|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: po březen 16, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
200g Hovězí mletý burger z Namibijského býčka v domácí bulce, s cibulovým chutney, zauzenou zeleninou a zeleninovými hranolky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út březen 17, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
17.3. Vršek
Military press
20 kg
40 kg
4x60 kg
2x70 kg
1x80 kg
1x80 kg
1x85 kg
1x80 kg
8x60 kg
-pocitově nejlehčí ta jednička s 85 kilama, jinak vše těžký - nějak jsem na to nemoh najít ten správnej setup, u těch sérií s 80 kg se mi činka zastavovala ve 3/4 pohybu a já to tam jen tak tak vždy vytlačil - aby mi to nespadlo na hlavu, naopak 85 kg jsem málem hodil za sebe jakej jsem měl drive od spodu
-měla být ještě jedna jednička s osmdesáti, ale radši jsem shodil na 60, aby mi to fakt nespadlo na hlavu  ..
-pauzy 3 min
Superserie Přítahy VČ v předklonu nadhmat + Shyby (paralelní úchop, snaha o přítahy k břichu)
8x60 kg + 6xJá
5x80 kg + 5xJá
5x80 kg + 5xJá
5x80 kg + 5xJá
Kliky na bradlech
8xJá
6xJá
5xJá + 20 kg
3xJá + 40 kg
4xJá + 50 kg
3xJá + 50 kg
2xJá + 50 kg
1xJá + 50 kg
12xJá
-chci se trochu zlepšit, tak pojedu teď dva týdny dipy hodně silově a pak vyzkouším max (3 RM nebo 1 RM)
-i když to pocitově vážilo tak tunu, táhlo mě to k zemi, tak vše bylo ještě s rezervou
-všechny opakování co největší rozsah
Superserie Dragon flies na incline lavici + Kliky s nohama na lavici
6x + 15x
6x + 15x
6x + 15x
-striktní dragon flies nedám, ale snažím se aspoň maximálně brzdit ty negativní fáze a cítim z toho břicho skvěle
Dnes rychlej trenink před školou a jak by řekl Ustinov: "neslo to". Přijde mi, že skoro každej dopolední trenink jsem bez energie, musím se do každý serie přemlouvat a síla není taky ideální. Navíc v BBC zas neuvěřitelný dusno, podle mě tam poslední dobou nefunguje klima a hodně lidí + zavřený okna do kterých praží sluníčko udělaj svoje. Zas to bylo spíš takový kardio. Rozjel jsem se až na bradlech, který jsou v jinym patře než činkárna a tam byl úplně jinej vzduch.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st březen 18, 2015 11:38 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem si, že už vím o tréninku vše, ale nevím  . V poslední době jsem trochu přehodnotil přístup a uvědomil si některé chyby, co jsem dělal. Jako největší chybu vidím ve snaze měnit cviky každý trénink a neustále "šokovat" svaly, což jsem v minulosti dělal.
Tady pár principů, kterých se chci držet:
1) Síla je základní dovednost a je třeba ji rozvíjet. Se silou přijde hypertrofie a další benefity.
2) Zaměř se na základní cviky a trénuj je těžce.
3) Trénuj chytře - periodizace.
4) Když nemůžeš přibrat a myslíš si, že jíš hodně, tak nejíš.
A mohl bych pokračovat (platí pro naturály) - u fullbody tréninků a hlavně u základních cviků bych nechodil do selhání. U splitu klidně intenzifikační metody s rozumem používat (spíš u doplňkových cviků). Nejde o to každý trenink svaly zničit, ale posílit je. Procvičování svalu "z každého úhlu" je sračka. Neměň základní cviky každý trénink, radši se soustřeď na zlepšování těch, co chceš zlepšit a ty cvič často.
Určitě je toho víc, ale v rychlosti mě teď nic nenapadá. Snad tímhle taky někomu pomůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 9:15 am Předmět: |
|
|
Tak jestli sis myslel, že jsi všechno věděl a tohle jsi nevěděl, tak to jsi toho opravdu moc nevěděl. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 12:49 pm Předmět: |
|
|
Heh, to vše, co jsem napsal do předchozího postu neznamená, že jsem to nevěděl, ale chtěl jsem si to jen shrnout. Navíc teď vím, že už vím všechno  .
Btw Diamonde všiml sis, že jsem překonal tvý maxko na bench s úzkým úchopem na tricák?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Like I give a fuck |
Kolik teď vážíš? Budu všechny svoje maximálky teď přepočítávat na procenta z tvojí BW
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | DiamonD123 napsal: | Like I give a fuck |
Kolik teď vážíš? Budu všechny svoje maximálky teď přepočítávat na procenta z tvojí BW |
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 1:00 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Darkkiller napsal: | | DiamonD123 napsal: | Like I give a fuck |
Kolik teď vážíš? Budu všechny svoje maximálky teď přepočítávat na procenta z tvojí BW |
|
Něco takovýho:
Shyby
3xJá + 50% Diamonda
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
 to bych ti neradil, ono by se totiž mohlo stát, že by diamond začal pořádně topit pod kotlem a nějak takhle by to dopadlo:
bench max
19.3. - 1.5 bw
20.3. - 1.3 bw dneska to nešlo v bbc vydýcháno
21.3. - 1.1 bw asi nějaká viroza, cítím se poslední dobou slabý
22.3. - 0.9 bw tak síla šla uplně do kopru
mezitím kdesi v praze
 [/img] _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|