trenink 6x v tydnu+jidlo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trenink 6x v tydnu+jidlo  Úvodní stránka -> Trénink -> trenink 6x v tydnu+jidlo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6 x tyzdenne = samovrah|sypac hehe. Ok existuju vynimky ale pre mna je to sfera scifi. Zvlast ked pises ze chodis nadoraz
karlwanhov

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

- 6x tydne lze, ale musi tomu byt uzpusobeny styl cviceni. nejpodstatnejsi je, aby vahy litaly dynamicky, zadne vahy nadoraz, jinak si odpalis CNS

- trenoval bych 3 tydny, 4ty zaradil deload

- musis byt pokrocily, aspon 2 roky cviceni a prejit nejlepe z treninku 5x tydne (pokud si doted cvicil 3x, je to rozhodne spatny krok)

- trenovat pokazde bricho je fakt ujovina
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jsem to psal, že to lze rozumně jen krátkodobě. Třeba do léta to je mimo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Da-we

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok,tak vidim že většina s tim treninkem moc nesouhlasi,ja jsem to jel tedkom 3 tydny po sobě a nezda se mi,že by to bylo nějak extra naročne.možna tak čacově,že musim dochazet do posilky každy den krom neděle

myslite že ty svaly neregenerujou? pač když zitra pojedu prsa+triceps,tak znova je pojedu až ve čtvrtek,myslel jsem že tam je dost času na regenaci :-)

a co ten jidelniček? k tomu se nevyjadřil snad nikdo :-D
člověk

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uregenerovat se to dá, ale moc se mi nelíbí, jak to seskládané... ramena budou unavená po prsech, spodní záda budou unavená po MT a druhý den hurá na dřepy...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jedu 6x v týdnu a dá se to udejchat :D
Da-we

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale zapoměl jsem dopsat že čtvrtek,patek,sobota už nepojedu těžke cviky

čtvrtek-tlaky s jednoruč. na rovne lavici,rozpažky +triceps bradla a kladka
patek -shyby + kladky na zada,
sobota-předkopy,zakopy,lytka +biceps scot.lavice + kladiva
Royi

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už se tu řeší tréninky, tak jaký je podle vás nejlepší split? Co máte vyzkoušený?!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukas1990 napsal:
Taky jedu 6x v týdnu a dá se to udejchat :D

fotku...cvičit naprd a vypadat tak není umění:o)...to umím i já:o)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
Když už se tu řeší tréninky, tak jaký je podle vás nejlepší split? Co máte vyzkoušený?!

Pro mě to je:

3+1+2+1 lehko těžký split. Vše zaměřeno na zvedání těžkých vah s počtem opakování do 8 a u nohou do 15. Ovšem periodizace je asi základ pro naturálního kulturistu.

4 týdny trénink a týden volno.

Ale jsem 192 cm a 120 kg endomorf se sklony k silovému tréninku. 60 kg 170 cm chlap to má jistě jinak s regenerací (bude asi rychlejší). Tj. pro každou konstituci, záměr i období života bude vyhovovat něco jiného.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Může z toho být úplně cokoliv:o) Osobně rád vynakládám co nejmenší úsilí na dosažení co nejlepších výsledků a tak bych tu Tvoji cestu nepreferoval, protože se můžeš nadřít méně se stejnými výsledky:o)

Pokud Tě to ale baví, proč ne. Pokud jsi někde kolem 50 min. na trénink a není to nějaká brutalita, tak to zkus a uvidíš. Každý z nás Ti tu napíše něco trochu jiného dle svých zkušeností. Osobně si myslím, že šest tréninků za týden je moc, ale třeba Ti to sedne.

Tak nejak. Z hľadiska efektivity je to podľa mňa naprd, pekne sa dá zlepšovať na klasickej rutine 3 - 4 x do týždňa. A to pomerne dlho, ja sa považujem za stredne pokročilého cvičenca a stále mi hentaká frekvencia tréningov bohate postačuje.

Každopádne myšlienkou tréningu 5x týždenne som sa už zaoberal a v apríli si to na také 2 týždne vyskúšam. Potom ale "back to basics", načo meniť niečo čo funguje
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase cvičení 6x týdně nedémonizujte, když bude dobře jíst a nebude dělat kraviny, tak to jde, když to zvládá moje kámoška, tak bych se toho zase tak nebál Není to sice zrovna nejefektivnější způsob z poměru snaha/výkon, ale na chvíli si to zkusit může.
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejakou dobu to fungovat muze krasne a budou i vysledky, ale unava se bude kumulovat a driv nebo pozdeji to prepalis a pokud budes unavu dlouhodobe potlacovat, muze se z toho vyvrbit chronicke pretrenovani a dostat se z toho, to uz takova sranda neni.

Vsechno je ale dost individualni a svoji roli hraje i plno aspektu mimo trenink, pisu to porad dokola, ale je to tak, takze nejde rezolutne rict, ze cvicit 6x tydne je k nicemu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nejakou dobu to fungovat muze krasne a budou i vysledky, ale unava se bude kumulovat a driv nebo pozdeji to prepalis a pokud budes unavu dlouhodobe potlacovat, muze se z toho vyvrbit chronicke pretrenovani a dostat se z toho, to uz takova sranda neni.

Vsechno je ale dost individualni a svoji roli hraje i plno aspektu mimo trenink, pisu to porad dokola, ale je to tak, takze nejde rezolutne rict, ze cvicit 6x tydne je k nicemu.

starnes kluku,tohle by jsi pred 5 lety nenapsal
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 4:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych teda napsal Odjakziva jsem mel objektovni pristup k veci a vzdy jsem dusledne upozornoval na to, aby se nikdo mym treninkovym pristupem neridil, akorat jsem obcas trochu popohanel ty, kteri se toho az moc bali, jako treba kdyz nahodou odcvicili serii navic nez byla v planu a jeste k tomu nedej boze do selhani a chudaci z toho pak nespali, protoze se bali, ze jsou pretrenovani :D I takovi tu byli

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trenink 6x v tydnu+jidlo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: