|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
Zaslal: út březen 17, 2015 3:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 18, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Už sem podnikl veškoré kroky a Jardu kontaktoval. Možná se sem vyjádří sám. | žádné info od Jardy? Nerad bych to tady nechal umřít, čas letí :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 18, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | mirus napsal: | | Už sem podnikl veškoré kroky a Jardu kontaktoval. Možná se sem vyjádří sám. | žádné info od Jardy? Nerad bych to tady nechal umřít, čas letí :-) | ¨
Kam spechas, mas zivotni formu bo co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 18, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
Draper, nerad mám rozdělaný a nedokončený věci. Pokud má něco bejt, má to bejt v dohledné době a s plnou parádou. Pokud se to má táhnout týdny a měsíce, ať to dělá někdo jinej.
Ronnie, to už říkal Mick Jagger tak před 25 lety, Hromady se valy do Prahy :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 8:19 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Draper, nerad mám rozdělaný a nedokončený věci. Pokud má něco bejt, má to bejt v dohledné době a s plnou parádou. Pokud se to má táhnout týdny a měsíce, ať to dělá někdo jinej.
Ronnie, to už říkal Mick Jagger tak před 25 lety, Hromady se valy do Prahy :-) |
Zjistím dnes jak se věci mají a napíšu. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
Btw. 18. dubna je reprezentační sraz v Praze (ale ten bude nějak dopoledne, tzn. s odpoledním srazem naším by se to při vzájemném doladění časů tlouct nemuselo:).
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 12:31 pm Předmět: sraz |
|
|
Tak mluvil sem s Jardou a se srazem souhlasí. Ještě musí vybrat termín. 11.4. nebo 18.4. popřípadě v neděli, zítra mě řekne. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ok, myslím, že to bude 11.4. :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 5:25 am Předmět: Re: sraz |
|
|
| mirus napsal: | | Tak mluvil sem s Jardou a se srazem souhlasí. Ještě musí vybrat termín. 11.4. nebo 18.4. popřípadě v neděli, zítra mě řekne. | Chci vás všechny, kteří se chcete zúčastnit, požádat o vyjádření vašeho názoru. Mirek to opět postavil do té roviny, že Jarda si řekne, kdy se s námi chce vidět a kdy se mu to hodí.
Já jsem tento topik zakládal s tím, že se chci vidět s vámi. Se Zlatou, s Draperem, s balbim, s darkkillerem, s flewem, avanti, s ronniem, prostě s každým, kdo bude chtít přijet a kdo je reálná osoba. Upřímně, mně osobně o Jardu vůbec nejde, jde mi o vás a pokud se to Jardovi nehodí, my se do té veliké posilovny vejdeme i bez něj.
Prosím, vyjádřete se. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 5:42 am Předmět: |
|
|
Tou velkou posilovnou myslis "nejlepsi posilku ve meste" ?
ja 9.4. odletam na dovcu :- ( a predtim budu asi stjene jenoim v praci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 8:07 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Tou velkou posilovnou myslis "nejlepsi posilku ve meste" ?
ja 9.4. odletam na dovcu :- ( a predtim budu asi stjene jenoim v praci |
ty nejses v daymoonovo seznamu :D..ani nejses realna osoba
(freimen: "Nejmenuje se Petr, ale dcera mu rika Petre")...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
Daymoon: Souhlasím, taky mi nejde o jednoho kulturistu, ale o členy fóra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 20, 2015 8:27 am Předmět: |
|
|
Ustinov není kulturista:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|