Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle log mě poslední dobou dost baví. Super výkony, pozitivní myšlení, dobře se to čte.

Akorát bych ti poradil, aby jsi pořád nerval tréninky základních cviků do maximálních sérií (dvojky, jedničky) a občas to vystřídal nějakým objemem (5x5, 6x3 apod), ulevíš CNS-ce a nabereš nějaký maso.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SpekounP: Maso nenaberem ani keby si mi osobne prisival hovadzie zadne velkou ihlou priamo na telo
Ale rada dobra - ak si vsimnes, v poslednom case uz cyklujem, celu "velku trojku" chodim striedavo lahko a tazko, prave z dovodov, ktore si spominal (a aj dalsi tunajsi ludia s dobrym citlivym srdieckom a empatickou dusickou, ktorym zalezi na mojom zdravi a naraste vykonnosti).
Momentalne teda mrtvoly idem jeden tyzden 5x5 z deficitu (ako vcera), dalsi tyzden tazke jednotky dvojky.
Drepy v ramci tyzdna idem 5x6 so stopkami a raz tazke jednotky dvojky.
Benche su tragicke, ale aspon ma uz zacali bavit a striedam ich podobne ako drepy.

CNS je OK, lebo sa smeje, ze by sa mala unavit z tych detskych vah, co dviham

A pozitivne myslenie a trosku show je potrebne, aby to cloveka bavilo: Vcera som pri T-tyci vyhlasil, ze na svoj prvy sutazny pokus nastupuje najobdivovanejsi idol zien z celej posilnovne, na co mi blizko cviciaca pani okolo 40 rokov v leginach povedala "tak sa ukaz" a ked uz toho ma nenamotivuje a dobre nenaladi, tak neviem

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena tazko / Tricepsovy biceps / Faldiky na pupceku

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
1x2x70kg
1x2x75kg
5x1x80kg
1x2x75kg
1x1x75kg
3x3x70kg
1x5x60kg

Klokov press v sede:
1x10x40kg
1x8x40kg
1x6x40kg
1x8x40kg
1x6x40kg

Upazovanie v stoji:
5x12x6kg podrzane hore

Biceps zhyby - 3/4 rozsah pohybu:
1x12xCarabas
4x10xCarabas

Upazovanie vleze na lavicke:
5x12x10kg

Close grip benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
3x4x90kg
1x6x80kg

Biceps - kladka vleze jednorucne:
5x10x15kg negativna faza nekonecna, horiace bicepsy, zily od zapastia az po usi

Kliky na bradlach:
5x15xCarabas

Brucho:
5x20

Hodnotenie treningu: Joj aky dobry slnecny akcny trening! Military dnes bez blackoutu, co dooost potesilo - treba ale povedat, ze od minula som bol odhodlany tu sku*venu 80ku dvihnut, zatocit nou nad hlavou a hodit do TRX miestnosti. 5 jednotiek s 80kg a boli rezervy (aj ked nad hlavou som nou teda netocil, no). Pomaly to ide hore, co ma tesi, lebo tlaky su moja velka slabina este stale.
V superserii som si dal klokov posediacky a upazovacky. Divil som sa, ze mi nesli desiatky v serii ako minule, nez mi doslo, ze naposledy som mal len 20kg cinku a tie desiatky sa teda robili o nieco lahsie Ramena to kazdopadne napumpovalo mega a bol som taky siroky, ze byt piratsky kapitan, na kazde rameno potrebujem sedem papagajov .
Bicepsove zhyby = uzky podhmat a len taky rozsah pohybu, aby som moc nezapajal chrbat. To bola poriadna makacka, ale bicepsy to neskutocne chyta, co ma potesilo. A aspon to nie je len bezduche dvihanie cinky, ako ine bicepsove cviky. A lepsie to z toho rastie. Vraj. Udajne. Ale mne nie. Mam rucky jak palicky z cinskeho bufetu.
Uzky bench a kliky na bradlach bomba, naliate pracky, nazilovane, krasne som to citil a rozhodne ma taketo cviky bavia viac jak smutne stahovanie kladky Ale co uz, aj to ma svoje miesto v treningu. Na zaver rozohriat smalce na bruchu a slo sa do sprchy.

Trening teda dobry, mozte mi ho vsetci zavidiet, aj ked nepochybujem, ze si urobite svoj este lepsi

Vysoky chudy chlapec s vysokym chudym otcom a vysokym chudym bratom dnes prisiel s vysokym chudym otcom, ale bez vysokeho chudeho brata. Ten bol asi zniceny z minulotyzdnoveho cvicenia. Dokladnym pozorovanim som dnes zistil, ze cvicia vlastne splity, ale spojene do fullbody. Vysvetlim: Zacnu klasikou hrudnik+biceps, pokracuju chrbat+triceps a koncia nohy+ramena. Zlozenie cvikov, ich prevedenie a poradie je absolutne nezmyselne. Chvilku som bojoval s tym, ze im poradim, ale ako hovori barman z Pulp Fiction "Co mi neni rovno, po tom je mi hovno"

decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik ultralight

Drepy:
1x6x50kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x2x150kg
1x1x160kg
2x1x165kg
2x1x160kg
4x3x140kg
4x6x110kg
1x10x70kg

Benchpress s dllllhou stopkou:
5x6x80kg neni cas na rozcvicku, rychlo!

Legpress:
5x8x310kg

Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x40kg

Zakopavanie v stoji:
5x10x40kg

Zakopavanie vleze kazda noha zvlast:
5x10x25kg

Hodnotenie treningu: Musel som skoncit rychlo, takze bez lytok (aj tak by im to nepomohlo, keby som ich cvicil ). Dnes zase extra gravitacia pridavala desat kil na cinke, alebo co. Vsetko tazke, ja som bol nejaky nerozhybany, kolena sa nechceli nejak ohybat Ale hlbka stale dobra, technika tiez, len sila kdesi v prdeli. Ked uz som sa konecne trochu rozhybal, tak som drepy vlastne koncil, ale dal som si este na zaver par serii so 110kg, ale to len taka lightka, pumpovacka s homo vahami. Rozhybane nohy som podrtil na legpresse, 310kg uz som teda citil paradne. Tradicne v superserii s predkopom, z predkopavacieho stroja som po serii vacsinou uz len tak nejak vypadol. Hamy som rozmrdal 2 roznymi zakopavaniami v superserii, takze krce zozadu v stehnach a chodil som jak posraty (to mi bolo doslovne povedane)
Jo hrudnik len tak pim pam, pekne s rezervami, cakal som ovela horsie s tymi rozbombardovanymi ramenami a tricakmi po vcerajsku.

Tak az na ten tuhy zaciatok to slo, ale necitil som to tak nejak na 100% ako obycajne Hadam ma unavila ta prechadzka po kopcoch, co som si dal okolo obeda

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Divnotrening

Hrudnik tazko / Chrbat "lahko"

Benchpress:
1x10x60kg
2x6x80kg
1x6x100kg
1x3x110kg
1x1x120kg
1x1x125kg
1x1x130kg mala (zbytocna) dopomoc a preto neratam ako PR
5x1x120kg
1x3x110kg
3x5x100kg

Zhyby:
2x10xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
10x3xCarabas + 30kg
3x6xCarabas

Kliky na bradlach:
3x15xCarabas

Hotovo

Hodnotenie treningu: No... Eh... Divne, ze?
Planoval som normalny klasicky trening, ale tak dlho som cakal, kym sa uvolni bench, ze som si povedal, ze z neho uz ani nezleziem a rozmlatim sa na nom, kolko to da A prisposobil som tomu rovno aj zhyby. Ono to ani nevyzera nejak drsne... ale bolo
Inak bench dnes teda parada, skoda, ze pri tej 130ke som na chvilku zmrzol (teda zmrzla lava strana, prava sla jak po masle) a sparing mi do toho brnkol prstom. Takze stale neratam ako PR Ale sila na to realne je, co by som tu klamal a hral sa na skromnu primabalerinu, ze Ah, kde su casy, ked som sotva vypucil so stovkou 3x3 a este som sa z toho tesil Takze ide to pomalicky hore a tesi ma to. Uvedomujem si, ze stale prd vykony oproti tunajsim borcom, ale samotne zlepsenie ma motivuje do dalsej snahy.
Zhyby ku koncu uz pekne tazke, ale myslim, ze zo dve tri trojky so zavazim by som este dal. Ale uz som to chcel pumpnut a tak tri serie s vlastnou vahou a s rezervou.
No a na zaver len taka pumpovacka na bradlach, nech do tch prsnych sval (ik)ov nazeniem trochu krvi (ale posledna seria bola boj). Zajtra ocakavam fajnu svalovicu, ale co. Kazdy kulturista tvrdi, ze svaly trena sokovat a preco by to neplatilo aj pre nas funkcnych flexibilnych krosfitakov! Howgh!

poznamka: je dost mozne, ze mi tam lieta niekde este jedna seria so 110 a so 125kg navyse, uz si to presne nepamatam. Ale mam dojem, ze som nezapisal vsetko.

spekounP

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slušný benche na anorektickyho krosfitaka.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

1x1x130kg mala (zbytocna) dopomoc a preto neratam ako PR

To dokáže nasrat co? Naučit sparinga správně jistit, je snad ještě těžší, než ho naučit správně cvičit .
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsme to zrovna resili s Gohanem. Ja bych jim za to ty pracky nekdy urazil, protoze to fakt na*ere. Jediny , co plati, je durazne jim vysvetlit, kdy pomahat a kdy ne a klidne i nekolikrat, aby to pochopili, protoze vetsina, jak uvidi, ze jsi trochu zpomalil, ti tam ty ruce stejne daji a cely vykon je v pr*eli.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace ke skoro PR a jen dotaz: 35 pracovních sérií na bench (počítáno od 100 kg). target="_blank" class="postlink">Není to málo, Antone Pavloviči?

Ironie.
decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale no, nemozem sa nanho hnevat, je to partak od detstva a asi sa o mna boji Ja to dam proste nabuduce, aspon sa Diamond moze chechtat, ze ma este stale prebenchuje

I.N.G.: Cimrmanovcov ja rad A tak ti mozem odpovedat, ze takto benchuje niekto, kto "nema talent, nema!"

decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko

Mrtvy tah (tazke jednotky):
1x10x20kg
1x8x60kg
1x5x120kg
1x2x150kg
1x1x180kg
4x1x190kg belt on
1x1x180kg
1x1x150kg belt off
1x6x110kg

Drepy so stopkami:
1x6x20kg
1x6x70kg
5x6x110kg

T-tyc uzky nadhmat:
5x6x100kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x60kg

Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg

Military press:
3x8x50kg
1x5x50kg totalne mrtve svaly

Hodnotenie treningu: Sodoma Gomora!
Mrtvoly tazke jednotky a slo to celkom pekne, aj ked ta 190ka uz tak na hranici pozeratelnej techniky Sila bola, len som to proste dvihal nejak neohrabane, nevedel som sa k tomu poskladat. Asi zmena po tych tahoch z deficitu
Drepy + t-tyc je standardny zabijak, narocny na udychanie, narocny na stred tela, ale neskutocne pumpovacie kombo. Nenavidim a milujem to a vzdy sa tesim, ked to konecne skoncim a viem, ze ma cakaju uz len take pumpicky na nafuknutie chrbta Kazdopadne som po mrtvolach nasadil vysoke tempo a ku koncu treningu uz to bolo drsne.
Military zabavka. Prve tri serie to lietalo ako prd, ale pri poslednej som mal uplne prazdne svaly, cukor z celeho tela spaleny na prach a skratka ramena a ruky odmietli fungovat Doplazil som sa na bar a dzigol som do seba cukrovy gainer skor, nez so mnou svihlo o zem Hned ako som do seba dostal cukor, prestalo mi byt zle a normalne som zacal fungovat.

Fajny trening, spokojny som a este som aj znicil kamosa, ktory siel so mnou poctivo cely trening, aj ked uz mal dost

decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena tazko / Rusisky

Military press:
1x10x20kg
1x8x40kg
1x4x60kg
1x3x70kg
1x1x75kg
5x1x80kg
1x1x75kg
1x3x70kg
3x5x60kg

Klokov press v sede:
5x12x25kg

Upazovanie v stoji:
5x10x7kg

Upazovanie vleze na lavici:
5x10x15kg

Zhyby - biceps (3/4 rozsah):
1x10xCarabas
4x8xCarabas au au

Close grip bench:
1x10x20kg
1x6x60kg
5x6x80kg + 1x4x60kg tricak mrtvej

Biceps - kladka vleze jednorucne:
2x10x20kg
3x10x15kg hore podrzane, pomala negativka

Stahovanie kladky jednorucne:
5x12x15kg podrzane, pumpa

Hodnotenie treningu: Po celom unavnom tyzdni som dnes absolvoval ABSOLUTNY spanok Od 22:30 co som zaspal som spal jak poleno az do 8:30, kedy ma zobudil hafan, ze treba ist von hodit bobek Takze telo sa trochu spamatalo z treningov a mizerneho spanku posledneho tyzdna. Po vydatnych ranajkach (parky+dijonska horcica, rozky, kafe a keksy s horkou cokoladou - spravne, necvicim funkcne, nejem funkcne!) som vyrazil podrtit ramena. Military super, 80ky sli velmi pekne, mam z toho celkom radost. Stale sice nie som tlakovou silou tam, kde by som chcel (dostat nad hlavu aspon vlastnu telesnu vahu), ale ked si spomeniem, ako ma tu raz Turek vysmial za military s 45kg, tak celkom trosku ako keby hadam aj progres
Tlaky za hlavu davam stale s malou vahou, nechcem riskovat nejake zranenie ramena alebo tak, cize som dal len 25kilo, ale aspon superset s upazovanim. Ramena horeli krasne, nebolo treba ist vobec do vah. Moje rachiticke pliecka dorazene upazovanim poleziacky, s ksichtom zaborenym do prepotenej lavicky Pre zmenu som vzal vacsie vahy, sice to nebolo nejak technicky ciste, ale len kvoli zmene.
Biceps a triceps uz taka klasika. Tricak mal dost uz z tlakov, takze mu nebolo treba vela, aby som ho dorazil.

Trening dobry aj napriek deprimujucemu ospalemu pocasiu.

decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lejtka

Drepy:
1x15x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x4x140kg
1x1x150kg
4x1x160kg
2x1x165kg
1x1x160kg
1x3x140kg + 1x3x110kg + 1x3x70kg + 1x3x110kg + 1x3x140kg
3x2x140kg

Benchpress so stopkami:
1x15x20kg
1x6x80kg
4x6x90kg

Vypady s VC:
5x ... x40kg

Drepy dynamicke ATG:
5x10x40kg

Legpress:
5x8x300kg

Zakopavanie v stoji:
5x10x40kg kazda noha

Lytka v legpresse:
5x15x180kg

Lytka v stroji:
5x10x50kg

Hodnotenie treningu: Mordor.
Tento vikend bol sice fajn a vylety a prechadzky a podobne, ale na stravu velka bieda. Dnes som pred treningom mal co robit, aby som do seba napchal nejake poriadne porcie a prelieval som to mliekom s bananom a tvarohom Takze aku taku silu som na drepy naskrabal.
Naskrabal som aj hecovacieho partaka, takze to tak aj vyzeralo - hecovacky a motivacky, slo to paradne. Dnes tazke jednotky, ale nakoniec sme sa vyhecovali na zhadzovane serie a potom zas nahadzovane Sice len trojky, ale bolo to hrozne peklo. Pri tomto som partaka uz odpojil, lebo povedal, ze ak ja dam trojky, on s tym vsetkym da 5ky... No, nedal to a navyse sa tak znicil, ze vypady sice robil, ale drepy potom uz ne Na legpress sa vyprdol tiez, dal len predkop a zakop a siel chudak domov. Mne celkovo tento trening sadol krasne, vyblaznil som sa, hecovacka dobra. Myslim, ze v najblizsich tyzdnoch by som mohol posunut maxko na drepe, ale som opatrny, chcem si byt isty, ze to dam

