|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Da-we
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 12:29 pm Předmět: trenink 6x v tydnu+jidlo |
|
|
rozhodl jsem se cvičit 6x v tydnu,tak řekněte co si o tom myslite.
Budu rad za každou radu nebo nazor
rozděleni treninku:
Po-prsa,triceps
(bench,tlaky na šikme s jednoručkama,bench uzkym uchopem na triceps a stahovaní kladky)
Ut-zada.ramena
(mrtvy tah,stahovaní kladky,ramena s velkou osou nad hlavou,tlaky s jednoručkama nad hlavou)
St-nohy,biceps
(dřepy,leg press a vypony,biceps s velkou osou,a ez-tyči)
+břicho po každym treniku :-)
a od čtvrtku se opakujou zas všechny tři dny,s tim že budou změněny jen cviky ale svalove partie budou zachovany ve stejnym pořadi :-)
težke cviky jako dřep,mrtvy tah,bench jedu jako pyramidu nebo 5x8 opakovani
a na ostani cviku jezdim 4x8opakovaní
Mam 178cm a 86kg a cilem je nabrat nějakou hmotu ale zaroven i spalit nějaky tuk,protože mě kardio nebaví
a jidelniček: rano (v 5hod) než jdu do prace 100g vloček a jedna odměrka proteinu,v praci jako svačina (cca o pul8) banan a 100g vloček ,v 10hod snim cele baleni (100g) racio chlebičku + odměrka proteinu,na obed ve (12hod) zaleži co maji v praci,jen brambory s masem nebo ryži a po přichodu dom (cca po 14.00 odměrka proteinu).
v 16hod saček ryže + kuřeci maso a zelenina,a před treninkem (18.00) jen nějake ovoce.
po treninku odměrka proteinu a po pul hodine jidlo,ryže,brambory s masem a zeleninou a před spanim 250g tvarohu (nizkotučneho) + během dne mam i nějake doplny jako glutamin,nebo bcaa
tak co si o tom myslite? budu rad za dobre i špatne nazory :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 12:57 pm Předmět: Re: trenink 6x v tydnu+jidlo |
|
|
| Da-we napsal: | rozhodl jsem se cvičit 6x v tydnu,tak řekněte co si o tom myslite.
Budu rad za každou radu nebo nazor
rozděleni treninku:
Po-prsa,triceps
(bench,tlaky na šikme s jednoručkama,bench uzkym uchopem na triceps a stahovaní kladky)
Ut-zada.ramena
(mrtvy tah,stahovaní kladky,ramena s velkou osou nad hlavou,tlaky s jednoručkama nad hlavou)
St-nohy,biceps
(dřepy,leg press a vypony,biceps s velkou osou,a ez-tyči)
+břicho po každym treniku :-)
a od čtvrtku se opakujou zas všechny tři dny,s tim že budou změněny jen cviky ale svalove partie budou zachovany ve stejnym pořadi :-)
težke cviky jako dřep,mrtvy tah,bench jedu jako pyramidu nebo 5x8 opakovani
a na ostani cviku jezdim 4x8opakovaní
Mam 178cm a 86kg a cilem je nabrat nějakou hmotu ale zaroven i spalit nějaky tuk,protože mě kardio nebaví
a jidelniček: rano (v 5hod) než jdu do prace 100g vloček a jedna odměrka proteinu,v praci jako svačina (cca o pul8) banan a 100g vloček ,v 10hod snim cele baleni (100g) racio chlebičku + odměrka proteinu,na obed ve (12hod) zaleži co maji v praci,jen brambory s masem nebo ryži a po přichodu dom (cca po 14.00 odměrka proteinu).
v 16hod saček ryže + kuřeci maso a zelenina,a před treninkem (18.00) jen nějake ovoce.
po treninku odměrka proteinu a po pul hodine jidlo,ryže,brambory s masem a zeleninou a před spanim 250g tvarohu (nizkotučneho) + během dne mam i nějake doplny jako glutamin,nebo bcaa
tak co si o tom myslite? budu rad za dobre i špatne nazory :-) |
Když to uregeneruješ, tak proč ne. Ono většina lidí tě asi tady bude od splitu odrazovat, ale když procvičíš partii 2x týdně, tka mi to příjde ok.
Jinak toho proteinu tam máš přes den poměrně hodně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Da-we
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 1:15 pm Předmět: |
|
|
Rozhodl jsem se takto,pač jsem cvičil 3x tydně a přišlo mi to malo,a jak řikaš ty,procvičit každy sval dvakrat tydně nebude asi na škodu,když to tělo uregeneruje.
s tim proteinem nevim,možna ubrat jednu odměrku,ale nikdy jsem se pořadně nedopočital kolik přijmu sachru a bilkovin za den
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 1:17 pm Předmět: |
|
|
Trénink 6x týdně je tak na měsíc...silou vůle někde před soutěží i déle. Běžně ale takto nedokáže skoro nikdo fungovat, pokud ty tréninky mají nějak vypadat. Proč nědat 3+1 a 2+1 s tím, že v prvních třech dnech procvičíš celé tělo intenzivněji a v 2+1 mikrocyklu pak také celé tělo spíše trojbojařským způsobem?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 1:28 pm Předmět: |
|
|
Dá se to. Pokud je člověk mladej, zdravej a žije prakticky jenom tím. S ohledem na to, že něco z uvedeného dříve či později přestane platit, nemá cenu moc řešit jak dlouho se to takto dá:-).
Jinak k uvedenému cíli lze dospět podstatně méně devastujícím způsobem. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Da-we
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Trénink 6x týdně je tak na měsíc...silou vůle někde před soutěží i déle. Běžně ale takto nedokáže skoro nikdo fungovat, pokud ty tréninky mají nějak vypadat. Proč nědat 3+1 a 2+1 s tím, že v prvních třech dnech procvičíš celé tělo intenzivněji a v 2+1 mikrocyklu pak také celé tělo spíše trojbojařským způsobem? |
včera jsem docvičil třeti tyden tohodle treninku a trenink mam tak na 50min,kdybych cvičil cely tělo to by byl dlouhy trenink asi :-/
mě hlavně šlo o to jestli si myslite že z toho mužou byt přirustky nebo stagnace?
|
|
| nahoru |
|
 |
Da-we
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 2:28 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Dá se to. Pokud je člověk mladej, zdravej a žije prakticky jenom tím. S ohledem na to, že něco z uvedeného dříve či později přestane platit, nemá cenu moc řešit jak dlouho se to takto dá:-).
Jinak k uvedenému cíli lze dospět podstatně méně devastujícím způsobem. |
mam 24roku a posilovna mě baví,vim že trenink je celkem naročny,když jezdim na doraz,ale chci to vydržet do leta,a v letě třeba jen 4x tydně.hlavně jde o to spalit co nejvic tuku a přibrat nějakou svalovinu k tomu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Da-we napsal: | | Deadlift napsal: | | Trénink 6x týdně je tak na měsíc...silou vůle někde před soutěží i déle. Běžně ale takto nedokáže skoro nikdo fungovat, pokud ty tréninky mají nějak vypadat. Proč nědat 3+1 a 2+1 s tím, že v prvních třech dnech procvičíš celé tělo intenzivněji a v 2+1 mikrocyklu pak také celé tělo spíše trojbojařským způsobem? |
včera jsem docvičil třeti tyden tohodle treninku a trenink mam tak na 50min,kdybych cvičil cely tělo to by byl dlouhy trenink asi :-/
mě hlavně šlo o to jestli si myslite že z toho mužou byt přirustky nebo stagnace? |
Může z toho být úplně cokoliv:o) Osobně rád vynakládám co nejmenší úsilí na dosažení co nejlepších výsledků a tak bych tu Tvoji cestu nepreferoval, protože se můžeš nadřít méně se stejnými výsledky:o)
Pokud Tě to ale baví, proč ne. Pokud jsi někde kolem 50 min. na trénink a není to nějaká brutalita, tak to zkus a uvidíš. Každý z nás Ti tu napíše něco trochu jiného dle svých zkušeností. Osobně si myslím, že šest tréninků za týden je moc, ale třeba Ti to sedne.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
je to dlouha cesta k pochopeni fitness, skoro kazdy si projde tou fazi, kdy by nejradsi cvicil kazdy den ne-li i 2x denne ale je velmi dobre vzit si radu od lidi, co si tim prosli, byt rozumny, jit si zacvicit obden, sem tam 2x po sobe, vic ne _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Da-we napsal: | | ygg napsal: | Dá se to. Pokud je člověk mladej, zdravej a žije prakticky jenom tím. S ohledem na to, že něco z uvedeného dříve či později přestane platit, nemá cenu moc řešit jak dlouho se to takto dá:-).
Jinak k uvedenému cíli lze dospět podstatně méně devastujícím způsobem. |
mam 24roku a posilovna mě baví,vim že trenink je celkem naročny,když jezdim na doraz,ale chci to vydržet do leta,a v letě třeba jen 4x tydně.hlavně jde o to spalit co nejvic tuku a přibrat nějakou svalovinu k tomu |
pokud se pretrenujes, nevydrzis ani do konce dubna
pokud ti jd jde o svaly a silu, mel by jsi trenovat v nimilanim moznem objemu a intenzite a zbytek energie setrit
je kontraproduktivni trenovat tak moc jak muzes a chces
pokud o vysekani, to je veci diety _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | je to dlouha cesta k pochopeni fitness, skoro kazdy si projde tou fazi, kdy by nejradsi cvicil kazdy den ne-li i 2x denne ale je velmi dobre vzit si radu od lidi, co si tim prosli, byt rozumny, jit si zacvicit obden, sem tam 2x po sobe, vic ne |
chces rict, ze to, ze mam 12 treningu tydne je moc
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riddick13
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 3:16 pm Předmět: |
|
|
Já jsem cvičil 6 x týdně ,ale každou partii 1x týdně,po,st,pá, velké partie a út,čt,so malé.
Největší pozitivum jsem viděl v tom že se můžu celý trénink věnovat jenom jedné svalové partii a nemuset se "šetřit" na další.Začal jsem silově na velkých váhách a končil s cvičením s menšími váhami do pálení.
příklad z té doby-ramena
Tlaky s velkou činkou za hlavou pyramida do 1x100kg
tlaky s jednoručkami v sedě 8x30kg-4 série
upažování s jednoručkami s extenzemi 1-2 sekundy váha malá ,cvičení do 10opak., poslední 2 silné pálení-4 série
rozpažování s jednoručkami v předklonu ,zase extenze do 10 opakování 4 série _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
a jake to melo vysledky? hmota, separace, unava? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 3:37 pm Předmět: |
|
|
Vizuálně zlepšení postavy,síla se držela na stejné úrovni.
Únava nebyla, protože v té době jsem dbal na spánek po obědě ,stačilo se "ztratit" na 30 minut a na trénink jsem šel potom odpočatý. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|