Zdravím všechny,
Chtěl bych se zeptat na všechny základní věcy.
Asi před rokem jsem začal cvičit (netravalo to moc dlouho). Chodil jsem do posilovny, před cvíčením jsem si míchal
Gainer Matrix s mlékem (zakoupeny v ronnie eshopu) po tréninku opět stejný
Gainer s mlékem, k tomu glukopur (hroznovy cukr) a bánan do autobusu. Cvičil jsem celé tělo, partie jsem střídal (že jsem necvičil stejnou partii i další den). Chodil jsem asi 3x týdně cca 1 - 1,5 hodin.
Vážil jsem přibližně 80kg - 180cm výška. (moc svalové hmoty jsem neměl spíše tuk).
Poté jsem přestal a vykašlal se na všechno. (škoda)
Asi rok jsem nic nedělal, žádny pohyb nic - jen chlastal s kamarádama :D
Před 5 měsíci jsem začal doma cvičit abych trochu zhubnul - to trvalo asi 3 měsíce a váha se mi výrazně zmenšila - nyní 65.4kg, teď asi 2 měsíce jsem zase bez pohybu (maximalně v práci vykonávám fyzickou zátěž).
Když jsem začal před 5 měsíci hubnout, tak jsem také začal zdravěji jíst.
Piju:
Čistou perlivou vodu, mléko, kávu, iontové nápoje (v práci), šumivé tablety (vitamínové) a alkohol (toho sice moc není, ale počítám ho - pivo a víno) málo kdy se napiju coly nebo nějaké slazené minerálky.
Strava:
Maso - kuřecí, ryby a málo kdy hovězí
Sladkosti pokrmy a sladkosti - žádné (až na nějaké musli
tyčinky a ovesné vločky)
Přílohy - Brambory, rýře, cous cous, těstoviny
Pečivo - veškeré
Chipsy a takové - ne
Ovoce a zelenina - ano
-při hubnutí jsem dodržoval jídelníček jedl v určité časy, ale s novou prácí tohle není možné.
Teď bych rád začal cvičit, zatím v domácí posilovně, kterou postupně zvětšuji. Chtěl bych nabrat svalovou hmotu a něco se sebou udělat.
Tímto vás žádam o jaké koliv informace a rady, které by mi mohl pomoci.
Co se týče stravování zda je v porádků. Jak často cvičit - popřípádě nějaký cvičební plán. Zda použít nějaké doplňky stravy - jako jsou
gainery,
bcaa,
proteiny.
Budu rád za všechny užitečné rady. Moc vám děkuji.