Poznamka: Dnes som videl narcizmus, na ktory ani moj level nestaci (a to sa ku*va snazim!) Borec, ktory sa obycajne obzera v zrkadle, az kym zrkadlo nevladze a zacne mu odchadzat obraz dnes zhodil tricko a odmakal tak cely trening, v pauzach si pozoval a prechadzal sa po fitku... Hlavne, ze mal hrube kapsacove kratasy s kozenym hasicskym opaskom

vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné military i dřepy, fakt že jo, ten benč naštve, ale už ho máš "připravený" :) mně se nikdy žádného sparringa proškolit nepodařilo, tak už si je prostě neberu ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk#: Na druhu stranu... mozno mam aspon dobru vyhovorku, keby som ten bench nedal

Dnes sa az hanbim zapisat trening, ale co sa da robit:

Hrudnik tazko / Chrbat lahko

Tlaky s JC na rovnej:
1x10x20kg
1x8x32.5kg
1x6x40kg
1x4x45kg
2x6x40kg
1x5x40kg

Pritahy v predklone:
1x10x70kg
5x8x90kg

Decline benchpress:
5x5x100kg

Stahovanie kladky - siroky paralel:
5x6x80kg

Incline s JC:
5x5x30kg

Peck deck:
5x10x netusim

Hodnotenie treningu: Aaaaale naprd. Otraveny este z prace, nevyspaty, nenazrany, bez energie. Pridem do fitka, ze si to vynahradim a zlepsim si naladu a tam ludi jak na festivale farieb v Indii. Vsetko obsadene. Lavicky obsadene. Kladky obsadene. Hrazda obsadena. Bar obsadeny. Sprcha obsadena. Volne boli len kardio stroje, ale tam sa ako keby hrudnik cvici nevalne, ze...
Najhorsie su skupinky smutnych (smutny = nestastnik, neborak, smutko, zbytocny, nepodareny) chlapcov, kde jeden je vzdy leader. Ten ma vzdy tielko. On PREDcvicuje. Urobi napriklad benchpress so 70kg a zvysni traja z partie sa potom striedaju, ale musia robit len s 50kg. Alebo bicepsovy zdvih s 30 kg a ostatni ho napodobnia, ale s 15kg. Takze skupinky smutnych chlapcov kym sa prestriedali na benchi, tak som zamieril k jednoruckam
Uuuprimne, nemam rad jednorucky. Zaprve su tazsie, ako je na nich napisane aj ako ja zapisujem do treningu (pisem len vahu kotucov): vsade treba priratat este cca dve kila za tycku. Zadruhe mame priserne uzke blbe lavice, takze na nich lezim frajersky len tak na pol chrbta. Lezim tam ako na gauci pri telke, opieram sa len tak pohodovo a relaxujem - pri telke to je super, ale pri tlakoch si najskor vyrazis zuby cinkou. No a za tretie, jednorucky ma proste nebavia. Takze som ich len tak znechutene odtlakoval a siel prec, hoci prsne svaly zmatene cakali, kedy do nich napumpujem nejaku krv.
Trochu lepsi bol decline bench, ale ten to sam nemohol zachranit ani keby ma pri nom hecoval Dan Green, ktoreho by hecoval Brian Shaw, aby dobre hecoval.
Chcel som dat este nejake rozpazovanie, ale kladky obsadene, lavicka obsadena, vsade lezali smutni chlapci a pumpovali a pumpovali, ostal mi len blby peck deck, na ktorom neviem cvicit a hlavne si tam pripadam nepatricne... Nie je to cvik pre mna, je pre mlade mamicky, co sa chcu dostat po porode do formy, ale nevedia nic o treningu a tak striedaju peck deck s roznozovacim strojom a potom si daju 600 brusakov, zapiju iontakom a divia sa, ze stale nechudnu, hoci zmenili stravu a vynechali vsetky zle zle tuky a jedia len cestoviny a ovocie.

Takze dnes velmi negativny zapis plny jedu a zlci, zloby a nenavisti, komplexov a hejtov, ktorych mam plny batoh Neznasam skupinky smutnych chlapcov a neznasam zastupy ludi, co maju presne v utorok hrudnik + biceps.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: