho stejně jako než jsem napsal na Ronnie.cz ;)
Raze_

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já osobně mám mezi 1,5-2g bílkovin na kilogram tělesné váhy. Sacharidy si stanovíš dle somatotypu. Já nic vím neřeším..
A potom už jen nutriční tabulky. :)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nedelej blbca a hledej. Vubec nikoho nezajima ze neumis přepočítat gramy jidla na kila vahy.
evan

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Tak nedelej blbca a hledej. Vubec nikoho nezajima ze neumis přepočítat gramy jidla na kila vahy.

A že tohle tady proneseš zrovna ty, kterej sám ani neví jak má jíst ale nic, tady je to stejně dávno už passé.
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč ti, co umí napsat jen "hledej", nebo začnou ostatní urážet, jak jsou líní, vůbec odpovídají? Dělá vám to dobře? Borcovi je 15, přijde poprvé na fórum a místní ho u první položený otázky ihned pošlou do hajzlu..tahle odpověď by se dala použít u každého tématu, protože napsáno už bylo takřka vše a fórum tu pak ani nemusí být. Ty micusi. .no comment. Nebo jsi spokojenej, jak jsi to nandal 15 letýmu klukovi? Předpokládám, že ty jsi taky někdy začínal a předtím sis nepřečetl encyklopedii.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:
Proč ti, co umí napsat jen "hledej", nebo začnou ostatní urážet, jak jsou líní, vůbec odpovídají? Dělá vám to dobře? Borcovi je 15, přijde poprvé na fórum a místní ho u první položený otázky ihned pošlou do hajzlu..tahle odpověď by se dala použít u každého tématu, protože napsáno už bylo takřka vše a fórum tu pak ani nemusí být. Ty micusi. .no comment. Nebo jsi spokojenej, jak jsi to nandal 15 letýmu klukovi? Předpokládám, že ty jsi taky někdy začínal a předtím sis nepřečetl encyklopedii.

Jo, to je jedna věc, ale druhá je, že když člověk něco chce, tak pro to taky musí sám něco udělat a nečekat, až to udělají ostatní za něj. Témat o jídelníčku je tady tak milion, stačí si přečíst základní články na ronnie. Je rozdíl, když někdo vypíše svůj jídelníček a ptá se ostatních, jestli je to ok, než když někdo příjde a chce ho celej sestavit. Do hajzlu ho tady nikdo neposlal. Ono má svůj smysl, že se za to sestavení lidem platí, nikdo moc nebude ochotnej to dělat každýmu zadarmo. Ale abys neřekl, že jen blbě kecám -

N3w1M

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele mě to nějak moc nesere, ať si každej píše co chce jak jsem línej, jak neumím hledat apod. Nikdo mě tu nezná, nikdo neví co jsem pro to dělal nebo ne, ale jelikož jsem si s tím nevěděl rady tak jsem si říkal proč nenapsat na kulturistickej web, oni mi určitě pomůžou, ale vidím, že asi ne.. takže je to zbytečná ztráta času a radši se zeptám někde jinde. ;)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

N3w1M napsal:
Hele mě to nějak moc nesere, ať si každej píše co chce jak jsem línej, jak neumím hledat apod. Nikdo mě tu nezná, nikdo neví co jsem pro to dělal nebo ne, ale jelikož jsem si s tím nevěděl rady tak jsem si říkal proč nenapsat na kulturistickej web, oni mi určitě pomůžou, ale vidím, že asi ne.. takže je to zbytečná ztráta času a radši se zeptám někde jinde. ;)

Nebuď uraženej, přečti si ty články a podívej se na to video a nemusíš se nikde ptát.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

N3w1M napsal:

Ty jsi nejspíš čekal že tady napíšeš a někdo ti napíše celý jídelníček. Takhle to tady ale nechodí no.
jachym

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, jenže tady jde o to, že ano, řeší se tu věci co se už řešili, ale tohle konkrétně se řeší fakt denně. A hlavně, kdyby si napřed přečetl trochu teorie, tak mu taky musí být jasný, že jen podle toho že napíše kolik váží a měří, mu těžko něco sestaví a pokud, bude to uplně to stejný jako ty jídelníčky v těch obecných článcích.
Jiná by byla, kdyby teda konkrétněji napsal co dělá, a třeba si zkusil něco sestavit, ideálně sám vyzkoušel a pak se zeptal pokud by to nefungovalo. To bych mu já i ostatní určitě zkusil pomoct.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový jídelníček, ektomorf, jak složit jídelníček
Rychle na stránku:

Přejdi na: